Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #345: Xiaomi autolaadija Roidmi Mojietu 3S Music BT

Vähemalt üks korralik USB-autolaadija peaks igal meie ajaveebi lugejal autos olemas olema. Seetõttu olemegi sellenädalaseks kasulikuks vidinaks valinud Xiaomi autolaadija Roidmi Mojietu 3S Music BT. Tegemist pole ainult autolaadijaga, vaid väga mitmekülgse seadmega, millele on olemas ka FM-saatja ja Bluetooth.

Just täpselt ühe sellise Xiaomi autolaadija Roidmi Mojietu 3S Music BT loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Xiaomi autolaadija Roidmi Mojietu 3S Music BT puhul on tegemist võimeka seadmega, millel on kaks USB-pesa nutiseadmete laadimiseks ning lisaks ka FM-saatja ja Bluetooth. USB-pesade maksimaalseks väljundvooluks on 3,4 A, mis on piisav, et nutitelefoni aku korralikult täis laadida ning tänu kahele USB-pesale saad vajadusel samaaegselt laadida ka mitut seadet korraga.

Seadme teeb eriliseks just see, et see on varustatud FM-saatja ja Bluetooth ühendusega, tänu millele saad oma nutitelefoni muusika viia autokõlaritesse. Kuna enamikes vanemates autodes ei olegi muud võimalust nutitelefonist muusika autokõlaritesse saamiseks, siis on Xiaomi autolaadija Roidmi Mojietu 3S Music BT puhul tegemist väga praktilise ja nutika seadmega. Nii saad nautida oma lemmik muusikat liikvel olles ning ei pea enam kuulama ainult raadiot või CD-plaate. 

Lihtsa roostevabast terasest disainiga Roidmi Mojietu 3S Music BT sobitub pea iga auto interjööriga ning on praktiliseks kaaslaseks pikkadel sõitudel. Samuti on seadme kasutamine ülilihtne ja sellega saab hakkama peaaegu igaüks. Lihtsalt ühenda seade oma auto sigaretisüütajasse ja naudi vooluvõrgust sõltumisest vabadust ning head muusikat oma autokõlarites.

Kui tunned, et just selline praktiline Xiaomi autolaadija Roidmi Mojietu 3S Music BT on praegu Sinu elust puudu, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Xiaomi autolaadija Roidmi Mojietu 3S Music BT uueks omanikuks. Kui aga nii kaua kannatada ei jaksa, siis loomulikult on Xiaomi autolaadija Roidmi Mojietu 3S Music BT olemas ka meie veebikaubamajas.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(462)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Roidmi autolaadija Mojietu 3S Music BT
  • Vooluadapter autosse
  • FM vastuvõtja
  • Bluetooth ühendus
  • 2 × USB pesa
  • Laeb enamikke nutitelefone ja GPS seadmeid
27.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga