Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #305: Xiaomi nutikaal Mi Body Composition

Ilmad hakkavad vaikselt üha soojemaks muutuma ning suvi ja rannamõnud polegi enam mägede taga. Ning nutikaal on ideaalne abiline kõigile, kes soovivad suveks enda vormi parandada või lihtsalt olla teadlikumad oma keha üldisest seisundist. Seetõttu valisimegi sellenädalaseks kasulikuks vidinaks Xiaomi Mi Body Composition nutikaalu.

Just täpselt ühe sellise ülinutikalt kasuliku Xiaomi Mi Body Composition nutikaalu loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Xiaomi Mi Body Composition nutikaal võib esialgu välja näha lihtsalt keskmisest veidi modernsema disainiga vannitoakaal. Tegelikkuses aga suudab nutikaal lisaks kaalunumbrile selle kasutajat varustada veel terve hulga kasulike andmetega kaalul seisja keha kohta. Nimelt piisab vaid korraks kaalule astumisest ning vaid mõne hetkega suudab see teha põhjaliku üheksast erinevast parameetrist koosneva kehaanalüüsi. Xiaomi nutikaalu poolt koostatud kehaanalüüsi andmete hulka kuuluvad: kaal, kehamassiindeks, lihasprotsent, luude osakaal, rasvaprotsent, veesisaldus, basaalainevahetus, vistseraalne rasv ja keha üldine hinnang.

Kuidas siis õigupärast üks nutikaal ka töötab? Xiaomi Mi Body Composition puhul on tegemist nutikaaluga, mis kasutab võimalikult täpsete tulemuste saamiseks bioelektrilise takistuse analüüsi ja keerukaid algoritme. Kõigi 9 parameetri nägemiseks tuleb alustuseks enda seadmesse alla laadida Mi Fit nutirakendus ning seejärel kaal Bluetoothi abil oma nutiseadmega ühendada. Edasi piisab vaid korraks kaalule astumisest ning rakendus kogub kokku kõik mõõdetud parameetrid ja kuvab Sulle põhjaliku kokkuvõtte Sinu keha üldisest seisundist.

Nii Android kui iOS seadmetega ühilduv kasutajasõbralik nutirakendus salvestab kõik kehaanalüüsi parameetrid ning koostab ka mugavaid graafikuid, mis aitavad Sinu progressil silma peal hoida. Lisaks kuna nutikaal suudab tuvastada kuni 16 erineva kasutaja andmeid, siis sobib see kasutamiseks kas või kogu suguvõsale.

Seejuures ei pea muretsema, et kaalu kasutamiseks peab alati nutiseade käeulatuses olema. Nimelt kuvatakse kaalu enda ekraanil ka ilma nutitelefoni abita kaalunumber ning seega saab ka kiiretel hommikutel kaalunumbrile pilgu peale heita.

Xiaomi Mi Body Composition nutikaalul on elegantselt tagasihoidlik välimus. Selle valge korpus pole liialt silmatorkav ning sobib kokku iga kujundusega. Seejuures võib nutikaal esialgu jääda ka täiesti märkamatuks. Alles kaalu peale astudes lööb selle LED ekraan särama ning selle unikaalne valgussensor kohaneb automaatselt ruumi valgusoludele. Mi Body Compsition nutikaal on kõige õhemas punktis kõigest 14,75 mm paksune ning selle maksimaalseks koormuseks on 150 kg. Töötamiseks vajab nutikaal nelja AAA tüüpi patareid või NiMH akut.

Kui tunned, et Sinu vannitoast on puudu just üks ülimalt multifunktsionaalne nutikaal, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Xiaomi Mi Body Composition nutikaalu uueks omanikuks. Seejuures leiad selle Xiaomi nutikaalu loomulikult ka meie veebikaubamajast.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(1172)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Xiaomi nutikaal Mi Body Composition, valge
  • Nutikas vannitoakaal
  • 9 parameetriga kehaanalüüs
  • Mi Fit rakendus salvestab kogu info
  • Tuvastab kuni 16 kasutaja andmed
  • Bluetooth 4.0 ühendus
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga