Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #343: Speedlink kõrvaklapihoidik Excedo

Pühadeperioodilt taas töörežiimile ümberlülitumine ei pruugi alati just kõige lihtsam ülesanne olla. Seega loodame, et sellenädalane kasulik vidin aitab ajaveebi lugejatel oma töölauad taas korda seada, et töömeeleolu hõlpsamini peale tuleks. Teie ette astub Speedlink kõrvaklapihoidik Excedo.

Just täpselt ühe sellise praktilise Speedlink Excedo kõrvaklapihoidiku loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Speedlink kõrvaklapihoidik Excedo

Korras töölaud aitab tihtipeale olla produktiivsem ning paremini oma tööle keskenduda. Või siis aitab töölaua koristamine oma päris töö tegemisest viilida – kuidas kellelegi. Esmapilgul võib selline tarvik nagu kõrvaklapihoidik tunduda veidi tühise vidinana, mis lihtsalt laual ruumi võtab. Kuid tegelikkuses on kõrvaklapihoidik kasulik nii töölauale korra loomiseks kui ka kõrvaklappide heaolu jaoks.

Speedlink kõrvaklapihoidik Excedo

Speedlink Excedo kõrvaklapihoidik annab Sinu kõrvaklappidele kindla koha, kus neid alati hoiustada, kui Sa parasjagu neid ei kasuta. Tänu sellisele hoidikule ei vedele kõrvaklapid enam suvaliselt laua peal, vaid ripuvad kindlalt ühe koha peal paigal. Suuremate kõrvaklappide puhul aitab selline lisavidin isegi töölaual ruumi kokku hoida. Lisaks aitab hoidik ka kõrvaklappe kaitsta juhul, kui näiteks veeklaas või kohvitass ümber peaks minema. Muuhulgas säästab kõrvaklappide ühel kindlal kohal hoiustamine nii peakomplekti ennast kui ka kaablit liigsest kulumisest.

Speedlink Excedo kõrvaklapihoidik on valmistatud tugevast ja vastupidavast plastikust – seega suudab see kindlalt kanda ka raskemaid peakomplekte. Nii hoidiku pealmine osa kui ka alus on mõlemad libisemiskindlad, seega püsib hoidik ise kindlalt paigal ning ei pea kartma ka kõrvaklappide kukkumise pärast. Kõrvaklapihoidikul on tagasihoidlik disain, mis sobib igale töölauale ning selle kompaktne disain (235 × 167 × 153 mm) ei võta ka enda alla liialt ruumi.

Kui nüüd tekkis tunne, et Sinu töölaualt on puudu just üks praktiline kõrvaklapihoidik, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Speedlink kõrvaklapihoidiku Excedo uueks omanikuks. Loomulikult leiab selle laheda Speedlink Excedo kõrvaklapihoidiku ka meie veebikaubamajast.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(305)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink kõrvaklapihoidik Excedo, must (SL-800900-BK)
  • Praktiline kõrvaklappide hoidik
  • Valmistatud vastupidavast materjalist
  • Kummeeritud libisemisvastane alus
12.99€14.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga