Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #329: Agfa ühekordne kaamera LeBox Flash Wedding

Erilisi sündmusi on inimeste elus mitmeid ning üheks selliseks on kindlasti pulmad. Seejuures on pulmade näol tegemist koguni niivõrd erilise sündmusega, et selle puhuks luuakse ka spetsiaalse disainiga tooteid. Ning ka meie sellenädalane kasulik vidin on oma kauni disainiga just pulmahetkede jäädvustamiseks loodud – teie ette astub Agfa ühekordne kaamera LeBox Flash Wedding.

Just täpselt sellise Agfa ühekordse kaamera LeBox Flash Wedding loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Agfa LeBox Flash Wedding ühekordne kaamera

Agfa LeBox Flash Wedding puhul on tegemist ühekordse kaameraga, mis on varustatud värvilise filmiga ja millega saad pildistada 27 kaadrit. Seejuures on kaamera kasutamine ülimalt lihtne ning ei nõua pildistajalt mingeid otseselt laialdasi teadmisi fotograafiast. Lihtsalt püüa pildistatav objekt ilusasti kaadrisse, vajadusel lülita sisse välk ning pea silmas, et oleksid objektile ka piisavalt lähedal. Kõigest üks klõps ning pilt ongi valmis.. kuid näha saad seda alles peale ilmutamist!

Ega tegelikult pole ühekordse kaamera kasutamise eesmärgiks nutiseadmete või peegelkaameratega tehtud piltide troonilt tõukamine või nende väärtuse vähendamine. Pigem hoopis jäädvustatud mälestustele ka teistsuguse vaatenurga andmine traditsioonilise filmile pildistamise läbi. Seega jaga oma pulmakülalistele ühekordsed kaamerad kätte ning kes teab, mis erilisi hetki nad suudavad pulmapeo vältel kaadrisse püüda.

Agfa ühekordne kaamera LeBox Flash Wedding

Agfa LeBox Flash Wedding ühekordne kaamera on varustatud fiksobjektiivi ning 4-meetrise tööulatusega välguga, mis annavad tulemuseks selged ja teravad pildid. Kaamera ülimalt kerge ja kompaktne ning tõeliselt kaunis disain teeb sellest ideaalse kaaslase lisaks pulmapeole loomulikult ka reisile, muusikafestivalile või sünnipäevale. Lisaks päästikule ning filmi tagasi kerimise kettale on kaameral olemas ka ülipraktiline näidik, mis näitab, mitu kaadrit veel kaameraga teha saab, nupp välgu sisse- ja väljalülitamiseks ning välguindikaator. Samuti on olemas käe- või kaelapaela kinnitamise võimalus.

Kui nüüd tekkis tunne, et see ülimalt kauni disainiga ühekordne kaamera võiks nende kõige kaunimate hetkede jäädvustamise veelgi erilisemaks muuta, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Agfa LeBox Flash Wedding ühekordse kaamera uueks omanikuks. Loomulikult leidub Agfa LeBox Flash Wedding koos teiste ühekordsete kaameratega ka meie veebikaubamajas.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(510)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Agfa ühekordne kaamera LeBox Flash Wedding
  • Ühekordne välguga kaamera
  • 27 kaadrit
  • Värviline film
  • Filmi tundlikkus: ISO 400
16.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga