Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopointi TOP 5 – enim ostetud naiste parfüümid aastal 2018

Photopointi ajaveebis on käimas 2018. aasta populaarseimate toodete ritta seadmine ning kätte on jõudnud ka Photopointi lõhnamaailma kord ja on aeg avalikustada TOP 5 naiste parfüümi, mida 2018. aastal photopoint.ee veebikaubajamast enim osteti. Seega kui soovid trendidega kaasas käia või vajad veidi inspiratsiooni, millise parfüümiga oma lähedasi jõulupaki sees üllatada, siis ehk on alljärgnev esiviisik veidi abiks otsustamisel.

Siinkohal olgu ära märgitud, et alljärgneva esiviisiku puhul pole tegemist mitte parimate, vaid just enim ostetud naiste parfüümidega – ehk neid parfüüme on meie kliendid 2018. aasta jooksul kõige usinamalt endale ostukorvi lisanud ning nende hulgast valides saad kindel olla, et käid läinud aasta lõhnatrendidega kindlasti kaasas.

 

 

1. Elizabeth Arden Green Tea

Naiste parfüümide TOP 5 esikohalt leiame tänavu läbi aastate ühe menukaima ja väga palavalt armastatud Elizabeth Arden Green Tea parfüümi. Green Tea parfüüm on naiste südametesse pugenud oma värskusest pakatava lõhnaga, mis on oma olemuselt kerge ning meeldivalt värskendav. Tsitruse ning rohelise tee aroomid ei ole liialt rasked ega pealetükkivad ning sobivad just neile, kes soovivad vaheldust väga magusatele lõhnabukettidele. Lisaks on Green Tea puhul tegemist lõhnaga, mis on meid rõõmustanud juba aastast 1999.

Tipunoodid: rabarber, piparmünt, apelsinikoor, sidrun ja bergamott
Lõhna süda: nelk, muskus, jasmiin, tammesamblik, valge merevaik ja mustköömen
Põhjanoodid: köömen, merevaik, muskus, roheline tee, jasmiin, nelk, tammesamblik ja seller


2. Salvador Dali Purplelight

Meie 2018. aastal enim ostetud naiste parfüümide edetabelis on auväärt teise koha sisse võtnud õrn ja delikaatne Salvado Dali Purplelight. Tegemist on ülimalt kerge kuid samas ka veidi müstilise parfüümiga, mille tipus ja südames säravad taevalikud sireli, jasmiini, tiare lille ja kirsipuuõite aroomid. Imelisele lõhnakooslusele lisavad sügavust põhjanootides mänglev muskuse, vetiveri ja mandlipuu mahe lõhnakompositsioon.

Tipunoodid: bambus ja kirsiõied
Lõhna süda: sirel, jasmiin ja tiare lill
Põhjanoodid: muskus, vetiver ja mandlipuu


3. Trussardi Donna 2011

Idamaiste aroomide esindaja Trussardi Donna 2011 parfüüm on sellel aastal enim ostetute listis sisse võtnud kolmanda koha. Tegemist on Trussardi moemaja 100. sünnipäevaks loodud rikkalikku lõhnakompositsiooni omava parfüümiga, milles mänglevad ideaalses koosluses tipunootide värsked puuviljad ning lõhna südamesse peidetud idamaised lillearoomid. Trussardi Donna 2011 sensuaalselt idamaine magusus rikastab kõikide lõhnagurmaanide lõhnakogusid.

Tipunoodid: sidrun, yuzu ja mahlakad viljad
Lõhna süda: jasmiinitee, apelsiniõied ja lootusõis
Põhjanoodid: seedri- ning sandlipuu, patšuli ja vanill


4. Karl Lagerfeld For Her

Karl Lagerfeld For Her parfüümi puhul on tegemist värskusest pakatava lõhnakooslusega, mis seob omavahel nii puuviljade kui lillede aroominoodid. Lõhna tipus mänglevad värsked ja kerged sidruni- ja virsikuaroomid, mida rikastavad lõhna südames magusad lillenoodid. Lõhnale lisavad sügavust ja elegantsi maheda puidu ja muskuse sumedad aroomid. For Her on parfüüm neile, kes hindavad klassikalist elegantsi, kuid soovivad seda rikastada modernse twistiga.

Tipunoodid: sidrun ja virsik
Lõhna süda: frangipani, mangoolia ja roos
Põhjanoodid: ambra, puit ja muskus


5. Elizabeth Arden 5th Avenue

Naiste parfüümide TOP 5 võtab väärikalt kokku üks parfüümimaailma aegumatu klassika, mis võiks vabalt juba ka legendi-staatuseni küündida – selleks parfüümiks on üliluksuslik Elizabeth Arden 5th Avenue. Sarnaselt Manhattanil leiduvale 5. avenüüle on ka 5th Avenue parfüüm elegantse ning luksusliku iseloomuga. 5th Avenue on lõhn, mis on suunatud edukale ja väljapeetud naisele, kes peab lugu aroomikompositsioonist, mille sensuaalsed ja kauakestvad põhjanoodid toovad esile eelkõige värske lillelõhna meeliülendava lõhnabuketi. Võib tunduda küll veidi uskumatuna, kuid Elizabeth Ardeni 5th Avenue parfüümi järele oleme lõhnanud juba lausa 20 aastat.

 

Tipunoodid: magnoolia, laim, mandariin, sirel, maikelluke ja bergamott
Lõhna süda: muskaatpähkel, nelk, mugul-säraõis, kannike, virsik, jasmiin, ylang-ylang ja roos
Põhjanoodid: nelk, iiris, merevaik, sandlipuu, vanill ja muskus


Nagu juba kombeks on saanud, leidub naiste parfüümide TOP 5 rivistuses nii vanu tegijaid ja klassikuid kui ka uusi üllatajaid – kõigile midagi sobivat. Ning ehk loob see TOP 5 meie lugejatele veidi selgema pildi lõhnamaailma hetkeliste trendide ja staaride üle ning aitab kaasa just selle kõige õigema parfüümi valikul. Kui aga seda õiget siin pingerivis ei leidunud, siis kindlasti tuleb abiks Photopointi veebikaubamaja lõhnamaailm, mille valikus leidub juba üle 7000 parfüümi.

Photopointi veebikaubamajas on ligi 7000 erinevat parfüümi ››

Photopointi ParfüümiEkspress – parfüümid kätte paari päevaga ››

 

Vaata kõiki 2018 TOP nimekirju siit »

(2013)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga