Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Klientide soovil – need Tamroni objektiivide kampaaniad jätkuvad ka juunis

Juba üle 67 aasta on Jaapani optikatootja Tamron rõõmustanud kõiki peegelkaamera omanikke objektiividega, mis on kvaliteedilt samaväärsed kaameratootjate omadega, kuid taskukohasema hinnaga.

Nüüd on meil hea teatada, et klientide soovil pikendasime valitud Tamroni objektiivide suurepäraseid kampaaniapakkumisi juunikuu lõpuni. Suvi on võrratu aeg pildistamiseks – tee seda parima kvaliteediga 👇


Tamron SP 150-600mm seeria loodusfotode kahurid soodushindadega + tasuta kaasa väärt abimehed

Suvine aeg on fotograafidele ja eriti loodusfotograafidele põnev aeg, sest soojad ilmad panevad looduse tärkama ja loomad ringi liikuma. Kas Sul on selle tarbeks juba vastav objektiiv kaamerakotis olemas?

Loodusfotode jahihooajaks valmistumise puhul on auhinnatud Tamron SP 150-600mm f/5.0-6.3 DI VC USD ja Tamron SP 150-600mm f/5.0-6.3 DI VC USD G2 saadaval soodushindadega – vastavalt 999€ (1399€) ja 1399€ (1549€)Sobivad mudelid nii Canon, Nikon kui Sony kaameratele.

🎁 Boonusena anname kõigile maikuus Tamron SP 150-600mm seeria teleobjektiivi ostjatele lisakingitusteks alumiiniumist Manfrotto statiivikomplekti ning 24-st õppevideost koosneva fotokursuse “Fototöötlus Lightroom 6 tarkvaraga“. Kingituste koguväärtus 199€! 🎁

Tamron SP 150-600mm f/5.0-6.3 DI VC USD super teleobjektiiviga püüad pildile kõik, mis kevadiselt rohelises ja valgusküllases looduses on toimumas. Tamronile omaselt võimeka optilise pildistabilisaatori (VC Vibration Compensation) ja kiire USD (Ultrasonic Silent Drive) teravustamismootori abiga saab detailsed fotod talletada ka käest pildistades.

SP 150-600mm G2 telesuumobjektiiv on edasiarendus eelpool nimetatud populaarsest ja auhindu kogunud SP 150-600mm f/5.0-6.3 DI VC USD objektiivist. Tamroni SP seeria tippkvaliteedi esindajana on G2 objektiivil uuendatud mitmed väga olulised aspektid (optika, stabilisaator, disain jm), mis teeb selle ahvatlevaks nii professionaalidele kui harrastajatele.

Mõlemad Tamron SP 150-600mm seeria telesuumobjektiivid on tõelised “kahurid,” millega talletad ühtaegu fantastilisi loodusfotosid kui teed tipptasemel spordifotosid. Juhul, kui Sul uue objektiivi ostuks peaks eurosid puudu jääma, siis Photopoint järelmaksu abiga ostes saad selle kohe kätte, aga maksma hakkad alles oktoobris.

Tamron SP 150-600 seeria objektiivid on olemas ka Photopointi fototehnika rendis. Loe lähemalt>

Uuri Tamron SP 150-600mm objektiivi kohta lähemalt:

Loe lisaks G2 versiooni kohta:

 

 

Ära lase käest ühtegi kevadist momenti – Tamron SP 150-600mm ›

 


Legendaarne Tamron 18-270mm PZD reisiobjektiiv soodushinnaga + kingitus

Unusta jalgadega suumimine ja varusta end enne lõpupidude ja puhkuste hooaega legendaarse Tamron AF 18-270mm f/3.5-6.3 Di II PZD objektiiviga, mis on juunikuus Photopointis müügil soodushinnaga 329€ (tavahind 599€). Lisaks anname objektiivi ostjatele kingituseks Tamroni UV filtri, et uued pildid tuleksid veelgi professionaalsemad ja ilusamad.

Tamroni tunnustatud 18-270mm universaalsuum on tänu PZD (Piezo Drive) mootorile kompaktsem ja kiirem. Tegemist on innovatiivse ultrasonic teravustamismootoriga, mis põhineb piesoelektrilisel disainil. Tänu sellele on objektiiv teiste omataolistega võrreldes märkimisväärselt kergem, lühem ja ka õhem + automaatne teravustamine on kiirem ja vaiksem.

Nii 18-270 mm ulatusega universaalsuumi kui teiste Tamron supersuumide suureks eeliseks on ka mugavus ja kiirus pildistamisel, sest objektiivi ei ole vaja vahetada – tüütu tegevus, mille käigus võib hea hetke koguni maha magada. Ka sobib supersuum oma kerge kaalu ja väikeste mõõtmete tõttu hästi reisile kaasa võtmiseks. Täpsemat erinevate Tamron supersuumide võrdlust saad lugeda siitsamast ajaveebist ›

Kui Sul uue objektiivi ostuks peaks eurosid puudu jääma, siis Photopoint järelmaksu abiga ostes saad selle kohe kätte, aga maksma hakkad alles oktoobris.

 

Perfektne Tamron 18-270mm PZD supersuumobjektiiv veebikaubamajas›

 


Ainus teleobjektiiv mida vajad on taas sõgeda hinnaga

photopoint-tamrona17nii-blog

Oled igatsenud kaugeid objekte lähemale tuua? Olgu need pere-, loodus- või spordifotod. Tamroni teleobjektiiv annab neile uue perspektiivi – taas enneolematu hinnaga!

Klientide soovil on Tamron AF 70-300mm f/4.0-5.6 Di LD telesuumobjektiiv juunikuus taas müügil superhinnaga 99€ (tavahind 189€)!

See on lihtne objektiiv ilma kellade-ja vilede ning valgusjõuta. Mõeldud selleks, et pakkuda algajale fotohuvilisele võimalust oma tavalise komplektobjektiivi kõrvale soetada lihtne, kuid võimas suum. Ardo uuris ükskord seda sama, enneolematu hinnaga objektiivi, lähemalt Point TV-s. Vaatame!

 

Tamronile omaselt on AF 70-300mm Di LD telesuumobjektiiv kõrge koostekvaliteediga ja tipptasemel optikaga. Saadaval on antud objektiiv nii Canon, Nikon, Sony kui Pentax kaameratele.

 

Astu meie esinduskauplustest või veebikaubamajast läbi ja teeme diili ära ››

 


Tamron supersuum objektiivi ostul kaasa tarvilik kingitus

photopoint-tamronb018bag-blog

Tamron värinastabilisaatori ja ülikerge ehitusega 11x supersuum on ainus objektiiv mida vajad, et püüda fookusesse elu säravaimad hetked. See on parim valik hobi- ja reisifotograafidele!

Ka juunikuus Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II VC suumobjektiiv müügil soodushinnaga 199€ (249€). Lisaks anname kingituseks vastupidava Tamroni fotokoti, mis mahutab peegelkaamera koos suumobjektiiviga.

Kui rahakott hetkel veidi õhuke kipub olema, siis Photopointi järelmaksu abiga ostes saad objektiivi kohe kätte, aga maksma selle eest hakkad alles oktoobris.

Vaata Point TV videost, miks antud objektiiv on suurepärane kaaslane just hobi- ja reisifotograafile.

 

Loe ja vaata näidispilte:

 

Vii fotograafia Tamron 18-200mm DI II VC abil uuele tasemele ›

 


Populaarne Tamron 16-300mm f/3.5-6.3 DI II PZD supersuum soodushinnaga

Tamron 16-300mm f/3.5-6.3 DI II VC PZD Macro – ülipaindlik suumivahemik 16mm lainurgast pika 300mm telesuumini tähendab, et pildile mahuvad kõik koolilõpetajad või kaugemal pesitsevad kevadlinnud. Koos värinastabilisaatori ja täpse Piezo Drive autofookusega on see sulle piiritu inspiratsiooni allikas.

Juunikuus on revolutsiooniline Tamron 16-300mm supersuumobjektiiv nii Photopointi esinduskauplustes kui veebikaubamajas müügil soodushinnaga 499€ (tavahind 629€).

Nii 16–300 mm ulatusega universaalsuumi kui teiste Tamron supersuumide peamiseks eeliseks on mugavus ja kiirus pildistamisel, sest objektiivi ei ole vaja vahetada – tüütu tegevus, mille käigus võib hea hetke koguni maha magada. Ka sobib supersuum oma kerge kaalu ja väikeste mõõtmete tõttu hästi reisile kaasa võtmiseks. Täpsemat erinevate Tamron supersuumide võrdlust saad lugeda siitsamast ajaveebist ›

Kui Sul uue objektiivi ostuks peaks eurosid puudu jääma, siis Photopoint järelmaksu abiga ostes saad selle kohe kätte, aga maksma hakkad alles oktoobris.

 

Vii pildikvaliteet uuele tasemele Tamron 16-300mm objektiiviga›

Loe lisaks:

Vaata Point TV osa Tamron 16-300mm objektiivist:

 

Point TV 142. Komplektobjektiivi võimas alternatiiv

 

Selleks, et paremini visualiseerida 16mm ja 18mm fookuskauguste erinevust, panime mõlemad pildid üksteise peale GIF-ina vahelduma. 2mm fookuskaugust on reaalselt vägagi märgatav vahe:

16-18..vordlus

 


Kitobjektiivi asemel vali valgusjõuline Tamron 17-50mm f/2.8: soodushind + kingitus

Lummavate maastikuvaadete ja portreefotode pildistamiseks sobiv Tamron SP AF 17-50mm f/2.8 XR Di II LD (IF) on juunikuus müügil soodushinnaga 299€ (379€) ning kõigile ostjatele anname tasuta kaasa Tamroni UV filtri (väärtus 24,99€).

Tamroni 17-50mm f/2.8 objektiivi sobib fotohuvilistele, kes soovivad traditsioonilise 18-55mm komplektobjektiivi asemele midagi paremat. Tamroni 17-50mm f/2.8 objektiivi kõige olulisemaks trumbiks on valgusjõuline f/2.8 ava, mis teeb võimalikuks kaunimad pildid hämaramas valguses ning lubab pildistada ka pilkupüüdvaid udusema taustaga fotosid.

Lisaks tuleks tähele panna, et kui tavalistel 18-55mm komplektobjektiividel muutub ava sisse suumimisel väiksemaks (vähem valgust pääseb sensorini ja pildid tulevad mürasemad/udusemad), siis Tamroni objektiivil on f/2.8 ava kogu suumi ulatuses. Kuuludes Tamroni legendaarsesse SP (Super Performance) seeriasse on objektiiv optiliselt kvaliteetsem ja tänu sellele on fotod teravamad, kontrastsemad ja ilusamate värvidega.

Kui Sul uue objektiivi ostuks peaks eurosid puudu jääma, siis Photopoint järelmaksu abiga ostes saad selle kohe kätte, aga maksma hakkad alles oktoobris.

 

Haara oma kaamera ette perfektne Kit- objektiivi asendaja ››

 

Valgusjõuline Tamron 17-50mm f/2.8 on üks kolmest objektiivist, mis võiks igal fotohuvilisel kaamerakotis peituda:


Vaata ka kõige populaarsemate objektiivide pingerivisid :
3 populaarseimat lisaobjektiivi Sinu Canon EOS M hübriidkaamerale | 15 enimostetud objektiivi Nikoni peegelkaamerale | 10 kuumimat objektiivi Pentaxi peegelkaamerale | 7 vaprat ehk populaarseimad objektiivid Olympuse hübriidkaameratele | 7 enimostetud objektiivi Panasonicu hübriidkaameratele

(579)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II VC objektiiv Nikonile
  • 18–200 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 11,1× suumivahemik
  • Kiire ning vaikse DC teravustamismootoriga
  • Integreeritud Tamron VC pildistabilisaator
  • Nikon DX poolkaader peegelkaameratele
Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II VC objektiiv Canonile
  • 18–200 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 11,1× suumivahemik
  • Kiire ning vaikse DC teravustamismootoriga
  • Integreeritud Tamron VC pildistabilisaator
  • Canon EOS poolkaader peegelkaameratele
Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II objektiiv Sonyle
  • 18–200 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 11,1× suumivahemik
  • Kiire ning vaikse DC teravustamismootoriga
  • Suurepärane kaaslane igapäevaseks kasutuseks
  • Sony α poolkaader peegelkaameratele
Tamron kaamerakott Colt Bag (C1505)
  • Vastupidav Tamron õlakott
  • Mahutab peegelkaamera koos suumobjektiiviga
  • Lisataskud väiksematele tarvikutele
  • Pritsmekindel välispind
  • Reguleeritav õlarihm
29.99€
Tamron AF 18-270mm f/3.5-6.3 Di II PZD objektiiv Sonyle
  • 18–270 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 15× suumivahemik
  • Kiire ning vaikse PZD teravustamismootoriga
  • Perfektne igapäevaseks kasutuseks
  • Sony α poolkaader peegelkaameratele
Tamron AF 18-270mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD objektiiv Canonile
  • 18–270 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 15× suumivahemik
  • Kiire ning vaikse PZD teravustamismootoriga
  • Integreeritud Tamron VC pildistabilisaator
  • Canon EOS poolkaader peegelkaameratele
Tamron AF 18-270mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD objektiiv Nikonile
  • 18–270 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 15× suumivahemik
  • Kiire ning vaikse PZD teravustamismootoriga
  • Integreeritud Tamron VC pildistabilisaator
  • Nikon DX poolkaader peegelkaameratele
Tamron AF 70-300mm f/4.0-5.6 Di LD objektiiv Canonile
  • 70–300 mm telesuumobjektiiv
  • Suure suumivahemikuga
  • 1:2 ülekanne 300 mm asendis
  • Soodne teleobjektiiv kit-objektiivi kõrvale
  • Canoni poolkaader- ja täiskaader peegelkaameratele
Tamron AF 70-300mm f/4.0-5.6 Di LD objektiiv Sonyle
  • 70–300 mm telesuumobjektiiv
  • Suure suumivahemikuga
  • 1:2 ülekanne 300 mm asendis
  • Soodne teleobjektiiv kit-objektiivi kõrvale
  • Sony α pool- ja täiskaader peegelkaameratele
Tamron AF 70-300mm f/4.0-5.6 Di LD objektiiv Nikonile
  • 70–300 mm telesuumobjektiiv
  • Suure suumivahemikuga
  • 1:2 ülekanne 300 mm asendis
  • Soodne teleobjektiiv kit-objektiivi kõrvale
  • Nikon F bajonetiga kaameratele
Tamron AF 70-300mm f/4.0-5.6 Di LD objektiiv Pentaxile
  • 70–300 mm telesuumobjektiiv
  • Suure suumivahemikuga
  • 1:2 ülekanne 300 mm asendis
  • Soodne teleobjektiiv kit-objektiivi kõrvale
  • Pentax K bajonetiga peegelkaameratele
Tamron 16-300mm f/3.5-6.3 DI II PZD Macro objektiiv Sonyle
  • 16–300 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 18,8× suumivahemik
  • Suurepärane kaaslane igapäevaseks kasutuseks
  • Kiire ning vaikse PZD teravustamismootoriga
  • Sony α poolkaader peegelkaameratele
Tamron 16-300mm f/3.5-6.3 DI II VC PZD Macro objektiiv Nikonile
  • 16–300 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 18,8× suumivahemik
  • Kiire ning vaikse PZD teravustamismootoriga
  • Integreeritud Tamron VC pildistabilisaator
  • Nikon DX poolkaader peegelkaameratele
Tamron 16-300mm f/3.5-6.3 DI II VC PZD Macro objektiiv Canonile
  • 16–300 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 18,8× suumivahemik
  • Kiire ning vaikse PZD teravustamismootoriga
  • Integreeritud Tamron VC pildistabilisaator
  • Canon EOS poolkaader peegelkaameratele
Tamron SP 150-600mm f/5.0-6.3 DI USD objektiiv Sonyle
  • 150–600 mm telesuumobjektiiv
  • Sobiv loodus- ja spordifotograafidele
  • Kiire ning vaikne USD teravustamismootor
  • Tamron SP seeria tippkvaliteediga
  • Sony α pool- ja täiskaader peegelkaameratele
Tamron SP 150-600mm f/5.0-6.3 DI VC USD objektiiv Canonile
  • 150–600 mm telesuumobjektiiv
  • Sobiv loodus- ja spordifotograafidele
  • Kiire ning vaikne USD teravustamismootor
  • Võimetas Tamron VC pildistabilisaator, kuni 4 stoppi
  • Canoni poolkaader- ja täiskaader peegelkaameratele
Tamron SP 150-600mm f/5.0-6.3 DI VC USD objektiiv Nikonile
  • 150–600 mm telesuumobjektiiv
  • Sobiv loodus- ja spordifotograafidele
  • Kiire ning vaikne USD teravustamismootor
  • Võimetas Tamron VC pildistabilisaator, kuni 4 stoppi
  • Nikon F bajonetiga kaameratele
Manfrotto statiivikomplekt MK290XTA3-3W
  • Manfrotto 290 Xtra statiiv koos 804 kolmesuunalise peaga
  • 3-osalised alumiiniumist jalad ja sujuv kesksammas
  • Praktiline pinguldatav lukustussüsteem
  • Kerge, kuid vastupidav kolmesuunaline statiivipea
  • Kokkupandavad juhthoovad
229€
Tamron SP 150-600mm f/5.0-6.3 DI VC USD G2 objektiiv Canonile
  • 150–600 mm telesuumobjektiiv
  • Flex Zoom Lock mehhanism
  • Kiire ning vaikne USD teravustamismootor
  • Võimekas Tamron VC pildistabilisaator, kuni 4,5 stoppi
  • Canoni pool- ja täiskaader peegelkaameratele
Tamron SP 150-600mm f/5.0-6.3 DI VC USD G2 objektiiv Nikonile
  • 150–600 mm telesuumobjektiiv
  • Flex Zoom Lock mehhanism
  • Kiire ning vaikne USD teravustamismootor
  • Võimekas Tamron VC pildistabilisaator, kuni 4,5 stoppi
  • Nikon F bajonetiga kaameratele
1099€1549€
Tamron SP AF 17-50mm f/2.8 XR Di II LD (IF) objektiiv Canonile
  • 17–50 mm normaalsuumobjektiiv
  • Valgusjõuline - läbiva f/2.8 avaga
  • Sisemise teravustamisega disain
  • Suurepärane valik Kit-objektiivi asenduseks
  • Canon EOS poolkaader peegelkaameratele
Tamron SP AF 17-50mm f/2.8 XR Di II LD (IF) objektiiv Nikonile
  • 17–50 mm normaalsuumobjektiiv
  • Valgusjõuline – läbiva f/2.8 avaga
  • Sisemise teravustamisega disain
  • Suurepärane valik Kit-objektiivi asenduseks
  • Nikon DX poolkaader peegelkaameratele
Tamron SP AF 17-50mm f/2.8 XR Di II LD (IF) objektiiv Pentaxile
  • 17–50 mm normaalsuumobjektiiv
  • Valgusjõuline - läbiva f/2.8 avaga
  • Sisemise teravustamisega disain
  • Suurepärane valik Kit-objektiivi asenduseks
  • Pentax poolkaader peegelkaameratele
Tamron SP AF 17-50mm f/2.8 XR Di II LD (IF) objektiiv Sonyle
  • 17–50 mm normaalsuumobjektiiv
  • Valgusjõuline - läbiva f/2.8 avaga
  • Sisemise teravustamisega disain
  • Suurepärane valik Kit-objektiivi asenduseks
  • Sony α poolkaader peegelkaameratele

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast