Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Objektiivi vahetamine on imelihtne – GoWing objektiivihoidja Photokina fotomessil

IMG_9981

Stuudiost väljas pildistades ei ole objektiivide vahetamise ülesanne lihtsamate killast. Tuleb olla ettevaatlik ja kiire, et nii vahetatavad objektiivid kui ka fotoaparaat jääksid puhtaks ja terveks. Tavapäraselt käib see nii: võetakse ette fotokott, tehakse lahti, kaamera ees olev objektiiv võetakse eest ära ja asetatakse kotti, järgmise objektiivi kork asetatakse eelmisele peale ning alles seejärel saab võtta uue objekiivi ja keerata kaamerale ette. Jõle pikk ja mõttetult keeruline protsess, eriti kui objektiivid on vaja võimalikult kiirelt ära vahetada. Photokina fotomessil leidsime suurepärase alternatiivi: GoWing Lens Flipper.

IMG_9982

 

Tegu on sisuliselt kahe kaamerabajonetiga, mis on tagumiste pooltega kokku kruvitud ja lisatud õlarihma kinnitused. Äärmiselt lihtne ja samas ka geniaalne. Vaatame, miks see niivõrd kasulik on.

IMG_9976

 

Tavaolekus on GoWing objektiivihoidja küljes üks objektiiv, mis kinnitub sinna täpselt samamoodi nagu ka kaamera ette – bajonetiga. Õlarihma abil kantakse objektiivi mugavalt seljas, fotokotist väljas ja kaamerast eraldi.

IMG_9977

 

Nüüd kui tekib vajadus objektiivi vahetuseks ei ole midagi muud kui võtta kaamera eest objektiiv ära ning kinnitada see teise objektiivina GoWing Lens Flipper’i külge ning võtta esime objektiiv hoidjast lahti ja kinnitada kaamera ette. Kokku neli kiiret liigutust, kuid ei mingit korkide ega kottidega askeldamist. Wunderbar.

IMG_9979

 

Nagu näha toimib GoWing objektiivihoidja korraga nii kandelahendusena kui ka objektiivi tagumise korgina. Kui kasutate vaid kahte objektiivi, siis võite fotokoti lausa koju jätta. Kasulik just olukordades, mis nõuavad objektiivi turvalist ja kiiret vahetust.

IMG_9983

 

Selline lihtne, kuid kasulik vidin ongi GoWing Lens Flipper. Valmistatakse nii Canoni, Nikoni, Sony A kui ka Sony E bajonetiga Lens Flippereid. Ette rutates võib öelda, et peagi saadaval ka Photopointis.

 

Photokina ajal on Photopointi uues veebipoes käimas kampaania, kus paljude erinevate brändide (Pentax, Ricoh, Nikon, Tamron jne) kaamerad ja fotokaubad on sooduskoodidega kuni 20% soodsamad. Allahindlust andvad sooduskoodid on kirjas iga Photokina artikli lõpus ning artiklid on lugemiseks ja vaatamiseks nähtaval nii Photokina erilehel kui ka ajaveebi avalehel.

Vaata kõiki videoid, pilte ja vaateid siinsamas blogis

(1020)

Artiklis kirjeldatud tooted:
GoWing objektiivihoidja Nikon (420551)
  • Mugavaim viis lisaobjektiivide kaasas kandmiseks
  • Lihtsustab objektiivi vahetust
  • Nikon F bajonetiga objektiividele
  • Kandevõime 60 kg
GoWing objektiivihoidja Canon EOS (420550)
  • Mugavaim viis lisaobjektiivide kaasas kandmiseks
  • Lihtsustab objektiivi vahetust
  • Canon EF & EF-S objektiividele
  • Kandevõime 60 kg

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast