Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nitendo MotionPlus viib meelelahutuse uuele tasemele. Juba mõne kuu pärast

Postitas: Lauri

Nintendo Wii mängukonsooli 81.32€ müüginumbrid ületavad mäekõrguselt konkurentide omad. Vähe sellest – Wii tulemused paranevad iga kuuga. Nii ennustab tehnikaportaal TG Daily, et kaugel ei ole päev, mil see väike valge karp hoiab enese käes 50% kogu mängukonsooliturust.

Sellisele meeletule edule vaatamata ei ole Nintendo loorberitele puhkama jäänud. See oli eelmisel suvel, mil ta tutvustas lähemalt oma, veel arendusjärgus olevat lisa Wii mängukonsoolile. See suudab ülitäpselt registreerida kõik keerulisemad ja pisemadki pulti hoidva käe liigutused. Selle nimeks on MotionPlus.

Hiljuti teatas EA Games produtsent Thomas Singleton, et 18. juuni on kuupäevaks, mil neil on plaanis üllitada nn “uue generatsiooni” tennisemäng nimega Grand Slam Tennis.

See on loodud Wii konsooli jaoks ning koos MotionPlus lisaga saavat see olema kõige reaalsema tunnetusega mäng mis eales loodud. Mr Singletoni sõnul esitleb Nintendo oma MotionPlus seadet enne “Grand Slam Tennis” mängu lansseerimist – seega – praeguste andmete kohaselt enne 18. juunit.

Wii MotionPlus on seade, mis tõstab liigutuste vastavuse ekraanil vs päriselus senisega võrreldes täiesti teistsugusele tasemele.

Näiteks suudab see tunnetada mängija randme ringikujulisi liigutusi. MotionPlus registreerib need ja kõik teised keerulised ja vähem keerulised liigutused ning kuvab need koheselt ka ekraanil.

Eelpoolnimetatud tennisemängu saab mängida ka tavalise Wii puldiga . Viimase kiirendusmõõtjad ei suuda aga positsioneerida mängija käe asendit 3D ruumis. Nende jaoks on tähtis, et mängija sooritaks löögi õigel ajal ja õige kiirusega. Mitte see, kas mängija tahab tennisepalli suunata paremale või vasakule poole väljakut.

Wii MotionPlus kinnitatakse sellesama tavalise Wii puldi külge. Selle sensorid tunnevad ära, kas tegu on tavalise- või tagantkätt reketilöögiga. Need tunnevad ära selle, kui kõrgel pulti (reketit) hoitakse ning isegi selle, millise nurga all reket palli tabab. See tähendab, et palli saab lüüa nii üht- kui teistpidi vindiga jne.

Analüütikute arvamuste kohaselt on Wii MotionPlus`il koos Grand Slam Tennis (ja teiste samalaadsete) mänguga potentsiaali osutuda sama populaarseks nagu Wii tasakaalulaud 2.02€ ning sellele valmistatud mängud.

Grand Slam Tennis mängule pühendatud veebileht

Nintendo mängukonsool ja lisatarvikud Photopointis

Nintendo president ja tegevjuht Reggie Fils-Aime’ esitleb MotionPlus seadet eelmisel suvel, 15. juulil:

(148)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Crumpler kott Hairy Lee HL-007 Vasak või parem, välis- või sisetasku, klamber või takjapael... need pole Hairy Lee jaoks mingid küsimused.
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga