Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nüüd saadaval: Click & Grow nutika ürdiaia täitekomplekt “Kuusk”

click-and-grow-kuusk-avang

Need miljonid noored kuused, mis iga aasta metsas maha raiutakse ainult selleks, et keegi saaks oma kodus kaks nädalat nautida pühademeeleolu ja hiljem kuuse prügikasti kõrvale visata – need kuused tekitavad sinus ängi. Samas ei ole loodussõbralikum ka kunstkuuse kasutamine, kuna see elutu plastmoodustis ei lõhna, ei pudise ning selle tootmine on keskkonnale veel koormavam… oleks ühte head varianti, kus ma ei hävitaks noore kuuse võimalusi võimsaks puuks kasvada, samas ei pea ka tegelema plastkuusega… kui ainult… Oota, pea nüüd kinni – ikka on selline variant olemas. Kasvata oma isiklik kuusepuu Click & Grow nutikas ürdiaias.

Click & Grow, kes on meile esmalt tuttav maitsetaimede ning ilutaimede kasvatamiseks mõeldud nutipottide tootjana, on otsustanud varakult enne pühi pühademeeleolu tõstma hakata – seda uue kuusepuu taimekasseti näol. Ei, keegi ei eelda, et sa nutikas ürdiaias endale täismõõdus kuusepuu kasvatad – selle lahenduse taga on hoopis teised ideed.

  • Esiteks – sedasi saad sa endale ise jõulpuu kasvatada. 5–6 kuud kasvatamist nutikas ürdiaias ning peale seda saad juba noore kuusepuu õue mulda panna. 7 aastat peale seda ongi sul olemas noor kuusepuu, mida tuppa tuua. Ikkagi enda istutatud-kasvatatud.
  • Teiseks – kui süda tilgub verd, kuna noor kuusk saab hukka, siis saad istutada iga aasta kuuse või kolm selle asemele. Niimoodi vähendad enda ökoloogilist jalajälge, kasvõi ühe kuusepuu kaupa. Samamoodi saad kasutada sellist võimalust üleliigse metsaraie kompenseerimiseks. Alati ei pea ju puud tulema puukoolist ning istutamine ei pea toimuma RMK aktsiooni ajal.
  • Kolmandaks – eelkasvata puud omakasutuseks. Mõtle kui hea on mõelda, kui koduaeda istutatud puud on seemnest alates enda kasvatatud.
  • Neljandaks – see on ilmselge põhjus, miks Click & Grow kuusepuu taimekassett niivõrd hea on – see on ideaalne jõulukink.

spruce-refill-001


spruce-refill-003

spruce-refill-002

Click & Grow nutika ürdiaia kuusekassettide komplekt sisaldab kolme taimekassetti ning on saadaval nii Photopointi veebipoes kui jaekauplustes. Kui kuuse kasvatamine tundub liiga suure projektina, siis alles hiljuti lisandusid valikusse ka majoraani ning hernes taimekassettide komplektid.

(1061)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Click & Grow Smart Garden refill Kuusk 3tk
  • Kuuse kapslid
  • Kasutamiseks Click & Grow Smart Garden nutiaiaga
  • Komplektis kolm taimekapslit
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga