Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Logitechi juhtmevaba klaviatuur ja hiir vajavad laadimist kord kolme aasta jooksul

Logitech tõi paar päeva tagasi lagedale hiirest ja klaviatuurist koosneva komplekti (moodsas keelepruugis “töölaua”) koodnimetusega MK710.

Tegemist on juhtmevabade tarvikutega, mille vingeimaks omaduseks tuleb tunnistada aku kestus. Ühe laadimiskorraga pidavat nii klaviatuur kui ka hiir vastu kogunisti kolme aasta pikkusele kasutamisele. See on juba sama palju, nagu mõne mehe klaviatuuri elutsükkel üldse. Samas ei ole Logitech öelnud, kui intensiivselt seda klaviatuuri need kolm aastat kasutada tohib. Photopointi Ajaveebis postitustele valu andes ei peaks see äkki vastu paari kuudki. Või mine sa tea…

Peale juhtme- ja laadimisvabaduse on sellel “töölaual” aga ka nii mõndagi muud head pakkuda. Mugavad nõgusad klahvid, meedianupud, pehme randmetugi, aku kestuse ja klahvirežiimide infot kuvav LCD-paneel, üliväike viivitus jõudeolekust naasmisel jne…

Komplekti hinnaks on Logitech nimetanud 99,99 eurot ehk 1600 EEK. Eestikeelne pressiteade ja suuremad tootefotod allpool.   

[nggallery id=63]

Pressiteade; 10. veebruar 2010

Logitechi juhtmeta töölaud MK710 töötab kolm aastat samade patareidega

Logitechi uusimat hiire ja klaviatuuri komplekti iseloomustab tööstusharu esimene patarei kolmeaastane kasutusiga.

Logitech tuutvustas täna Logitech® juhtmeta töölauda MK710 — esimest klaviatuuri ja hiire komplekti, mida iseloomustavad patarei kuni 3-aastane kasutusiga nii klaviatuuril kui hiirel, nagu ka tilluke Logitech® Unifying vastuvõtja, mugavad nõgusa pealispinnaga klahvid Logitech® Incurve keys™ ja hiirega ülikiiresti kerimise võimalus.

Patarei kolmeaastase kasutusea ja Logitechi ühtse vastuvõtja kombinatsioon tagab, et juhtmeta töölaud MK710 on valmis igal ajal ja igal pool, kui seda vajate.

Patarei kolmeaastase kasutusea saavutamiseks edastab Logitech® täiustatud 2,4 GHz juhtmeta tehnoloogia infot tüüpiliste 27 MHz juhtmeta süsteemidega võrreldes palju kiiremini ja tõhusamalt. Tänu selle ajavahemiku pikkuse vähendamisele, mille jooksul jäävad klaviatuur ja hiir jõudeolekus aktiivsesse režiimi, säästab juhtmeta töölaud MK710 energiat. Lisaks on viidud miinimumini viivitus klaviatuuri või hiire kasutamise jätkamisel.

Esmakordselt augustis 2009 tutvustatud Logitechi pisike Unifying vastuvõtja on nii väike, et võib jääda sülearvutiga ühendatuks, kui ringi liigute. Ja ühe vastuvõtja saab ühendada kuni kuue Unifying vastuvõtjaga ühilduva Logitechi klaviatuuri ja hiirega, vabastades nii väärtuslikke USB-porte ning muutes lihtsaks olemasoleva paigalduse miksimise, sobitamise ja täiendamise hoolimata sellest, kus olete.

Madala profiiliga klaviatuuril on nõgusa pealispinnaga klahvid Incurve keys™ ja pehme randmetugi. Nõgusa pinnaga klahvid vastavad sõrmeotste kujule ning aitavad sõrmi õigetele klahvidele juhtida. Lisaks sellele muudavad pehmed ümarad servad sõrmedele klahvilt klahvile liuglemise lihtsamaks. Saate toetada käed puhkamiseks pehmele randmetoele, kui te parajasti klaviatuuril ei trüki.  LCD-paneel annab kiire ülevaate sellest, millises olekus on suurtähelukk, kerimislukk ja numbrilukk ning milline on patarei jääklaeng.

Mugav laserhiir tagab sujuva töö paljudel pindadel ning annab kasutajale täieliku kontrolli tehtavate toimingute üle. Ülikiire kerimine võimaldab tuhiseda läbi pikkade dokumentide. Soovi korral saate aga lihtsalt lülituda täpsele klõps-klõpsu haaval kerimisele loendites või slaidi- ja pildikogudes navigeerimiseks. Laserhiire parema käe jaoks sobivaks vormitud kuju juhib teie käe loomulikult mugavasse asendisse ning asetab kolm kohandatavat pöidlanuppu mugavasse kasutuskaugusesse, et saaksite liikuda kiiresti veebisaitide või erinevate rakenduste vahel (Logitechi tarkvara allalaadimisel).

Hinnad ja kättesaadavus

Logitechi juhtmeta töölaud MK710 jõuab eeldatavasti Euroopa turule veebruaris 2010 soovitusliku jaehinnaga €99.99.

(1127)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga