Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nüüd saadaval: Tamron 18-400mm f/3.5-6.3 Di II VC HLD suumobjektiiv

Tamroni lükkab supersuumobjektiividega võimaliku ja võimatu piiri üha kaugemale ja kaugemale, mahutades üha suuremaid suumivahemikke väiksetesse korpustesse. Ei, loomulikult ei ole see suurusjärgus 83× suum, kuid siinkohal me räägime ikkagi vahetatavast objektiivist ning reaalselt kasutatavast kvaliteedist – pakkudes hoopis 22,2× optilist suumi poolkaader sensoriga kaamerate ees. Jah, me räägime kompaktse disainiga, stabiilisaatori ja kiire teravustamisega supersuumobjektiivist – Tamron 18-400mm f/3.5-6.3 Di II VC HLD. Miks? Sest lõpuks on see ka poelettidel saadaval – nii Photopointi veebikaubamajas kui esinduskauplustes. Nii Canoni kui Nikoni poolkaader sensoriga peegelkaameratele.

Tamroni uus hüpersuumobjektiiv katab vahemiku 18 mm lainurgast (35 mm ekvivalendina 28,8 mm) kuni 400 mm teleasendini (35 mm ekvivalendina lausa 620 mm). See tähendab seda, et lisaks suurele 22,2× optilisele suumile on see objektiiv äärmiselt paindlik ning mitmekülgne. Niimoodi saab fotograaf kasutada kogu suumivahemikku ühes objektiivis, võimaldades pildistada nii dramaatilisi maastikuvaateid kui suumida koheselt 400 mm asendisse ning teha lähivõtte oksal istuvast linnukesest – seda kõike ilma, et peaks objektiivi vahetama.

Oma klassi objektiivide kohta on Tamron 18-400mm f/3.5-6.3 Di II VC HLD väga hea pildikvaliteediga objektiiv. Selle optiline konstruktsioon koosneb 16 elemendist 11 grupis. Objektiivis on kasutusel ka LD (eriti madala dispersiooniga) ning asfäärilised elemendid, mis korrigeerivad nii geomeetrilised moonutused ja erinevad aberratsioonid, tagades sellega optimaalne pildikvaliteet. Objektiivi lähim teravustamiskaugus on 45 cm, andes maksimaalseks ülekandeks 1:2,9.

Uus objektiiv on küll kompaktne, kuid see ei tähenda ohverdusi kasutusmugavuse rindel. Tamron 18-400 mm objektiiv on varustatud ka VC (Vibration Compensation) pildistabilisaatoriga, mis silub natuke pikema säriajaga pilti tehes käte värisemise / kaamera liikumise ning pakkudes ~2,5-stopist stabilisatsiooni. Lisaks võimaldab see ka 400 mm asendis vabalt käelt pildistada ilma, et kaadri teravus kannataks.

Tamron 18-400mm f/3.5-6.3 Di II VC HLD on juba teine objektiiv, mis kasutab uut HLD mootorit (hiljuti poelettidele jõudnud 10-24mm f/3.5-4.5 Di II VC HLD oli ses osas esimene). Tõlkes tähistab see kõrge ja madala väändemomendiga mootorit – sisuliselt tähendab seda, et objektiiv on võimeline ka kiirelt liigutama eesmist elementi, tagamaks võimalikult kiire, sujuv ning täpne teravustamine.

See objektiiv kasutab SP seeriaga sarnast disainjoont – matt must tuubus vaheldumisi hõbedaste rõngastega ning uuema disaini lülititega. Objektiivi rõngaste kummikatted väga käesõbralikud. Samas on juurde pandud ka parem ilmastikukindlus – korpusel on mitmed erinevad kummitihendid – mis loodus- ja spordifotograafidel igapäevatöös hädavajalik.

Tamron 18-400mm f/3.5-6.3 Di II VC HLD objektiivid Photopointis »

Tamron objektiivid Photopointis »

(917)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Tamron 18-400mm f/3.5-6.3 Di II VC HLD objektiiv Canonile
  • 18–400 mm supersuumobjektiiv
  • 22,2× suumivahemik
  • Kiire ja vaikne HLD teravustamismootor
  • Võimekas Tamron VC pildistabilisaator
  • Canon EOS poolkaader peegelkaameratele
Tamron 18-400mm f/3.5-6.3 Di II VC HLD objektiiv Nikonile
  • 18–400 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 22,2× suumivahemik
  • Kiire ning vaikse HLD teravustamismootoriga
  • Võimekas Tamron VC pildistabilisaator
  • Nikon DX poolkaader peegelkaameratele
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga