Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #330: Hähnel akulaadija UniPal Plus

Kas oled vahel unistanud sellest, et kõikide oma seadmete akude laadimine toimuks mugavalt ühe praktilise ja kompaktse akulaadijaga? Siis heida pilk peale meie sellenädalasele kasulikule vidinale, milleks on üks tõeliselt universaalne Hähnel akulaadija UniPal Plus.

Just täpselt sellise ülimalt praktilise Hähnel akulaadija UniPal Plus loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Hähnel akulaadija UniPal Plus

Hähnel UniPal Plus akulaadija puhul on tegemist ühe tõeliselt põneva vidinaga, mis suudab laadida pea kõike. Kõlab esialgu võib-olla uskumatult, kuid see universaallaadija suudab tõesti laadida nii enamike video- ja fotokaamerate liitiumioon akusid kui ka AA/AAA NiMH ja Ni-Cd taaslaetavaid akupatareisid. Ning kui sellest peaks veel väheks jääma, siis tänu USB ühendusele saad laadida ka oma nutiseadmeid jms.

Hähnel UniPal Plus

Kuidas siis selline laadija ka töötab? Liuguriga klapi all on AA/AAA akupatareide jaoks harjumuspärased laadimispesad ning nende laadimine toimub sarnaselt tavapärastele universaallaadijatele. Kuid erinevate liitiumioon akude laadimiseks on välja mõeldud tõeliselt nutikas süsteem.

Nimelt on laadija varustatud kahe kettaga, mis võimaldab hõlpsalt laadimiskontakte liigutada, et laadija erinevate akudega sobituks. Seejuures tuleb silmas pidada, et UniPal Plus sobib 3,6V/3,7V ja 7,2V/7,4V liitiumioon akude laadimiseks. Vaata videost lähemalt, kuidas see kõik toimib:

 

Hähnel UniPal Plus on lisaks varustatud ka integreeritud LCD ekraaniga, millel kuvatakse nii aku laetuse tase protsentides kui ka parasjagu laetava aku tüüp. Lisaks saab ekraanilt aku laetuse taset kiirelt kontrollida ka ilma laadijat vooluvõrku ühendamata. Laadijaga on kaasas ka autolaadija ning EU ja UK adapterid, mis võimaldavad seda mugavalt ka Euroopas ringi rännates kasutada. Nutiseadmete jaoks asetseb laadija küljel USB pesa.

Kui nüüd tekkis tunne, et see universaalne Hähnel akulaadija UniPal Plus võiks hakkama saada kõikide Sinu seadmete akude laadimisega, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Hähnel UniPal Plus akulaadija uueks omanikuks. Loomulikult leidub Hähnel UniPal Plus ka meie veebikaubamajast.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(564)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Hähnel akulaadija UniPal Plus
  • Universaalne laadija
  • Nii kaamera akude kui ka akupatareide laadimiseks
  • USB-ühendus nutiseadmete laadimiseks
  • Integreeritud LCD kuvab laadimise staatust
  • Komplektis autolaadija ning EU ja UK adapterid
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga