Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopointi esinduskauplus Tallinnas, Kristiine keskuses

Photopointi Kristiine esinduskaupluses Tallinna kesklinna vahetus läheduses on müügil digikaamerad, objektiivid, droonidfotoalbumid, pildiraamid ning muu foto- ja videograafiaga seonduv. Samuti on riiulitel olemas kõikvõimalikud arvutitarvikud: klaviatuurid, arvutihiired, kõrvaklapid, kõlarid jm ja meilt leiad ka selle pisikese kummalise vidina või kaabli, mida kõikjalt juba ammu oled otsinud.

Tippklassi fototehnikast või fotoalbumitest/pildiraamidest punnis olevatest klaaskappidest ja riiulitest kaupluse tagumise osa poole liikudes võid end ühel hetkel leida minifotostuudiost, kus valmivad kõikidele nõuetele vastavad dokumendifotod ja viisafotod. Seal samas on ka laboritsoon, kus fotolaboritest vuhisevad välja tuhanded paberfotod ja sinna saab viia ka vanu pilte ja filme digitaliseerimiseks. Lisaks saab seal tellida fotomeeneid, fotokapasid ja lõuendeid ning dokumente või pilte lasta lamineerida jne.

 

Kuidas meid Kristiine kaubanduskeskusest üles leida?

Kui oled võtnud nõuks meid Kristiine keskuses külastada ja kenasti keskuse juurde kohale jõudnud, siis Photopoint asub esimesel korrusel. Kui sisenda keskuse tagant, parkla poolsest uksest, siis meie esinduskauplus on eskalaatorite vastas kohe paremat kätt.

 

Soovid meie Kristiine esinduskauplusega võtta ühendust?

Kui sa ei ole väga tihe Tallinna külaline, siis Kristiine keskuse aadress on Endla 45 (vajad näiteks GPS’i sisestamiseks). See asub Tallinna keskklinna vahetus läheduses – näiteks Vabaduse väljaku juurest jõuad autoga Kristiine keskusesse kõigest kümne minutiga.

Meie esinduskauplus Kristiine keskuses on avatud E-L kell 10.00 – 21.00 ja P 10.00 – 19.00 (v.a riigipühad) ja ühendust saab nii telefoni: 665 0400, mobiili: 506 1578 kui e-maili teel: kristiine@photopoint.ee

 

Milline näeb meie Kristiine esinduskauplus välja seest?

Tänu tehnikaimedele saad meie Kristiine esinduskauplusele tiiru peale teha ja Sind huvitavate kaupade asukohad lausa enne külastamist selgeks teha – seda tänu Google Street View abile 👇

 


Nagu näed, siis on Photopointi esinduskaupluses kvaliteetset foto- ja digitehnikat ühe ruutsentimeetri kohta enam kui kusagil mujal Kristiines. Lisaks kõikvõimalikud fototeenused ja tohutu valik fotoalbumeid ja pildiraame. Põhjuseid meie külastamiseks leidub kõigil!

 

Külasta Photopointi Kristiine esinduskauplust – ootame sind!

 

Mitte lihtsalt Photopoint. Meie veebikaubamajas on ka:

KAITSEMASKID | KUMMIKUD | ROBOTTOLMUIMEJAD | VISIIRID

KÜLMKAPID | ÜHEKORDSED NÄOMASKID | KORDUVKASUTATAVAD NÄOMASKID

(4241)

Kommentaarid