Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Termokruus – kuidas seda luua?

Oleme teinud oma fotoga toodete tellimise mugavamaks ja kättesaadavamaks. Nimelt on lisandunud fotomeened.ee lehele võimalus sooritada oste Maestro, Visa või MasterCardiga ilma pangalinki kasutamata. See tähendab,  et teenust saavad kasutada ka väliseestlased, kellel eesti pangas konto puudub. Nii et kui elad välismaal ja oled plaaninud vanaemale sünnipäevaks näiteks enda pildiga fotokruusi tellida, siis on see nüüd täitsa võimalik!

Selleks, et pangakaardiga meeneid tellida peavad Sul üksnes olema pangakaardi seadetes turvalised internetiostud lubatud. Seejärel tuleb maksmisel pangakaardi andmed sisse toksida ja voilaa – tehing ongi  kiirelt ja mugavalt sooritatud. Vaatame täpsemalt üle, kuidas ühe eriti populaarse fotomeene – termokruusi tellimine uue meetodiga käib ning milline trükisoe tass välja näeb.

Kuidas termokruusi tellida?

1. Kujunda tass

Kõige esimene ja kõige lõbusam osa. Mine fotomeened.ee lehele ja otsi sealt kruuside hulgast üles termokruusid. Seejärel pead otsustama, kas tahad valget südamega või musta termokruusi. Minu valikuks osutus seekord klassikaline must, valge sisuga termokruus. Seejärel pead mõtlema, mitu pilti tassile panna soovid (üks, kaks või kollaaž). Kuna minu varasalves oli kaks armsat pilti kiisupojast, siis otsustasingi need mõlemad sinna sobitada. Kruusi eelvaade nägi välja selline:

2. Kinnita tellimus ostukorvis

Kui tass kujundatud, lisasin selle ostukorvi ning kontrollisin üle andmed. Kuna kõik tundus nii nagu vaja, jätkasin ostu vormistamisega.

3. Vali makseviis

Makseviisina eelistan isegi eesti pangas kontot omades pangakaardiga maksmisviisi, sest see on minu jaoks lihtsalt mugavam. Kui arvad, et tellid lehelt midagi kindlasti ka tulevikus, on mõistlik oma kontole kaart salvestada. Kui makseviis valitud, kinnita tellimus.

Internetipanga ja Kasutaja vaheline ühendus on kaitstud SSL-turvaprotokolliga, mis tagab selle, et vahetatavat informatsiooni ei saa kõrvalised isikud pealt kuulata ega muuta, see on krüpteeritud. Tasudes ostu eest pangalingi või krediitkaardiga sisestab Kasutaja oma andmed otse pankade kaardikeskuse serverisse või krediitkaardiga makset võimaldava ettevõtte serverisse. Kasutaja andmete hoidmine on reguleeritud pankade, liisingteenuse partnerite, pankade kaardikeskuse ja Photopoint’i veebikeskkonna vaheliste lepingutega ja kontrollitud Andmekaitse Inspektsiooni poolt.

4. Sisesta kaardi andmed

Nüüd suunabki süsteem Sind panga lehele, kuhu pead sisestama kaardi numbri, kehtivusaja ja autoriseeritud allkirja (CVC/CVV/CID). Kui vajutad jätka, siis ongi makse sooritatud ning süsteem suunab Sind tagasi fotomeenete lehele.

5. Vaata tellimuse kinnitust ning jää tassi valmimist ootama

Tass valmib vaid mõne päeva jooksul ning tulemuseks on eriline termokruus, millest kujuneb suure tõenäosusega ka Sinu lemmikkruus. Tavaolekus on tass klassikaline ja stiilne must-valge kruus, mis sobitub igasse keskkonda. Pildi ilmumine tassile tekitab aga igakord sinna hommikukohvi või teevett valades tõelise vau-efekti. Vaata ise!

Tee endale oma fotoga termokruus>>

Tutvu lisaks:

(858)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga