Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulikud vidinad 48. ID-kaardi lugeja ja mälukaardilugeja ühes seadmes koos

id-kaardi-malukaardi-lugeja-photopoint--3

Mõnikord on vaja kasutada ID-kaardilugejat. Siis jälle mälukaardilugejat. Kõik juhtmed on laua peal sassis ja ees. Täna tutvustame aga ühte kasulikku vidinat, kuhu saab toppida nii ID-kaarti, mälukaarte kui ka SIM-kaarti ning mis lisaks on veel täiesti ilma ühegi juhtmeta. See on “ID-kaardi ja mälukaartide lugeja 10.16€” ning see maksab Photopointis 9,99€. Vaatame lähemalt:

Nii palju kommentaare, nagu see ID-kaardilugeja, ei ole saanud mitte ükski “Kasulikud vidinad” rubriigi vidin. Aitäh kõigile, kes selle postituse alla enda kommentaari jätsid. Võitjaid saab olla aga vaid üks ning täna on selleks 30-nes kommenteerija Andres09. Andresele meeldib see kaardilugeja just juhtmete puudumise tõttu ning puuduvaid juhtmeid ta nüüd peagi nautima asuma hakkabki. Võtame Andresega ühendust. Aitäh veelkord kõigile kommenteerijatele. Järgmine vidin juba mõnel järgmisel reedel.

id-kaardi-malukaardi-lugeja-photopoint--1 id-kaardi-malukaardi-lugeja-photopoint--2

Lihtsalt kilesse pakendatud vidin on 8 cm pikkune ja 3,5 cm laiune. paksust on pisut enam kui sentimeeter. USB-pistikut kaitseb läbipaistvast plastikust kate, mis fikseeritud astmete kaupa 360° pöörleb.

id-kaardi-malukaardi-lugeja-photopoint--6 id-kaardi-malukaardi-lugeja-photopoint--5
 Esiosas on USB pistik  Tagaküljele saab sisestada SD/SDHC mälukaarte

 

id-kaardi-malukaardi-lugeja-photopoint--7 id-kaardi-malukaardi-lugeja-photopoint--4
 Paremal pool küljel on pilud Sony ajaloo hämarusse vajuvate mälukaardistandardite jaoks. Suuremasse saab sisestada erinevaid Memory Stick kaarte. Väiksemasse Memory Stick Micro kaarte.  Vasakul pool läheb asi huvitavamaks. Suur alumine pesa on ID-kaardi jaoks. Ülemine vasakpoolne telefoni SIM-kaardi jaoks ning ülemine parempoolne Micro SD/SDHC mälukaardi jaoks.

Miks peaks telefoni SIM kaarti üldse mälukaardilugejasse sisestama? Kas ehk siis saab selle lugejaga ka telefonikõnesid võtta? Ei. Mõnikord võib ka SIM-kaardil olla peal andmeid nagu pildid või videod või midagi muud. Siis on neid hea vajaduse korral mälukaardilugeja abil otse arvutisse tõmmata.

id-kaardi-malukaardi-lugeja-photopoint--8

Selline ID-kaardi ja mälukaartide lugeja on eriti mõnus siis, kui kasutad lauaarvuti asemel sülearvutit. Siis ei tolkne pikad juhtmed jalus ning vajadusel on kõik-ühes lugejat hea ka arvutiga koos kaasa võtta. See vidin on mõnusalt kompaktne ning teeb lisaks veel mitut asja korraga ka. Igatahes – kasulik.

 

(3410)

Artiklis kirjeldatud tooted:
ID-kaardi ja mälukaartide lugeja, must Mälukaardi ning ID kaardi lugeja

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast