Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #332: Omega juhtmevaba klaviatuur US SmartTV

Nutitelerid on meie televiisori vaatamise täielikult uuele mugavustasemele viinud – kõigest mõne klikiga on Sul ligipääs internetiavarustele ja suurele hulgale rakendustele, et neid oma teleka ekraanil kuvada. Tihtipeale kaasneb aga selle mõnusa mugavusega ka vajadus näiteks otsinguväljale midagi trükkida, mis aga võib hoopiski tüütuks ülesandeks osutuda. Seetõttu ongi sellenädalaseks kasulikuks vidinaks Omega juhtmevaba klaviatuur US SmartTV OKB004B, mis on ideaalne abimees nutiteleri juhtimiseks.

Just täpselt sellise ülimalt praktilise Omega US SmartTV juhtmevaba klaviatuuri loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Omega juhtmevaba klaviatuur US SmartTV

Tegelikkuses muidugi ei piirdu selle Omega juhtmevaba klaviatuuri kasutamine vaid nutiteleritega. Tegemist on nimelt ülimalt funktsionaalse ja praktilise juhtmevaba klaviatuuriga, mis on varustatud ka integreeritud puutepaneeli ehk hiirega. Seega sobib see ideaalselt kasutamiseks ka arvutite, mängukonsoolide jms seadmetega ning pakub Sulle tõeliselt mugavat juhtmevabadust.

Omega US SmartTV juhtmevaba klaviatuur saab seadmega ühenduse USB vastuvõtja abil ning võimaldab Sul kuni 10 meetri raadiuses kas või otse diivanilt näiteks nutitelerit või mängukonsooli juhtida. Ning kuna Omega OKB004B on varustatud ka integreeritud puutepaneeliga, siis suudab see täielikult asendada nii klaviatuuri kui ka hiirt. Klaviatuur ühildub Android, webOS, Tizen ja Firefox OS nutiteleritega ning Windows Vista/7/8/10 ja Linux operatsioonisüsteemidega.

Omega SmartTV juhtmevabal klaviatuuril on madala profiiliga klahvid, mis on vaiksed ja muudavad kirjutamise mugavaks. Suur integreeritud puutepaneel asetseb kohe klaviatuuri kõrval ning koos kahe nupuga teeb aga omakorda ära kõik hiirele omased tööd. Lisaks on klaviatuur varustatud ka nelja multimeedia nupuga, mis võimaldavad reguleerida helitugevust, seda välja lülitada või siis peamenüüsse tagasi minna. Disainilt on klaviatuur pigem tagasihoidlik, kerge ja kompaktsete mõõtmetega. Vooluallikaks on klaviatuuril 2 × AAA patareid.

Omega US Smart TV juhtmevaba klaviatuur

Kui tunned, et Sinu nutiteler või muu seade vajaks kaaslaseks just seda funktsionaalset juhtmevaba klaviatuuri, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Omega juhtmevaba klaviatuuri US SmartTV OKB004B uueks omanikuks. Loomulikult leiad selle mugava juhtmevaba klaviatuuri ka meie veebikaubamajast.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

 

(799)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Omega juhtmevaba klaviatuur US SmartTV OKB004B, must (43666)
  • Mugav juhtmevaba klaviatuur
  • Sobib arvutitele, nutiteleritele, konsoolidele jne
  • Praktiline integreeritud puutepaneel
  • Kompaktne ja elegantne disain
  • 4 multimeedia klahvi
29.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga