Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #323: Platinet juhtmevaba kõlar Peak PMG13 BT

 

Platinet Outdoor seeria juhtmevabad kõlarid on ideaalsed suvised kaaslased. Need suudavad Sinu lemmikmuusikat juhtmevabalt mängida pea kõikides tingimustes – kas või keset täielikku vihmasadu. Ning kuna vahel võivad suvised ilmastikuolud ka veidi heitlikud olla, siis olemegi valinud sellenädalaseks kasulikuks vidinaks ühe tõeliselt vastupidava ja ilmastikukindla Platinet juhtmevaba kõlari Peak PMG13 BT.

Just täpselt ühe sellise ülimalt vastupidava Platinet juhtmevaba kõlari Peak loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Platinet Peak juhtmevaba kõlar

Platinet Peak juhtmevaba kõlar särabki eelkõige oma ülima praktilisusega olles nii kompaktne ja kerge kui ka ilmastikukindel. See ühildub tänu Bluetooth 4.2 EDR ühendusele hõlpsasti nii Sinu nutitelefoni, tahvelarvuti kui ka teiste Bluetooth funktsionaalsust omavate seadmetega. Platinet juhtmevaba kõlar on varustatud võimsate 2 × 5 W elementidega, mis suudavad heli esitada 360 kraadi ulatuses. Seejuures on kõlavad helid selged ning bassid sügavad, et saaksid täiel rinnal oma lemmikmuusikat nautida. Oma kompaktse ja kerge disaini poolest pole kõlarit ka kas või igapäevaselt kaasas kanda mingi vaev.

Platinet Peak

Platinet Peak juhtmevaba kõlar on varustatud IPX5 vee- ja tolmukindlusega, mis muudab selle ideaalseks kaaslaseks kõikidele seiklushimulistele muusikasõpradele nii välistes kui ka tubastest tingimustes ja nii vihmas kui tolmus. Seejuures on kõik ühendused kindlalt ja turvaliselt ära peidetud kummist klapi taha. Kõlari on kompaktse disaini (100 × 85 mm) ning 318-grammise kaalunumbri juures võid koguni unustada, et see Sul üldse kaasas on. Peak kõlari juhtimine on ülilihtsaks tehtud selle küljel asetsevate suurte ikoonidega nuppude abil. Praktiline sang võimaldab seda mugavalt just endale meelepärasesse kohta kinnitada, kaasas kanda või üles seada. Lisaks on kõlariga komplektis on kaasas ka microUSB laadimiskaabel ja AUX-kaabel.

Lisaks juhtmevabadusele ja veekindlusele on Platinet juhtmevaba kõlar Peak varustatud ka integreeritud 2100 mAh akuga, mis suudab muusikat kõlamas hoida koguni kuni 15 tundi järjest ja seda kuni 10 meetri kauguselt. Kui kõlari aku aga on siiski lõpuks otsad andnud, piisab kõigest 2,5 tunnist, et see microUSB kaabli abil taas täis laadida ning muusikaga taas head meeleolu luua.

Platinet juhtmevaba kõlar Peak

Kui nüüd tunned, et just selline kompaktne ja praktiline Platinet juhtmevaba kõlar muudaks Sinu suve lõbusamaks, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik ühe Platinet Peak juhtmevaba kõlari uueks omanikuks. Loomulikult leiad selle vinge Bluetooth kõlari ka meie veebikaubamajast.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(206)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet juhtmevaba kõlar Peak PMG13 BT, punane (44489)
  • Kompaktne juhtmevaba kõlar
  • Võimsus: 2 × 5 W
  • Bluetooth 4.2 + EDR
  • Aku kestab tervelt 15 tundi
  • Veekindel IPX5
39.99€44.99€
Platinet juhtmevaba kõlar Peak PMG13 BT, must (44486)
  • Kompaktne juhtmevaba kõlar
  • Võimsus: 2 × 5 W
  • Bluetooth 4.2 + EDR
  • Aku kestab tervelt 15 tundi
  • Veekindel IPX5
39.99€44.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga