Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopointi TOP 5 – enim ostetud meeste parfüümid aastal 2017

2017-ostetumad-meesteparfuumid-photopoint

Kui oled siiani olnud täielikult segaduses, millist parfüümi endale, kallimale või lõhnagurmaanidest lähedastele jõulupaki sisse pista, siis anname Sulle valiku tegemiseks inspiratsiooni. Järgnevalt oleme üles reastanud meeste parfüümid, mida 2017. aastal photopoint.ee veebikaubamajast kõige enam osteti.

Olgu ära märgitud, et alljärgnev esiviisik ei ole mitte parimate, vaid enim ostetud meeste parfüümide nimekiri. Need on parfüümid, mille pärast meie kliendid on kõige enam olnud valmis enda rahakotti kergendama ja teenitud eurosid välja käima. Kui Sinagi teed valiku selles pingerivis oleva parfüümi/parfüümide kasuks, siis võid olla kindel, et see kink riiuli otsale seisma ei jää.

Vaatame siis üle, milliseid meeste parfüüme ostuhuvilised meie veebikaubamajast 2017. aastal kõige enam osta eelistasid:

 

1. Versace Man Eau Fraiche EDT 

Esikohalt leiame Versace Man Eau Fraiche parfüümi, mis valitses meie veebikaubamaja meeste parfüümide valiku tipus ka eelmisel aastal. Tundub, et Eau Fraiche on Eesti meeste lõhnameeled vallutanud enda vahemere värskuse ja puiduse mahedusga. Tsitruse ja pipra teravus koostoimes seedripuu ja muskuse mahedusega loovad meeliülendava lõhnabuketi, mis on meeste lõhnamaastikul väärikalt oma kanda kinnitanud juba alates 2006. aastast.

versace-man-eau-fraice-pour-homme

Tipunoodid: bergamott, roosipuu, kardemon, sidrun ja tähtvili
Lõhna süda: estragon, salvei, seeder ja pipar
Põhjanoodid: merevaik, safran, muskus ja puidused noodid


2.  Paco Rabanne 1 Million EDT

Juba aastaid Eesti mehepoegade lõhna eelistuste tipus figureerinud Paco Rabanne 1 Million on alati kindel valik, kui oled trendika lõhna otsingutel. One Million – see on luksuse, läikiva kulla, hasardi ja kire kehastus. See aroom sobib kõige paremini sihikindlale meesterahvale, kes soovib, et kogu maailm oleks tema jalge ees. Kui ilu ja luksus on see mille poole pürgid, siis see ekstravagantne kullakangi imitatsiooniga lõhnapudel peab olema sinu must have nimekirjas.

paco-rabanne-1-million-pour-homme-eau-de-toilette-50ml

Tipunoodid: greip, piparmünt ja punane mandariin
Lõhna süda: roos, kaneel ja vürtsid
Põhjanoodid: nahk, merevaik, puit ja India patšuli


3. Giorgio Armani Acqua di Gio EDT

Acqua Di Gio – see on mere ja lainete aroom, mis peegeldab kandja harmooniat loodusega, andes talle jõudu ja energiat. Viibides puhkusel Pantelleria saarel tundis Giorgio Armani, et peab jäädvustama enda jumaliku elamuse just sellise lõhna kujul, et seda tunnet saaks endaga kõikjale kaasa võtta. Seda lõhna endale peale piserdades tunned vahemereäärsele rannikule omast õrna briisi läbi oma juuste puhumas ja matistatud klaasiga elegantne flakoon annab edasi sellest õhkuvat värskust. See on lisaks ka üks enimmüüduid parfüüme kogu maailmas.

giorgio-armani-acqua-di-gio-pour-homme-eau-de-toilette-50ml

Tipunoodid: tsitruselised noodid, rosmariin, jasmiin
Lõhna süda: merehõngulised noodid, hurma, puuviljad, koriander, lilleline akord
Põhjanoodid: patšuli, muskus, roos, merevaik, seederhõngu.


4. Kenzo L’Eau par Kenzo

L’Eau par Kenzo pour Homme on maskuliinselt aromaatne mereveest innustatud tualettvesi meestele. Selle lõhna tipunootides avanevad yuzu, sidruni ja rohelise pipra aroomid ning lõhna südames kombineeruvad roheliste taimede, lootose, piparmündi ja veehõngud. Lõhna kauakestva põhja loovad valge muskus ja seedripuu.

 

kenzo-l-eau-par-kenzo-pour-homme-eau-de-toilette-50ml

Tipunoodid: Jaapani yuzu, sidrun ja roheline pipra
Lõhna süda: Lootoseõis, rohelised taimed ja piparmünt
Põhjanoodid: Valge muskus ja seedripuu


5. Trussardi My Land EDT

Ülimalt luksusliku aroomikompositsiooniga Trussardi My Land parfüümi iseloomustab ehtne Itaalia elegants, võim ning läbilõikav sensuaalsus. Klassikalistest puidu ja naha aroomidest kiirgav parfüüm lausa pakatab mehisusest. Bergamoti ning mandariini värsked lõhnanüansid annavad parfüümile särtsu ning Calone molekul loob omanäoliselt värske merelõhnalise lisanüansi. Trussardi My Land parfüüm saabus lettidele küll alles 2012. aastal, kuid on sellest hetkest olnud ülimenukas.

trussardi-my-land-pour-homme-eau-de-toilette-100ml

Tipunoodid: bergamott ja mandariin
Lõhna süda: lavendel, kannike ja Calone
Põhjanoodid: nahk, vetiver, tonka uba ja kašmiir


Loodetavasti oli see TOP 5 artikkel Sulle heaks teejuhiks kõige õigema lõhna leidmisel, aga kui Sinu lemmikut selles pingerivis ei olnud, siis Photopointi veebikaubamaja enam kui 5000 parfüümi hulgas on kindlasti veel midagi nii Sulle kui Sinu kallimale.

 

Vaata ka: 

(1641)

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast