Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopointi TOP 5 – enim ostetud naiste parfüümid aastal 2017

Eelmisel nädalal sai üles loetletud 2017. aastal Photopointi lõhnamaailma tipus valitsenud TOP 5 meeste parfüümi, mida meie klientide lõhnariiulitelt enim leida võib, ning nüüd on kord jõudnud ka naiste parfüümide kätte. Kui Sa ei ole veel suutnud otsustada, millise parfüümiga end uuel aastal lõhnastama hakata või vajad hoopis inspiratsiooni, milline parfüüm kallimat või lähedast jõulupaki sees kõige rohkem rõõmustada võiks, siis jätka aga tähelepanelikult lugemist, sest järgnevalt reastame üles TOP 5 naiste parfüümi, mida 2017. aastal photopoint.ee veebikaubamajast enim osteti.

Juhime siinkohal tähelepanu, et alljärgneva esiviisiku puhul pole tegemist mitte parimate, vaid just enim ostetud naiste parfüümidega – ehk neid parfüüme on meie kliendid 2017. aasta jooksul kõige usinamalt endale ostukorvi lisanud ning nende hulgast valides saad kindel olla, et käid läinud aasta lõhnatrendidega kindlasti kaasas.

 

1. Elizabeth Arden 5th Avenue

Naiste parfüümide TOP 5 esikohalt leiame sellel aastal ühe naiste parfüümimaailma aegumatu klassika, mis võiks vabalt juba ka legendi-staatuseni küündida – selleks parfüümiks on üliluksuslik Elizabeth Arden 5th Avenue. Sarnaselt Manhattanil leiduvale 5. avenüüle on ka 5th Avenue parfüüm elegantse ning luksusliku iseloomuga. 5th Avenue on lõhn, mis on suunatud edukale ja väljapeetud naisele, kes peab lugu aroomikompositsioonist, mille sensuaalsed ja kauakestvad põhjanoodid toovad esile eelkõige värske lillelõhna meeliülendava lõhnabuketi. Võib tunduda küll veidi uskumatuna, kuid Elizabeth Ardeni 5th Avenue parfüümi järele oleme lõhnanud juba lausa 20 aastat.

Tipunoodid: magnoolia, laim, mandariin, sirel, maikelluke ja bergamott
Lõhna süda: muskaatpähkel, nelk, mugul-säraõis, kannike, virsik, jasmiin, ylang-ylang ja roos
Põhjanoodid: nelk, iiris, merevaik, sandlipuu, vanill ja muskus


2. Trussardi Donna 2011

Teiselt kohalt leiame idamaiste aroomide esindaja Trussardi Donna 2011. Tegemist on Trussardi moemaja 100. sünnipäevaks loodud rikkalikku lõhnakompositsiooni omava parfüümiga, milles mänglevad ideaalses koosluses tipunootide värsked puuviljad ning lõhna südamesse peidetud idamaised lillearoomid. Trussardi Donna 2011 sensuaalselt idamaine magusus rikastab kõikide lõhnagurmaanide lõhnakogusid.

Tipunoodid: sidrun, yuzu ja mahlakad viljad
Lõhna süda: jasmiinitee, apelsiniõied ja lootusõis
Põhjanoodid: seedri- ning sandlipuu, patšuli ja vanill


3. Elizabeth Arden Green Tea

Ülimenuka ja palavalt armastatud Elizabeth Arden Green Tea parfüümi leiame sellele aastal kolmandalt kohalt. Tegemist on nimelt värskusest pakatava lõhnaga, mis on oma olemuselt kerge ning meeldivalt värskendav. Tsitruse ning rohelise tee aroomid ei ole liialt rasked ega pealetükkivad ning sobivad just neile, kes soovivad vaheldust väga magusatele lõhnabukettidele. Lisaks on Green Tea puhul tegemist lõhnaga, mis on meid rõõmustanud juba aastast 1999.

Tipunoodid: rabarber, piparmünt, apelsinikoor, sidrun ja bergamott
Lõhna süda: nelk, muskus, jasmiin, tammesamblik, valge merevaik ja mustköömen
Põhjanoodid: köömen, merevaik, muskus, roheline tee, jasmiin, nelk, tammesamblik ja seller


4. Burberry Body Tender

Burberry Body Tender parfüümi puhul on tegemist ühe menuka variatsiooniga kuulsast Burberry Body lõhnakollektsioonist. Õrnusest ja nooruslikkusest pakatava lõhnabuketiga Body Tender parfüümi iseloomustavad eelkõige rahu, kergus ja karismaatilisus. Värskeid puuviljanoote rikastavad õrnad lillearoomid, mille seovad ideaalseks lõhnakompositsiooniks kašmiiri ja merevaigu pehmus ning vanilli magus põhi. Burberry Body Tender lausa pakatab igavesest noorusest, mis paneb igaühe sellesse parfüümi armuma.

Tipunoodid: sidrun, õun, virsik ja puju
Lõhna süda: roos, teelehed, jasmiin ja sandlipuu
Põhjanoodid: kašmiir, vanill, muskus ja merevaik


5. Britney Spears Midnight Fantasy

Naiste parfüümide TOP 5 võtab kokku Britney Spears Midnight Fantasy, mis on popstaari lõhnakollektsiooni neljas parfüüm. Swarowski kristallidega kaunistatud ning tähistaevast inspireeritud luksuslikus pudelis peitub rikkalikest lille- ning puuviljaaroomidest pakatav eksootiliselt sensuaalne lõhnakooslus, mis lisab selle kandjale keelatud viljale omast müstilisust ja veetlevust. Eksootilised puuviljalõhnad kohtuvad võrgutavate lillearoomidega, mis üheskoos loovad sensuaalselt meeliülendava lõhnabuketi, mille kandja võib end tõeliselt erilisena tunda.

Tipunoodid: ploom ja must kirss
Lõhna süda: iiris, orhidee ja freesia
Põhjanoodid: merevaik, muskus ja vanill


 Ehk toob see naiste parfüümide TOP 5 rivistus lõhnamaailma hetkeliste staaride hulgas veidi selgust ning aitab endale või lähedastele just selle õige parfüümi valikul kaasa. Kui aga seda õiget siin pingerivis ei leidunud, siis kindlasti tuleb abiks Photopointi veebikaubamaja lõhnamaailm, mille valikus leidub juba üle 5000 parfüümi.

Vaata ka: 

(1023)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga