Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #320: Speedlink klaviatuur Orios Gaming US

Speedlink Orios mänguriklaviatuur

Tasemel ja funktsionaalne klaviatuur on mängurile üks olulisemaid töövahendeid. Photopointi laiast tootevalikust leiab hulgaliselt erineva välimuse ning funktsionaalsusega mänguriklaviatuure. Seetõttu proovimegi meie ajaveebi lugejate elu veidi lihtsamaks muuta ning oleme sellenädalaseks kasulikuks vidinaks valinud ühe tõeliselt värvika tegelase. Teie ette astub Speedlink klaviatuur Orios Gaming US.

Just täpselt ühe sellise eriti ägeda Speedlink Orios Gaming US klaviatuuri loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Speedlink Orios on mänguriklaviatuur, mis ühendab endas eriti ägeda disaini ning funktsionaalsuse. Tegemist on US klahvipaigutuse ning LED valgustusega klaviatuuriga, mis on ideaalseks kaaslaseks ka kõige pingelisemas mängukeerises. Klaviatuuril on neli erivärvilist valgustusrežiimi, mida saad nii vastavalt mängule kui ka tujule vahetada ning mis lisavad mängudele ägedat efekti.

Orios mänguriklaviatuur on lisaks varustatud 12 praktilise funktsiooniklahviga ning anti-ghosting 19 klahvi rollover tehnoloogiaga. Lisaks on klaviatuuril eraldi värvidega esile tõstetud WASD ja nooleklahvid, mis muudavad kasutuskogemuse mugavamaks ning mängudes domineerimise veelgi lihtsamaks.

Speedlink Orios mänguriklaviatuur

Lisaks on Orios mänguriklaviatuur varustatud ülimalt praktilise nutitelefonihoidikuga, mis võimaldab tähtsatel (ja ka vähemtähtsatel) kõnedel, sõnumitel, meilidel ja sotsiaalmeediateavitustel alati silm peal hoida. Klaviatuuril on tõeliselt vastupidav ja robustne metallist raam ning libisemisvastane aluspind, mis koostöös tagavad selle, et see klaviatuur Sind üheski mänguolukorras alt ei veaks. Seega leia oma arvutil üks vaba USB 2.0 pesa, ühenda praktiline 160 cm kaabel arvutiga ning oledki valmis Speedlink Orios klaviatuuriga mängumaailma vallutama.

Kui nüüd tekkis tunne, et just selline ägeda disainiga funktsionaalne mänguriklaviatuur on Sinu varustusest puudu, siis siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle tõeliselt värvika Speedlink Orios Gaming US klaviatuuri uueks omanikuks. Loomulikult leidub Speedlink Orios mänguriklaviatuur ka Photopointi veebikaubamajas.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(316)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink klaviatuur Orios Gaming US, must
  • LED valgustusega mänguriklaviatuur
  • 12 funktsiooniklahvi
  • Anti-ghosting, 19 klahvi rollover
  • Tugev metallraam
  • US paigutus
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga