Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nüüd saadaval: optilise pulsianduriga Polar M430 GPS-spordikell

 

Pea kolm aastat on möödas sellest, kui spordikellade areenile astus tänaseks palavalt armastatud Polar M400. Sellest ajast on M400 võitnud lugematute trennisõprade südamed ning lugenud nende randmetel üles tohutult treeningminuteid, samme ja kilomeetreid. Et aga mitte ajale jalgu jääda, võttis Polar selle hästiõnnestunud spordikella eeskujuks ning tõi sisse paar väikest, kuid olulist ja kauaoodatud muudatust ning nii sündiski Polar M430, mis on nüüdsest saadaval ka Photopointi kauplustes ja veebikaubamajas.

Polar M430 nagu tema eelkäijagi toob randmele täpsed GPS-treeningud, 24/7 aktiivsusinfo ning isegi nutitelefoni märguanded, olles sel moel ühtaegu nii aktiivsusmonitor, spordikell kui ka nutikell. Vägagi tervitatava uuendusena lisab M430 eelkäija niigi muljetavaldavasse funktsioonipagasisse integreeritud pulsianduri, mis vabastab trennisõbrad pulsivööst – kuuldavasti on tegemist seni Polari täpseima sensoriga, mis töötab ka ujumisel. Samuti on põhjust rõõmustada kõigil, kes palju kilomeetreid jooksulindil kulutavad, sest M430 integreeritud kiirendusmõõtja oskab hinnata tempot ja läbitud vahemaad pelgalt randmeliigutuste põhjal. Jah, Polar M430 on kahtlemata atraktiivne kaaslane kõigile jooksusõpradele, kuid Polari saja spordiprofiili seast leiab endale sobiva režiimi nii jõukahunt kui ka tantsija, discgolfar ja lumelaudur.

Treeningute vahepeal ei jää Polar M430 niisama puhkama, vaid võtab üles aktiivsusmonitori ülesanded. Kohustuslikus korras loendab see astutud samme, põletatud kaloreid ja päevast aktiivsust ning analüüsib kogutud infot, et motiveerida Sind aktiivne olema ka siis, kui spordiriided on ammu seljast heidetud. Tänu Bluetooth Smart ühendusele sünkroniseerib Polar M430 arvutis või nutiseadmes oleva Polar Flow keskkonnaga, mis pakub huvilisele põhjalikumat treeningstatistikat ja -analüüsi. Sel ajal kui Sina rahulikku ööund naudid, jälgib Polar M430 uus Sleep Plus tehnoloogia Sinu randme liikumist ning hindab selle põhjal magamaminekuaega, une kestvust ja kvaliteeti, mille alusel paneb Polar Flow pikema aja jooksul kokku Sinu põhjaliku unemustri analüüsi.

Samuti peitub Polar M430 korpuses ka tagasihoidlik nutikell, mis toob üle Bluetooth ühenduse Sinuni nutitelefoni märguanded. Kella ekraanile potsatavad nii sissetulevad kõned, SMSid, e-mailid kui kalendrisündmused ja muud, et ei tekiks tarvidust iga piiksu peale telefoni järele haarata – oluline info on otse randmel loetav. Uuendusena on Polar M430 mudelis üle parda visatud helialarmid ning lisatud vibroalarm, mis toob teavitused randmele palju diskreetsemalt.

Polar M430 akukestvus jääb eelkäijaga samale tasemele: 8 tundi GPSi ja optilise pulsianduri kasutamist ning 20 päeva aktiivsusmonitori funktsioone. Uuendusena on võimalik M430 GPSi kasutus lülitada säästurežiimile, mis tõstab akukestvuse muljetavaldava 30 tunnini.

• Polar M430 spordikellad Photopointis »
• Kõik spordikellad ja aktiivsusmonitorid Photopointis »

(1603)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Polar M430 M/L, valge
  • Integreeritud pulsianduriga GPS-spordikell
  • Ööpäevaringne aktiivsuse jälgimine
  • Telefoni märguanded otse randmel
  • Polar Flow salvestab ja analüüsib treeninguid
  • Veekindel – sobib ka ujumiseks
Polar M430 M, hall
  • Integreeritud pulsianduriga GPS-spordikell
  • Ööpäevaringne aktiivsuse jälgimine
  • Telefoni märguanded otse randmel
  • Polar Flow salvestab ja analüüsib treeninguid
  • Veekindel – sobib ka ujumiseks
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga