Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #322: Platinet akupank 20 000mAh Polymer

Platinet Polymer 20 000mAh akupank

Suvereiside aeg on täies hoos ning üks töökindel ja energiast pakatav akupank kuulub kindlasti must have suviste reisitarvikute hulka. Ning seetõttu olemegi sellenädalaseks kasulikuks vidinaks valinud ühe tõelise energiapommi. Teie ette astub ülivõimekas Platinet akupank Polymer 20 000mAh.

Just täpselt ühe sellise ülimalt stiilse ja võimsa Platinet akupanga Polymer 20 000mAh loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Platinet Polymer 20000mAh akupank suudab pakkuda nii tõeliselt võimekat sisu ja funktsionaalsust kui ka stiilset välimust. Mis aga tõstab selle akupanga teistest esile? Nimelt on see Platinet akupank varustatud lisaks tavapärastele USB ja microUSB pesadele ka USB-C pesaga. Seega on akupanka taaslaadimine mugavalt võimalik nii microUSB pesa kui ka USB-C pesa kaudu.

Akupangal on tõeliselt stiilne ja klassikaline välimus ning ka kriimustusvastane korpus, mis tagab selle hea välimuse ka pika kasutusea järel. Lisaks on akupank varustatud ka mugava LED näidikuga, mille abil on ütlemata lihtne laetavuse taset kontrollida. Akupangaga komplektis kaasas on ka microUSB kaabel.

Platinet Polymer 20 000mAh akupank

Platinet Polymer akupank saab auga kanda tõelise energiapommi silti. Nimelt on tegemist akupangaga, millel on ülimalt võimas 20 000 mAh mahutavus ja vastupidavad liitium-polümeerist elemendid. Lisaks USB-C pesale on see Platinet akupank varustatud kahe USB 2 A väljundiga, mis suudavad edukalt laadida nii nutitelefone kui ka tahvelarvuteid, Bluetooth kõrvaklappe, spordikellasid ja mitmed muid seadmeid. Niivõrd suur mahutavus võimaldab lisaenergiat vajavat seadet laadida keskmiselt koguni üle 6 korra, kuid see muidugi oleneb ka suuresti Sinu poolt laetava seadme aku mahutavusest.

Paratamatult toob suur võimekus kaasa ka akupanga veidi kogukama suuruse ja kaalu. Ning kuigi 148 × 68 × 28 mm ja 410 g juures ei ole tegemist just kõige kompaktsema ja kergema isendiga, siis lisaboonusena saab seda mõnes eriti kriitilises olukorras ka näiteks enesekaitsevahendina kasutada.

Kui tunned, et just see Platinet Polymer 20 000mAh akupank oleks Sinu seadmetele ideaalne lisaenergiat jagav kaaslane, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle stiilse ja ülimalt võimeka Platinet akupanga Polymer 20 000mAh uueks omanikuks. Loomulikult leiad Platinet Polymer 20 000mAh akupanga ka meie veebikaubamajast.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(199)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet akupank 20000mAh Polymer, must (44814)
  • Lae oma seadmeid igal ajal, igal pool
  • 20 000 mAh mahutavus
  • Vastupidav liitium-polümeer aku
  • Kolm väljundit: 2 × USB & 1 × USB-C
  • Komplektis microUSB kaabel
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga