Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulikud vidinad 50. Omega puutepliiats Stylus

Multifunktsionaalne Omega puutepliiats Stylus

Viimaste aastate jooksul on arvatavasti et populaarseimaks müügiartikliks tehnoloogia vallas olnud nutitelefonid, tahvelarvutid ja üleüldse kõiksugused puutetundlike ekraanidega vidinad. Kui mõne aasta eest võis neid näha vähestel, siis tänaseks päevaks omavad neid nii mürsikueas algklassilapsed, tulevikku mõtlevad keskkoolilõpetajad ja tudengid kui suur osa töö- ja pereinimestest, kes kas alles 30ndatele lähenemas või kes juba vaikselt pensioni poole vaatamas. Mitmetes Eesti koolides on tahvelarvuteid hakatud kasutama lausa õppevahenditena!

Selles artiklis käsitletav kasulik vidin, Omega puutepliiats Stylus 5.07€, aitab kõiki neidsamu hiljuti menukaks muutunud puutetundlike ekraanidega vahendite omanikke, andes neile võimaluse mugavalt nuppudele vajutada ja telefoni- või tahvelarvutisiseselt ühest kohast teise liikuda. Kaasaegsete mobiilsete seadmete populaarsuse kasvuga on rohkem kasutust hakanud leidma ka needsamad väiksed ja kergesti kaasaskantavad pliiatsid.

NB! Omega puutepliiats Stylus on välja loositud! Numbrigeneraator Random.org viskas täna ette numbri “23”. See tähendab, et tänase vidina saab enesele Liina, kel endal küll puutetundliku ekraaniga telefoni pole, kuid kes saab sellega rõõmu valmistada näiteks mõnele sõbrale või lähedasele. Võtame Liinaga ühendust. Aitäh kõikidele, kes kirjutasid oma kogemustest vanemate telefonidega! :) 

Käesoleval puutepliiatsil on nii tavapärase pastaka kui puutepliiatsi funktsioon: ühes otsas võib näha 1mm suuruse pinnaga pastakat ja teises modernset “pallikest”, mida kõikvõimalikel puutetundlikel ekraanidel on võimalik kasutada.

algne2

Kui sõrmedega ekraanidele klikkides võib sõnumeid kirjutades tulla rohkeid kirjavigu ja internetis surfates ning valesti klikkides avaneda veebilehti, mida üldse ei soovitudki, siis puutepliiatsi abil on väikestele puutetundlikele nuppudele vajutamine hoopis hõlpsam ja efektiivsem. Pallikujulise otsaga vaikselt ekraanile vajutades on mugav näiteks sõnumeid trükkida, menüüdes ringi käia või isegi mängida. Lisaks kõigele muule aitab taolise puutepliiatsi kasutamine hoida ekraani puhtamana, kui seda sõrmedega pidevalt näppides.

Efektiivne puutepliiats

Eriti kasulikuks muutub selline vidin aga talvel, kui väljas külma käes viibides ei raatsi näiteks telefoni näppimiseks kindaid ära võtta. Omega puutepliiats Stylus võimaldabki kõikvõimalikke ekraane ka niivõrd ekstreemsetes tingimustes lihtsasti kasutada.

Omega puutepliiats Stylus

Teine ots võimaldab aga vajaduse korral teha märkmeid, mida meil kõigil ühel või teisel hetkel teha on tarvis.

Ei pea just palju mõtisklema, et mõista, miks taoline vidin koos erinevate mobiilsete seadmetega on üha populaarsemaks muutumas. Puutepliiats on käepärane ja kasulik kõikidele puutetundlike ekraanide – olgu need siis kas nutitelefonide, tahvelarvutite või muude moodsate ja menukate seadmete – omanikele, muutes vidinad neile käepärasemaks ja mugavamaks. Lisaks kõigele muule aitab see talvel asjatut külmumist vältida ning ekraane mäkerdumisest ja sõrmejälgedest säästa.

(1828)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Omega puutepliiats Stylus, must
  • Sobib kõigile mahutundlikele puuteekraanidele
  • Valmistatud tugevast metallist
  • Sujuva liikumisega kummiotsik
  • Kaks ühes disain – teises otsas pastakas
  • Mugav käes hoida ja kasutada
Omega puutepliiats Stylus, valge
  • Sobib kõigile mahutundlikele puuteekraanidele
  • Valmistatud tugevast metallist
  • Sujuva liikumisega kummiotsik
  • Kaks ühes disain – teises otsas pastakas
  • Mugav käes hoida ja kasutada

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast