Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nüüd saadaval uued e-lugerid: Kobo Aura H2O Second Edition ja Kobo Clara HD

Mis oleks mõnusam kui voodis paksu raamatuga võitlemise asemel hoopis lehekülgi “siuh ja säuh” üles swipe’ida. Ning panna kotti mitmete raamatukilode arvelt hoopis ligi 200 g kaaluv e-luger. Kui see mõte tundub magusana, siis võiksid uudistada kahte uutulnukat Photopointis: populaarse Kobo Aura H2O uuendatud versiooni Aura H20 2nd Edition ja uut Kobo Clara HD e-lugerit. 

 



 

Kobo Aura H2O Second Edition

 

Kobo Aura H2O e-lugeriga loed muretult nii toas kui õues, sest see on täiesti veekindel. Aura H2O’l on suurepärane 6,8-tolline suure lahutusvõimega Carta E Ink puutetundlik ekraan, mille peegeldusvastane pealispind ei tekita silmadele lisakoormust ning loob tunde justkui loeksid otse paberilt. Ekraanilt on muuhulgas mugav lugeda ka otsese päikse käes. Uus 2nd Edition luger on täiustatud ComfortLight PRO eestvalgustusega, mis säästab silmi veelgi rohkem kui selle esimene versioon.

 

 

E-lugeri ülivastupidav aku lubab ühe laadimisega lugeda nädalaid. Enam ei ole põhjust paanikaks ka siis, kui luger veeklaasi ümber minemise tagajärgedega silmitsi seisab või kogemata vanni kukub – Aura H2O töötab endiselt sama hästi nagu enne. Kobo Aura H20 on veekindel kuni 60 minutit ja 2 meetri sügavusel.

 

 

Kobo Aura H2O on varustatud suurepärase 6,8-tollise Carta E Ink ekraaniga, mis teeb lugemise imelihtsaks ka otsese päikese käes. Selle ekraanil on suur lahutusvõime ning olematu peegeldus, tänu millele loed raamatuid otsekui paberilt. 8 GB sisemälu mahutab endasse pea 6000 raamatut ning lugeril on olemas ka Kobo tasuta rakendus, mille abil saad vajadusel jätkata raamatu lugemist ka oma nutitelefonis või tahvelarvutis.

 

Kobo Clara HD

 

Kobo e-lugerite põllul on veel teinegi uustulnuk – sarnaste omadustega pisut väiksem Kobo Clara HD, mis lubab olla samuti hea kaaslane igale raamatusõbrale. Suurim erinevus seisneb nende mudelite puhul just veekindluses. Ka sellel, pisut tagasihoidlikumalt tegelasel (sh tagasihoidlikuma hinnaga) on 8 GB sisemälu, mis mahutab sinna nii palju raamatuid, et võidki end lugema unustada. 

Samuti on Clara HD-l olemas uudne  ComfortLight PRO tehnoloogia, mis võimaldab lugeri eestvalgustust vastavalt vajadusele kohandada ning säästab seeläbi silmi. Tänu sellele võid lugeda vahetult enne magama jäämist ning olla kindel, et see Sinu und ei sega, sest lugeri eredus muutub õhtu edenedes automaatselt pehmemaks.

E-lugeri 6-tollisel ekraanil on suur lahutusvõime ning olematu peegeldus. Lisaks on lugeri ekraan ka puutetundlik – lehe vahetamine, suurendamine jms on ainult sõrmeliigutuste kaugusel. Clara HD ühildub samuti ka Kobo rakendusega, mille abil on võimalik lugemist jätkata ka teistes nutiseadmetes.

 

 

(566)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Kobo e-luger Clara HD
  • 6" Carta E Ink 300 ppi puutetundlik ekraan
  • Silmi säästev ComfortLight PRO eestvalgustus
  • 8 GB sisemälu & WiFi ühendus
  • Aku kestab nädalaid
  • Kerge ja kompaktne disain
Kobo e-luger Aura H20 2nd Edition, must
  • 6,8" Carta E Ink 265 ppi puutetundlik ekraan
  • Matt pealispind ComfortLight PRO eestvalgustusega
  • 8 GB sisemälu & WiFi ühendus
  • Aku peab ühe laadimisega nädalaid
  • Veekindel – loe kus tahes soovid
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga