Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #388: Doro 1360 mobiiltelefon

Mobiiltelefon Doro 1350

Kuigi võib arvata, et nuppudega mobiiltelefonide aeg on lõplikult ümber, siis ei ole see veel päris kindlasti nii ning sellepärast olemegi sellenädalaseks kasulikuks vidinaks valinud ühe praktilise Doro 1360 mobiiltelefoni.

Funktsionaalsel telefonil on olemas SOS-nupp ja taskulamp, mis tulevad kasuks hädaolukorras helistamise või hämaras toas asjade otsimise korral ning muud funktsioonid, mida vaatamegi allpool lähemalt.

Just täpselt ühe punase Doro 1360 mobiiltelefoni loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suundu julgelt meie Facebooki lehele, kus leiad juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Doro 1360 omadused:

Telefon Doro 1360 nuppudega
 
Doro 1360 mobiiltelefonil on ere 2,4″ värviline ja selge TFT LCD ekraan, mille pealt on tähed ja numbrid kergesti loetavad. Lisaks on ka numbriklahvid suured ja nähtavad. Doro 1360 mudelil on eesti- ja venekeelne menüü, mis muudab seadme kasutamise lihtsaks ning mõistetavaks. Vajadusel on ka läti- ja leedukeelsed menüüd olemas.
 
Telefonil on komplektis kaasas ka laadimisdokk, kus saad telefonit mugavalt hoiustada ning samas ka laadida. Laadimisdoki puhul ei pea Sa igakord telefonile juhet hakkama külge haakima, vaid saad selle lihtsalt panna ja ka võtta dokist.
 
Nuppudega Doro 1360
 
Huvitava võimalusena on Doro 1360 telefonil olemas 3,5 mm kombineeritud heli sisend/väljund, kuhu saad vajadusel sisestada kaasas olevad kõrvaklapid. Kõrvaklappidega saad nii kõnesid vastu võtta kui ka kuulata FM-raadiot.
 
Seadmel on olemas ka SOS-nupu funktsioon, millele vajutades helistab telefon automaatselt eelseadistatud kontaktile. Mobiiltelefonil on ka Dual SIM võimekus kasutamaks korraga kahte SIM kaarti. Telefonil on lisaks 0,3 megapiksline tagakaamera, millega saad lihtsamaid pilte teha. 
 
Doro 1360, punane
 
Doro mobiiltelefonil on ka taskulambi kasutamise funktsioon – ere taskulamp on kasulik pimedas võtmete otsimiseks või hämaras toas asjade leidmiseks ja tagab kiire valgustuse, alati kui seda peaks vaja minema. Eeliseks nutitelefonide ees on nuputelefonidel pikem aku tööaeg ehk 8-tunnise kõneaja ja 300-tunnise ooteajaga on Doro 1360 mobiiltelefoni aku kõigeks valmis.
 
Telefon Doro 1360, punane
 
Kui nüüd tekkis tunne, et ka Sina tahaksid seda Doro 1360 nuppudega mobiiltelefoni endale saada, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas seda endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle kasuliku seadme omanikuks. Kui loosiõnne peale ei taha lootma jääda, siis loomulikult leiad telefoni ka meie veebikaubamajast.
 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.
 

 

(596)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Doro 1360 EST/RUS/LV/LT, punane
  • Suurte nuppudega mobiiltelefon
  • Selgelt loetav, suur ekraan
  • Mugav dokis laadimine
  • LED taskulamp &  SOS nupp
  • Eestikeelne menüü
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga