Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopointi rendis nüüd ka Pentaxi binoklid

bino_rent

Photopoint on juba viis aastat tegelenud fototehnika rendiga. Selle aja jooksul oleme laiendanud renditava tehnika valikut. Alustades oli rendis ainult Pentaxi digipeeglid ning Pentaxi objektiivid. Aja jooksul on lisandunud on Tamroni objektiivid Canonile ning Nikonile, Sony NEX kaamerate optika, Metz ning Nissin välklambid. Isegi BeastVision seikluskaamera. Nüüd lükkasime aga Tartu Kaubamaja ning Tallinnas Kristiine keskuse esindustes rendikapis fototehnikat rohkem koomale ning lisasime ka Pentaxi binoklid.

Rendiks on saadaval järgnevad binoklid:

Olgu sa ornitoloogiahuviline ning paned end valmis lindude sügiseseks rändeks või naudid viimaseid suviseid sooje päikesekiire ning piilud vastasmaja rõdul linnukest – kõigile leidub midagi sobivat. Väike ning kompaktne DCF LV 9×28 binokkel sobib suurepäraselt tihedas võsas linnu taga ajamiseks, DCF BR 9×42 ning DCF BC 9×32 on juba sellised, millega võib südamerahuga minna mere äärde lindude rännet vaatama. DFC ED 8×43 aga ei tohiks kedagi külmaks jätta oma suurepärase teravuse ning viimase peal värviülekandega.

Sarnaselt teistele renditavatele toodetele kehtib ka Pentax binoklite puhul reegel, et kui pärast rendiperioodi soovid sedasama toodet endale letist osta, siis ei pea renditasu maksmagi. Seega on Photopointi fototehnika rent suurepärane võimalus objektiivi proovimiseks enne selle ostmist. Pentax binoklite rendihindu näed fototehnika rendi lehel. Konkreetse binokli hetkesaadavust küsi vastavast kauplusest.

Pentax binoklite rent Photopointis

(677)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Pentax binokkel DCF LV 9×28 Kompaktne kuid suurepärase sooritusvõimega binokkel
Pentax binokkel DCF ED 8x43 DCF ED seeria binoklid on vastupidavad. Magneesiumsulamist korpus teeb binokli kergeks ning kummeeritud pealispind annab sellele ka väga hea kaitse löökide eest.
Pentax binokkel DCF BR 9x42 Tipptasemel optika ja veekindel korpus on DCF BR 9x42 juures ühendatud uudse disainiga, mis muudab binokli käes hoidmise mugavaks.
Pentax binokkel DCF BC 9x32 Tipptasemel optika ja veekindel korpus on DCF BC 9x32 juures ühendatud uudse disainiga, mis muudab binokli käes hoidmise mugavaks.
FANTEC BeastVision HD Outdoor Edition Suurepärane kaamera põnevate videolõikude salvestamiseks maal, vees või õhus. Erinevatele spordialadele suunatud komplekt
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga