Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #317: Canyon nutikell CNS-SW72BB

Canyon CNS-SW72BB nutikell

Nutikellade suur populaarsus on endaga kaasa toonud ka ütlemata laia valiku erinevate omaduste ja funktsioonidega kellasid. Et meie ajaveebi lugejatele valikut veidi lihtsamaks teha, valisime sellenädalaseks kasulikuks vidinaks ühe ütlemata stiilse välimusega ja funktsionaalse Canyon CNS-SW72BB nutikella.

Just täpselt ühe sellise stiilse ja funktsionaalse Canyon nutikella CNS-SW72BB loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Canyon CNS-SW72BB puhul on tegemist nutikellaga, mis näeb randmel kaunis ja ülimalt stiilne välja ning peidab endas ka hulganisti erinevaid funktsioone, mis suudab selle kasutajale pakkuda ühe tõelise nutikella kogemuse. Canyon CNS-SW72BB nutikell suudab silma peal hoida Sinu päevasel aktiivsusel ja treeningutel ning lisaks toob ka kõik nutitelefoni teavitused ja rakendused mugavalt Sinu randmele.

Canyon CNS-SW72BB on varustatud integreeritud pulsianduriga, mis mõõdab südame löögisagedust nii ärkvel olles kui ka magades ning nii treeningu ajal kui ka väljaspool treeningut. Seejuures loeb nutikell kokku ka kõik Sinu tehtud sammud, jälgib und ning mitmed treeningrežiimid võimaldavad koguda veelgi detailsemat infot läbitud vahemaade kui ka põletatud kalorite kohta. Lisaks on nutikell varustatud ka selliste märkimisväärsete funktsioonidega nagu on seda vere hapnikusisalduse ja vererõhu mõõtmine.

Nagu ühele nutikellale kohane, siis toob Canyon nutikell CNS-SW72BB Sinu randmele ka kõned, sõnumid, e-mailid, kalendrisündmused, sotsiaalmeedia teavitused jpm. Jälgi ilmateadet, ärka maheda äratuse saatel ning ole alati kursis oma päevase graafikuga. Lisaks on nutikell varustatud ka selliste telefoni kaugfunktsioonidega nagu kaamera ja muusika juhtimine. Seejuures saad kogu infot nii treeningute kui ka päevase aktiivsuse kohta mugavalt jälgida Canyon Fit nutirakenduses. Canyon nutikellade üks suur eripära on ka see, et erinevalt teistest brändidest on rakendus saadaval ka eesti ja vene keeles.

Nutikellal on värviline ja puutetundlik 1,22-tolline ekraan, millelt on mugav vajalikku infot lugeda ning selle kandiline disain näeb stiilne välja. Nutikellal on trendikas metallist käerihm, millel on mugav magnetiga kinnitus. Lisaks on komplektis ka praktiline kummist käerihm, mis sobib ideaalselt ka spordisaali külastuseks. Nutikellal on IP68 veekindlus, mis võimaldab seda kanda nii duši all kui ka ujudes. Seejuures on nutikell varustatud 150 mAh akuga, mis kestab koguni kuni 7 päeva. Kõik Canyon nutikellad ühildivad nii Android kui iOS seadmetega.

Kui nüüd tekkis tunne, et Sinu elust on puudu üks stiilne ja mitmekülgne nutikell, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle ülimalt funktsionaalse Canyon CNS-SW72BB nutikella uueks omanikuks. Kui loosiõnne peale ei taha lootma jääda, siis loomulikult leidub Canyon nutikell CNS-SW72BB ka meie veebikaubamajas.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(1243)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Canyon nutikell CNS-SW72BB, must
  • Integreeritud pulsianduriga nutikell
  • Nutitelefoni teavitused otse randmel & une jälgimine
  • Treeningrežiimid ja aktiivsuse jälgimine
  • Ühildub nii Android kui iOS seadmetega
  • Canyon Fit nutirakendus, mis toetab ka eesti ja vene keelt
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga