Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Panasonic teatas uuest hübriidkaamerast LUMIX GX880, mis on välja töötatud täiuslike selfie’de loomiseks

Panasonic tutvustas uut hübriidkaamerat LUMIX GX880, mida on spetsiaalselt kohandatud kaunite selfie’de tegemiseks. Kompaktse ja stiilse profiili ning traditsioonilise disainiga LUMIX GX880 peaks suvehakul saabuma müügile oranžis, roosas, hõbedases ja mustas korpuses ning 12-32 mm kit objektiiviga kaamera letihinnaks on 549 eurot. 

Uus kaamera on täiustatud versioon oma eelkäijast Lumix GX800-st. Uuel kaameral on 3-tolline puutetundlik tagaekraan, mida saab ligi 180-kraadise nurga all üles tõsta ja pöörata. Pööramisel läheb kaamera automaatselt iseenda pildistamise režiimi. Selles režiimis on võimalik kasutada erinevaid selfie’de jäädvustamise funktsioone.  Kaameral on ka iseenda pildistamise öörežiim, mis võimaldab eredamalt jäädvustada nii esiplaanil olevaid inimesi kui ka tausta. Kaamera ISO-tundlikkus on maksimaalselt 25 600, ehk et kaamera püüab detaile ka keerulistes valgusoludes.

Ilu heaks

Ilufunktsioonid võimaldavad lisada fotodele eriefekte: siluda nahka või teha nägu mitmeid kordi saledamaks. Filtrit saab kusjuures kasutada mitte ainult iseenda pildistamise režiimis, vaid ka tavaliste portreede tegemisel. Pärast pildistamist saab samuti tegeleda kaameras välimuse retušeerimisega: lisada näole erinevaid efekte, muu hulgas parandada naha tekstuuri, pingutada näonahka, valgendada hambaid või lisada virtuaalset meiki.

LUMIX GX880 salvestab sujuvaid ja kõrgresolutsiooniga 4K videoid MP4-vormingus ja võimaldab pildistada RAW-formaati. 4K-tehnoloogia eeliseks on ka see, et kasutaja saab jäädvustada 4K-fotosid ning sättida fookust ka hiljem, kasutades selliseid funktsioone nagu focus stacking, Post Focus ja Light Composition. Lisaks on kaameral veel sellised põnevad ja loomingulisust innustavad režiimid nagu Creative Control, Creative Panorama ja Photo Style. Esimene nimetatud režiimidest pakub kokku tervelt 22 erinevat filtrit (retro, hele, tume jne).

Automaatrežiim ja stseenijuhis

A+ režiim on algajatele mõeldud automaatrežiim, mis pakub võimalust teha kauneid fotosid, kasutades selleks mitmesuguseid abistavaid funktsioone, nagu näiteks fookusjälitus (AF Tracking), nutikas stseenivalik (Intelligent Scene Selector), näotuvastus (Face Recognition) ja ISO kontrollimine (Intelligent ISO Control). Stseenijuhis pakub 21 näidisfotot, mille on teinud professionaalsed fotograafid. Kasutajad saavad valida foto, mis sobib nende pildistamisoludega kõige paremini, ning kaamera seadistab automaatselt pildistamiseks optimaalseimad parameetrid. Kaameral on olemas ka Wi-Fi-ühenduvus, mis võimaldab lihtsalt pilte igal ajal otse maailmaga jagada.

Allikas: Panasonic

Kampaania: Taskuhübriidkaamera Panasonic Lumix GX800 on kuni 200 eurot odavam>>

(310)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Panasonic Lumix DC-GX880 + 12-32mm Kit, must
  • 16-megapiksline Four Thirds Live MOS sensor
  • 3-tolline kallutatav puuteekraan
  • Erinevad nutikad automaatrežiimid
  • 4K UHD 3840 × 2160 30p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi - juhi kaamerat nutiseadmest
449€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga