Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nüüd saadaval: elektrooniline stabilisaator DJI Ronin-S

Sujuv video ei pea enam ootama, sest DJI Ronin-S on laos! Just täna jõudis Photopointi pealattu piiratud kogus neid esimesi kaua oodatud DJI ühekäe-stabilisaatoreid. Need on mõeldud kasutamiseks peegel- ja hübriidkaameratega ning stabiliseerivad elektrooniliselt kaamera liikumise kõigil kolmel teljel – võimaldades nii filmida profitasemel sujuva liikumisega videot. Sellist, mis aastate eest oli võimalik vaid teleproduktsioonis kasutatud suurte ja kallite Steadycam süsteemidega.

Ronin-S tõuseb oma teistest Hiina konkurentidest esile eelkõige kasutamismugavuse poolest. Tänu tavalisest suurematele mootoritele püsib kaamera paigal ka siis, kui süsteemi tasakaalustamisel ei ole olnud aega seda kõige perfektsemat positsiooni saavutada. Tänu tavalisest suureme akule, mis toimib ka lisakäepidemena, saab ühe laadimiskorraga filmida 12 tundi järjest. Nutika disainilahendusena on kaamera taha jääva mootori telg paigutatud nurga alla – nii et tagmine mootor ei jääks kaamera LCD-ekraani varjama.

Kasutamisvõimalusi suurendab ka gimbali tarkvara – stabilisaatori käepidemel on nupud kaamera olulisemate parameetrite juhtimiseks. Olemas on ka nutirakendus, mille abil saab näiteks programmeerida Gimbali liikuma mingit trajektoori pidi või testida, kas kogu süsteem on nõuetekohaselt stabiliseeritud. Miks mitte kasutada seda Gimbalit koos motoriseeritud slaideriga näiteks liikumisega time-lapse videote salvestamiseks…

Olles erinevaid Ronin S ülevaateid lugenud, on siinkirjutajal tekkinud arusaamine, et DJI Ronin S ongi parim käsistabilisaator, mida hetkel osta saab. See on ka loogiline, sest kellel veel kui mitte DJI-l on olemas palju oskusteavet gimbalite ja elektrooniliselt kontrollitavate stabilisaatorite alal.

Kui soovid töökindlat, mugavasti käsitsetavat ja rohkete võimalustega ühekäe stabilisaatorit, siis pead aga kiirelt tegutsema, sest nagu postituse algusesgi kirjutasin – hetkel saabus Ronin-S stabilisaatoreid piiratud koguses. Aga kui otsa saavad, siis ära heida meelt küll neid varsti jälle tuleb. Nii umbes poole aasta pärast kindlasti ;)

(398)

Artiklis kirjeldatud tooted:
DJI Ronin-S
  • Kolmeteljeline motoriseeritud stabilisaator
  • Tagab sujuva ja värinavaba kaameraliikumise
  • Toetab kuni 3,6 kilost raskust
  • Aku vastupidavus kuni 12 tundi
  • Kompaktne ja kerge konstruktsioon
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga