Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #319: Velbon statiiviadapterite komplekt M-Kit

Velbon M-Kit

Nutitelefonid ning seikluskaamerad on meie parimad kaaslased, mis aitavad meil põnevate suvesündmustel keskel hõlpsalt kõike toimuvat pildile või videole jäädvustada. Et aga kõik toimuks veelgi sujuvamalt, oleme sellenädalaseks kasulikuks vidinaks valinud multifunktsionaalse Velbon M-Kit statiiviadapterite komplekti.

Just täpselt ühe sellise ülimalt praktilise Velbon statiiviadapterite komplekti M-Kit loosime välja juba teisipäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Velbon M-Kit näol on tegemist statiiviadapterite komplektiga, mis koosneb nutitelefoni ja seikluskaamera adapteritest. Universaalne komplekt, mida on lihtne alati kaasas kanda, et oleks võimalik oma nutitelefon või GoPro kindlalt statiivile kinnitada. Olgu selleks siis tavapärane kolmejalgne statiivüksjalg või hoopiski käsistatiiv – mõlemad hoidikud kinnituvad kõikidele 1/4″ keermetega statiividele. Lihtsalt leia endale meelepärane objekt või sündmus, mida soovid pildile või videole püüda, paigalda nutitelefon või seikluskaamera adapteri külge, kinnita see statiivile ning oledki valmis kas või kogu maailma fotodele jäädvustama.

Velbon statiiviadapter nutitelefonile on varustatud kahe 1/4″ keermega, mis võimaldavad oma telefoni statiivile kinnitada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. Statiiviadapter on reguleeritava suurusega ning sinna on võimalik turvaliselt kinnitada kõik telefonid, mille laiusega 56 mm kuni 85 mm. Lisaks ei pea kartma, et hoidik võiks kuidagi telefoni kriimustada või et telefon sootuks kuidagi hoidikust välja kukuks. Nimelt on hoidik varustatud pehmete silikoonist padjanditega, mis tagavad telefoni turvalisuse ning hoiavad seda kindlalt enda haardes.

Kui aga tunned, et ehk jääb Sul veidi puudu oskustest, et oma nutitelefoni kaamerast just need parimad fotošedöövrid välja võluda, siis heida pilk peale ka Photopointi Fotokursus.ee keskkonnast leitavale Nutifotograafia ABC fotokursusele, mis aitab Sind kindlasti mõningate kasulike teadmiste ja nippidega. Kui oled aga iPhone’i omanik, siis heida pilk peale ka sellele detailsemale blogipostitusele, milles tutvustatakse lähemalt, kuidas iPhone’iga ilusaid pilte teha.

Komplekti kuulub ka Velbon statiiviadapter seikluskaamerale, mis on samuti varustatud universaalse 1/4″ keermega. Seega ka kõige põnevamate seikluste keskel saad alati hõlpsalt oma seikluskaamera statiivile kinnitatud. Seikluskaamera statiiviadapter ühildub enamike seikluskaameratega nagu GoPro, GoXtreme jm.

Velbon M-Kit

Kui nüüd tekkis tunne, et just sellist multifunktsionaalset statiiviadapterite komplekti oleks Sinu suvisesse fotovarustusse tarvis, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just teisipäeval saabki üks õnnelik selle leiad Velbon M-Kit statiiviadapterite komplekti uueks omanikuks. Loomulikult leidub Velbon M-Kit ka Photopointi veebikaubamajas.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(378)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Velbon statiiviadapter M-Kit
  • Nutitelefoni ja seikluskaamera adapter
  • Sobib telefonidele laiusega 56–85 mm
  • Ühildub GoPro, GoXtreme jm seikluskaameratega
  • Universaalne 1/4" statiivikinnitus
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga