Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulikud vidinad 49. Nutitelefoni hoidja autosse

omega-telefonihoidja-autosse-9

Nutitelefonide üheks kasulikumaks omaduseks on nende kasutusvõimalus navigatsiooniseadmena. Eks sa katsu aga navigeerida, kui üks käsi hoiab rooli ning teine käsi vaheldumisi käikukangi ja nutitelefoni. Tänane kasulik vidina abil saab telefoni asetada GPS-seadme eeskujul auto tuuleklaasile või armatuurlauale. Tegelikult ei piirdu asetusvõimalused üldsegi autoga – selle vidina abil saab telefoni asetada kasvõi kontorilauale või seina peale – kuhu iganes parasjagu vaja. Kahe iminapa abil hoiab see telefoni üllatavalt tugevasti oma haardes. See on Omega nutitelefoni hoidja 15.24€. Vaatame lähemalt:

NB! Omega telefonihoidja on välja loositud. Numbrigeneraator Random.org viskas täna ette numbri “18″. See tähendab, et tänase vidina saab enesele Toivo Vallimaa, kes saab nüüd oma Nokia telefoniga lihtsamalt liigeldud. Võtame Toivoga ühendust. Aitäh kõigile, kes oma harjumused kirja panid :)

omega-telefonihoidja-autosse-1

Kuuljas pakend ei hoia vidina võlusid vaka all.

omega-telefonihoidja-autosse-2

Suurema, ülemise iminapa abil kinnitub seade ise kindlale pinnale. Väiksem eesmine iminapp on telefoni jaoks.

omega-telefonihoidja-autosse-3

Ülemist, telefoni hoidvat osa saab tänu kuulpeale vabalt õigesse asendisse liigutda. Asendi fikseerimiseks tuleb keerata ratast kuulpea ümber. Suurem iminapp on varustatud hoovaga, mis sisemisse asendisse lükates iminappa sissepoole tõmbab ja nii hoidiku kõvasti klaasi vastu litsub.

omega-telefonihoidja-autosse-12 omega-telefonihoidja-autosse-13
 Alt  Pealt

Karbis on kaasas üks ümara kujuga latakas. Selle saab vajadusel kleepida kohta, kuhu nutitelefoni hoidjat asetada soovite. Nii saab tekitada sileda aluse, mis iminapaga hästi haakub.

omega-telefonihoidja-autosse-10 omega-telefonihoidja-autosse-11

Need iminapad on valmistatud pehmest materjalist, mille pealispind on väga kleepuv. Kõige paremini kinnituvad need muidugi sileda pinna peale – samas ei valmista probleemi ka karedam/ebaühtlasem pind.

omega-telefonihoidja-autosse-4

Telefon tuleb siis lihtsalt tagakülge pidi väiksema iminapa külge suruda. Selle püsimine seal tundub distantsilt jälgides kahtlane, kuid tegelikult istub telefon seal küljes üllatavalt kõvasti kinni. Toestusliistu saab soovi korral ka eemaldada – ega telefon ilma selleta maha ei pudene. omega-telefonihoidja-autosse-7

Nii saab siis hoidiku autosse üles seada. Vabalt võib telefoni asetada nii püstipidi kui ka horisontaalis. Klaasi asemel saab hoidiku soovi korral ka armatuurlauale kinnitada, kus see vähem vaatevälja piirab.

omega-telefonihoidja-autosse-6

Suvi on tulemas ning see tähendab ka rohkem autoga sõitmist võõrastel teedel ja tänavail. Selline lihtne hoidik muudab need teekonnad meeldivamaks.

 

(5237)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Omega telefonihoidik autosse OUCHSE Lahendus aktiivsele inimesele, kes tihti mobiilseid seadmeid vahetab

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast