Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopoint soovitab: 10 kingiideed tehnikahuvilisest koolilõpetajale

Käes on see aeg aastas, kus tuhanded koolilõpetajad võtavad pidulikult vastu tunnistusi ja diplomeid. Boonusena ohtralt õnnesoove, kuhjaga lilli ja kingitusi ühe olulise verstaposti läbimise puhul.

Meie näeme, et aasta aastalt soovivad noored aina enam näha kingikottides ja -pakkides digitehnikat. Millega tublisid õppureid tänavu premeerida? Siin on meie soovitused 👇


Polaroid OneStep 2 VF

Kiirpildikaamerate populaarsuse kasv on olnud tohutu, sest tehtud fotod vuhisevad neist koheselt välja ja seetõttu on nendega igas seltskonnas lõbus pildistada.

Polaroid OneStep 2 VF kaamera on inspireeritud 1977. aastal välja tulnud algupärasest OneStep kaamerast. Põhidisaini jäeti samaks, kuid uuel aparaadil on kvaliteetsem objektiiv ja võimas välk, mis tagab head fotod absoluutselt igas keskkonnas.

Lisaks on VF mudelil ka pildiotsija, millega on kadreerimine veelgi lihtsam ja LED-riba, mis kuvab järelejäänud kaadrite arvu. Integreeritud aku peab ühe laadimisega vastu kuni 60 päeva ning see kaalub ilma filmikassetita 460 grammi.

Erinevates värvides Polaroid OneStep 2 kaamerad Photopointis »

Kõik Polaroid kaamerad Photopointis ››


MPman Gyropode SW100 tasakaaluliikur

Tasakaaluliikurid on jätkuvalt populaarsed, sest nendega on lahe ja mugav liikuda randa või poodi. Lihtsalt kalluta ennast ette või taha ning tasakaaluliikur reageerib Sinu liikumisele, kuid samas ei lase kaotada tasakaalu.

MPman Gyropode SW100 on Photopointi üks kõige soodsamaid kulgureid (soodushind 139,50€), millel on stabiilne raam koos 6,5-tolliste ratastega ning see suudab saavutada 10 km/h liikumiskiiruse.

Sõltuvalt sõidustiilist on Gyropode võimeline ühe laadimistsükliga läbima 15–20 km ning see ei heitu väiksemate ebatasasuste ees ning ületab väiksemad kühmud kergusega.

50% soodsam MPman Gyropode SW100 Photopointis »

Kõik tasakaaluliikurid Photopointis ››


Canon EOS M100 hübriidkaamera

Hübriidkaamerad on nii Eestis kui terves maailmas muutunud ülipopulaarseks ja troonilt tõuganud peegelkaamerad, mis on turgu aastakümneid valitsenud. Miks nii? Sest pisike ja kerge hübriid suudab pildistada täpselt sama kvaliteediga kui vanakooli digipeegel, aga selle käsitlemine on sarnane nutitelefoniga ja seda on mõnusam kaasas kanda.

Canon EOS M100 on pisike, kerge ja ilus ning mahub käekotti ja sobib ideaalselt järgmiseks sammuks neile, kes siiani on pidanud ainult nutitelefonikaameraga leppima.

Samuti on kaameral eeskujulik videosalvestus (FullHD 1920×1080 lahutusvõimega kuni 60 kaadrit/sek)  ja 180° kallutatav puutetundlik 3-tolline ekraan, mille abil saab tegevused jäädvusta nii alustav youtuber kui vlogger.

Soodushinnaga Canon EOS M100 Photopointis »

Kõik hübriidkaamerad Photopointis ››

Canon EOS M100


Wacom Intuos S Bluetooth graafikalaud

Kui üldiselt ollakse arvamusel, et graafikalauad sobivad vaid fotograafide ja arvutigraafikute lauale, siis tegelikult asendavad need suurepäraselt hiirt ka igapäevase arvutikasutamise juures. Nimelt on digitaallaud hiirega võrreldes ergonoomilisem ning hulga kiirem vahend kursori liigutamiseks.

Wacom Intuos S graafikalaua õhuke ning kompaktne disain tähendab, et see tunneb end koduselt sõltumata sellest, kuhu see kaasa võtad. Mugavalt kaasaskantav disain võimaldab seda kasutada nii koduse töölaua taga või kasvõi loengus.

Lisaks saad endale tasuta valida 2 programmi Corel Painter Essentials 6, Corel AfterShot 3 või Celsys Clip Studio Paint Pro tarkvarapaketi hulgast.

99,99€ maksev Wacom Intuos S Photopointis »

Kõik Wacom graafikalauad Photopointis ››

Wacom Intuos S


Apple iPad tahvelarvuti

Ka tahvelarvutid on alati kindla peale minek, kui on tekkinud vajadus täita koolilõpetaja kingikott. Tegelikult on need tänapäeval muutunud juba nii võimekaks, et suudavad asendada sülearvuteid, sest neid on isegi rüperaalist mugavam kooli/loengusse kaasa võtta ning märkmeid teha või kiirelt infot otsida.

Apple iPad sees on A10 protsessor, mis tagab suurepärase jõudluse ja kiiruse ning Apple Pencil tugi laseb iPad’i muuta digitaalseks lõuendiks või märkmikuks.

Ka teised näitajad on eeskujulikud – vapustav Retina ekraan, 10-tunnine akukasutus, 8MP tagakaamera, sõrmejäljelugeja ja FaceTime HD ekraanikaamera. Tahvlit on saadaval erinevates mälumahtudes ja värvides.

Apple iPad 2018 Photopointis »

Kõik tahvelarvutid Photopointis ››


Fitbit Versa Lite nutikell

Erinevad aktiivsusmonitorid, nutikellad ja spordikellad on vallutanud paljude eestlaste randmed, sest need utsitavad rohkem liikuma ja tänu sellele tõuseb meie elukvaliteet. Lisaks annavad need kasulikku infot meie unetsüklite kohta ja toovad nutitelefoni märguanded otse käele.

Uus Fitbit Versa Lite on hinnatud Versa nutikella lihtsustatud mudel. See jälgib pulssi, igapäevast aktiivsust ja uneaega ning motiveerib igapäevaselt rohkem liikuma.

Nutikellale omaselt toob Versa Lite randmele ka kõik nutitelefoni saabuvad märguanded kõnedest ja sõnumitest sotsiaalmeediateavitusteni välja.

Erinevates värvitoonides Fitbit Versa Lite Photopointis »

Kõik spordikellad Photopointis ››


DJI Mavic Air droon

Droonide populaarsus on jätkuvas tõusutrendis ja lähiajal ei ole näha selle peatumist. Sellise tõusu peamiseks algatajaks on DJI, kelle pidevalt uuenev lennuarsenal on jõudnud nii proffide kui harrastajate kätesse.

Mavic Air oma soodsa hinna, ülikompaktse korpuse ja hea foto- ja videokvaliteediga sobib ülihästi esimeseks drooniks.

Lisaks on see ideaalne kõigile reisisellidele, sest kokkuvoldituna on droon sama suur kui tänapäeva nutitelefonid ning lisaks tavapärasele 4K videosalvestusele ja 12-megapikslisele sensorile suudab kaamera filmida näiteks FullHD videot kuni 120 kaadrit/sek ja salvestada lummavaid 32-megapiksliseid panoraamfotosid.

DJI Mavic Air Photopointis »

Kõik DJI droonid Photopointis ››


Apple MacBook Air sülearvuti

Ilma sülearvutita (eeldusel, et pole ka tahvelarvutit) ei saa arvatavasti hakkama enam ükski tudeng ega gümnasist, sest suur osa infost, mida vajame peitub erinevatel veebisaitidel. Lisaks on vaja kirjutada esseesid ning teha muid koolitükke ning tänu sülearvutile saad neid teha seal kus soovid.

Nii uus kui vanem Apple MacBook Air 13″ on kindlasti suurepärane ja asendamatu kingitus nii põhikooli kui gümnaasiumi lõpetajale, sest neil on suurepärane aku kestvus, piisav jõudlus ja vastupidavus, stiilne ning kerge korpus.

Maci on lihtne kasutada, see on turvaline ja võimas. Mac on varustatud paljude kaunilt kujundatud rakendustega, mis aitavad suurendada tööviljakust ja loovust. Lisaks teeb ta iPhone’i ja iPadiga koostööd viisil, mida ei suuda ükski teine arvuti.

Apple MacBook Air Photopointis »

Kõik sülearvutid Photopointis ››


GoPro HERO7 Black seikluskaamera

Väikeste ja vastupidavate seikluskaameratega saab jäädvustada nii ekstreemseid ettevõtmisi kui igapäevaseid vahvaid tegevusi. Nende kasutamine on lihtne ning kõik kaadrid jäädvustatakse parima pildi- ja helikvaliteediga.

Hero7 Black sees on kasutusel seinsest võimsam GP1 protsessor ja enam RAM-mälu. Selline kombinatsioon on võimaldanud Black’i elektroonilist stabilisaatorit täiustada nõnda, et ka päris tugevasti värisev video muutuks pööraselt sujuvaks – justkui elektroonilise gimbali abil salvestatud klipiks.

Lisatud on veel uus TimeWarp Video režiim, millega saab teha time-lapse stiilis videoklippe ning Black mudelil olemas video otseülekannete võimalus – Facebook’i või YouTube’i.

GoPro HERO7 Black Photopointis »

Kõik GoPro seikluskaamerad Photopointis ››


Canon EOS 4000D + 18-55mm Kit peegelkaamera

Olgugi, et hübriidkaamerad näitavad peegelkaameratele tagatulesid, on need jätkuvalt populaarsed nii professionaalide kui harrastajate seas.

Uskumatu soodushinnaga (299€)  Canon EOS 4000D kaamera + 18-55mm III on lihtne & intuitiivne peegelkaamera, mis sobib kõikide mälestuste jäädvustamiseks ja jagamiseks – täiuslik kaamera algajale.

See on varustatud 18-megapikslise sensoriga, mis tähendab paljude nutitelefonide kaameratega võrreldes kuni 19 korda suurem katvust.

Imelihtne jagamise funktsioon teeb võimalikuks oma fotode ja videote kohese saatmise nutiseadmetesse, et neid siis kiiresti enda sotsiaalmeedia kontodele ülese laadida või hoopis pilve talletada.

Canon EOS 4000D

Sõgeda soodushinnaga Canon EOS 4000D komplekt Photopointis »

Kõik peegelkaamerad Photopointis ››


Sellised võiksid siis meie arvates olla head kingiideed igas vanuses koolilõpetajatele ning loodetavasti oli sellest valikust ja nendest kirjeldustest Sulle abi valikute tegemisel. Juhul, kui nendest ideedest jääb ikka väheks, siis on alati võimalus kinkida Photopointi 10€, 50€ või 100€ kinkekaart, et noor saaks ise endale sobiva vidina välja valida.

Meie veebikaubamajas on tegelikult sadu tuhandeid kingiideid – vaata järele ››

(1538)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Polaroid OneStep 2 VF, summer blue
  • Klassikalise disainiga kiirpildikaamera
  • Kasutab Polaroid i-Type & 600 pabereid
  • Foto suurus: 107 × 88 mm
  • Aku kestab tervelt 60 päeva
  • Integreeritud välk ja pildiotsija
MPman Gyropode SW100 tasakaaluliikur, must
  • 6,5-tolliste ratastega tasakaalusõiduk
  • Maksimaalne kiirus: 10 km/h
  • Kaks võimsat 350 W mootorit
  • Tugev raam kannab kuni 100 kg
  • Kvaliteetne 4400 mAh liitium-ioon aku
Canon EOS 4000D + 18-55mm III Kit, must
  • 18-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 30p videosalvestus
  • 9 rist-tüüpi punktiga teravustamissensor
  • 2,7-tolline LCD ekraan, 920 000 pildipunkti
  • WiFi ühendus
GoPro Hero7 Black
  • Kompaktse korpuse ning integreeritud ekraaniga GoPro
  • Vastupidav ning veekindel kuni 10 meetrit lisakorpuseta
  • Võimekas HyperSmooth video stabilisatsioon 
  • Profitasemel 4K UHD 60p ning FullHD 240p videosalvestus
  • 12-megapikslised fotod kuni 30 kaadrit sekundis sarivõttega
Fitbit Versa Lite S/L, lilac
  • Integreeritud pulsianduriga nutikell
  • Nutitelefoni rakendused ja märguanded
  • Üle 15 treeningrežiimi ja GPS nutitelefoni kaudu
  • Bluetooth 4.0 ühendus
  • Veekindel disain
Apple iPad 32GB WiFi, space grey (2018)
  • 9,7" 2048×1536 Retina ekraan
  • iOS 11 operatsioonisüsteem
  • 8-megapiksline iSight kaamera
  • Aku vastupidavus kuni 10 tundi
  • Neljatuumaline A10 Fusion protsessor
Canon EOS M100 + EF-M 15-45mm IS STM, valge
  • 24,2-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" kallutatav LCD puuteekraan
  • Dual Pixel CMOS AF teravutamine
  • FullHD 1920 × 1080 60p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi, Bluetooth & NFC ühendused
Wacom graafikalaud Intuos S Bluetooth, must
  • 15,2 × 9,5 cm aktiivne ala
  • Ergonoomiline survetundlik puutepliiats
  • 4 ExpressKeys klahvi & Bluetooth ühendus
  • Kaks tasuta tarkvarapaketti
  • Õhuke ja kerge ent vastupidav disain
99.99€
DJI Mavic Air, arctic white
  • 4K videosalvestus ning 12-megapikslised fotod
  • Integreeritud 3-teljeline kaamera kinnitus
  • Lihtne lennata, uued intelligentsed lennusüsteemid
  • Visuaalsed sensorid aitavad vältida takistusi
  • Ülikompaktne disain – mahub isegi taskusse
Apple MacBook Air 13" 128GB SWE
  • 13,3" LED ekraan
  • 1,8 GHz kahetuumaline Intel i5 protsessor
  • 128 GB sisemälu, 8 GB RAM
  • Intel HD Graphics 6000 graafikakaart
  • SWE asetusega klaviatuur
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga