Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kuidas kinnitada Ricoh WG-4/WG-M1 kaamerat igasugu asjade külge?

IMG_9938 
Ricoh WG-4 on kaamera, mis võtab tavaliste kompaktkaamerate maailmast pildistamis/filmimisergonoomika ja võimalused ning seikluskaameratelt löögi- ja veekindluse ning seob need üheks kaameraks kokku. Seikluskaamera poole pealt võib kaamera olla nii hea kui tahab, aga kui teda ei ole võimalust paigutada nii et kaamerat käes hoidma ei peaks, on temast võrdlemisi vähe kasu. Sestap pakub Ricoh valikut kaamerakinnitusi erinevateks olukordadeks, et käed saaksid seiklemisega tegeleda.

Neid kinnitusi saab tegelikult kasutada kõigi kaameratega, mil standardne statiivikeere. Seega saab neid edukalt kasutada ka 2014. aasta septembris Ricohi poolt esitletud nende kõige esimese nii-öelda puhast tõugu seikluskaameraga Ricoh WG-M1. Aga vaatame nüüd neid kinntusi lähemalt.

IMG_9937 
Valikus on torukinnitus, iminapaga kinnitus ning kleebitavate kinnituste komplekt. Neil kõigil on kaasas kaamera kinnituseks standardse kinnituskeermega plaat kuhu saab kinnitada pea iga kaamera, aga Ricoh WG seeria jaoks on saadaval ka spetsiaalne kinnitus, mis selle kaamera eriti tugevasti paika paneb.

 

Kleebitavad kinnitused
IMG_9950 

Kleebitavate kinnituste komplektis on kolm alust – kuna kord paika panduna ta sinna ka jääb, ning neid kohti, kuhu teda paigutada soovid, võib olla mitu.

IMG_9948 
Hoidja koosneb alusplaadist, mille all on paks 3M kleebis, mis haakub ka puhaste, ent krobeliste pindadega. Sinna peale käib kuulpeaga plaat, mis lukustub punase ratta abil. pead saab keerata igas suunas umbes 45 kraadi ulatuses. Siin pildil on ta koos spetsiaalselt WG kaameratele mõeldud hoidjaga.

 

Iminapaga kinnitus
IMG_9955 
See variant koosneb iminapaga kinnitus, mille peale käib täpselt samasugune kuuliga plaat koos punase kinnitusrattaga. Iminapa kindlaks kinnitamiseks tuleb ta vastavast klambrist vaakumisse tõmmata.

IMG_9946 
Iminappa saab kinnitada kõikidele siledatele puhastele pindadele ning sealt ka jälgi jätmata eemaldada, näiteks Photopointi kirjadega Skoda Superbi kapotile.

 

Torukinnitus
IMG_9952 
Torukinnitus koosneb kahest kummitihendiga poolest, mis saab paigutada ümber erineva läbimõõduga torude, okste ja muude sarnaste objektide ja kinnitada kahelt poolt käega keeratavate kruvidega. Sinna otsa käib taaskord sama punane kinnitusratas ja kaamerakinnitusplaat, mille saab WG kaamerate jaoks asendada oma hoidjaga.

IMG_9944 
Selline on torukinnitus oma loomulikus elukeskkonnas. Kuna kasutusel olev kaamera on WG-4 siis on taaskord käigus ka spetsiaalselt temale mõeldud kinnitus.

 

IMG_9940 
See spetsiaalne kinnitus WG seeria kaameratele, mida olen juba korduvalt maininud on üsna oluline, kui kasutad kaamerat olukordades, kus raputamist on üsna palju. Ricoh WG-4 statiivikeere on üsna kaamera ühes nurgas, seega ainult sealt kinnitatuna ei jää ta väga stabiilne. See hoidja aga asetab kaamera terve põhja ulatuses tugevasse hälli, ühest nurgast kinnitub kruviga statiivikeermesse ja teiselt poolt tõmmatakse kinni tugeva silikoonrihmaga. See toob statiivi kinnituse ka kaamera keskele, mis omakorda lisab stabiilsust. Tema kasutamiseks tuleb ükskõik millisel hoidjal punane kinnitusratas täiesti lahti keerata, algne kinnitusplaat kuuli pesast välja tõmmata, punane rõngas asetada WG kaamera hoidja kuuli ümber, see suruda see alushoidja kuuli pessa ja ratas kinni keerata.

Nende hoidjate abil saab kaetud lõviosa vajadusi nii Ricoh WG seeria kaamerate kui ka muude pildimasinate erinevatesse kohtadesse kinnitamiseks.

(886)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Ricoh juhtraua kinnitus WG kaamerale (O-CM1472) Kinnita oma WG seeria kompaktkaamera ratta, mootorratta või mõne muu toru külge
Ricoh iminappkinnitus WG kaamerale (O-CM1473) Mugav lahendus kinnitamaks Ricohi või Pentaxi WG seeria kaamera siledale pinnale
Ricoh sile kleebitav kinnitus WG kaamerale (O-CM1471) Lihtne ent paindlik lahendus kinnitamaks Ricohi või Pentaxi WG seeria kaamera siledale pinnale
Ricoh hoidja WG kaamerale (O-CH1470) Kinnita WG seeria kaamera turvaliselt
Ricoh WG-4 GPS, must 16 megapiksliga CMOS sensor, 4× optiline suum (35 mm ekvivalendina 25-100 mm), 3-tolline LCD, Full HD video, HDMI, LED valgusti, eesmine ekraan, GPS, baromeeter, kompass, veekindel 14m kuni 2 tundi, kukkumiskindel kuni 2m, külmumiskindel kuni -10°C
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga