Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #328: Kodak puhastuskomplekt Professional Cleaning Kit

Nutiseadmed, kaamerad ja arvutid on meie igapäevased töövahendid, mis kahjuks aga ka kõige hoolsamate kasutajate käes koguvad pidevalt enda külge tolmu ja mustust. Ning et ka meie ajaveebi lugejad saaksid oma seadmete eest ilusasti hoolt kanda, olemegi sellenädalaseks kasulikuks vidinaks valinud ülimalt funktsionaalse Kodak puhastuskomplekti Professional Cleaning Kit.

Just täpselt ühe sellise asjaliku Kodak Professional Cleaning Kit puhastuskomplekti loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Kodak Professional Cleaning Kit

Kodak on loonud nii mitmekülgselt universaalse puhastuskomplekti, et igaüks saab sealt enda vajadustele sobiva abimehe valida. Komplektist nimelt leiab 60 ml suuruse puhastusvedeliku, kahes erinevas suuruses mikrofiibrist puhastuslappi, 2 märga puhastuspaberit ja 8 puhastuspulka. Lisaks veel ka õhupumbapuhastuspintsli, klaviatuuri puhastusgeeli ning praktilise kandekoti, kus kogu komplekti hoiustada ja vajadusel transportida.

Alkoholivaba puhastusvedelik tuleb kasuks just nende kõige visamate näpujälgede kõrvaldamisel ning aitab tõhusalt eemaldada tolmu ja mustuse erinevatelt ekraanidelt. Koostöös mikrofiiberriide ja märgade puhastuspaberitega kaob igasugune mustus kiiresti ja hõlpsalt. Kodak puhastuskomplekt on varustatud kahe erinevas suuruses mikrofiibrist puhastuslapiga. 30 × 30 cm sobib suurematele pindadele ja 15 × 11,5 cm lapp on ideaalne väiksemate pindade puhastamiseks. Mikrofiiberriie teeb oma tööd tõhusalt ka loomulikult kuivalt kasutades ning on seejuures seadmetega õrn ega kahjusta ei ekraani ega kaamera läätse delikaatset pinda.

Kitsastest ning raskesti ligipääsetavatest nurkadest tolmukübemete ning mustuse kätte saamiseks on komplektis kolm praktilist vahendit. Kõige tagasihoidlikumad nendest on 8 puhastuspulka, mille spetsiaalselt disainitud peenikesed otsad saavad ohutult ning pinda kahjustamata kätte mustuse ning tolmu. Suurema tolmu kõrvaldamiseks tulevad appi pehme puhastuspintsel ning võimas õhupump. Nendega saab ülilihtsalt ja kiiresti minema pühkida ja puhuda ka kõige kitsamates kohtades peituva tolmu.

Kodak puhastuskomplekt on varustatud aga veel ühe eriti põneva tegelasega – klaviatuuri puhastusgeeliga. Tegemist on vormi hoidva geeliga, mis on võimeline pugema klaviatuuri kõige kitsamatesse kohtadesse ning tõmbab kõik sodi klahvide vahelt välja. Komplekti kuulub ka praktiline kandekott, kus on mugav puhastusvahendeid hoiustada.

Kodak puhastuskomplekt Professional Cleaning Kit

Kui nüüd tekkis tunne, et just selline praktiline Kodak puhastuskomplekt suudab kõikide Sinu seadmete ekraanid ning klaviatuurid puhtaks teha, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Kodak Professional Cleaning Kit puhastuskomplekti uueks omanikuks. Loomulikult leidub see Kodak puhastuskomplekt ka meie veebikaubamajas.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(321)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Kodak puhastuskomplekt Professional Cleaning Kit
  • Põhjalik puhastuskomplekt
  • Puhastusvedelik 60 ml & klaviatuuri puhastusgeel
  • Suur ja väike mikrofiibrist puhastuslapp
  • Puhastuspulgad & 2 niisket puhastuspaberit
  • Puhastuspintsel & õhupump
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga