Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #302: Vivanco vingugaasiandur M10Y

Oma kodu turvalisemaks muutmiseks piisab tihtipeale lihtsatest asjadest. Ning lisaks elementaarsele suitsuandurile ei ole vingugaasianduri kasutamine üldsegi mitte vähemtähtis. Teatavasti on juba eelmisest aastast alates vingugaasianduri olemasolu kohustuslik kõikides eluruumides, milles asub korstnaga ühendatud gaasiseade. Seega anname ka meie omapoolse panuse ajaveebi lugejate ohtusele ning olemegi sellenädalaseks kohustuslikult kasulikuks vidinaks valinud Vivanco M10Y CO anduri.

Just täpselt ühe sellise Vivanco CO andur M10Y loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Vingugaasianduri tööpõhimõte seisneb nimelt selles, et seade annab märku sellisel juhul, kui vingugaasi (CO) kontsentratsioon õhus hakkab lähenema tasemele, mis on ohtlik inimese tervisele. Nagu ka juba mainitud sai, siis vingugaasiandur on kohustuslik kõikides eluruumides, milles asub korstnaga ühendatud gaasiseade. Eelkõige on sellisteks seadmeteks gaasil töötavad veesoojendid. Lisaks on vingugaasiandur kohustuslik gaasikütte olemasolul, kuigi mõistlik on vastav andur paigaldada kõikidesse eluruumidesse, kus asub põlemisprotsessiga seotud seade, nagu näiteks puuküttel toimiv ahi, kamin, pliit või gaasiboiler.

Vivanco CO M10Y vingugaasianduri loomisel on rõhku pandud selle kasutusmugavusele ja -lihtsusele. Nimelt on seade varustatud integreeritud tuvastussensoriga, mille elueaks on Vivanco lubanud tervelt 10 aastat. Seega saad kindel olla, et Sinu vingugaasiandur on kindlalt töökorras mitmete aastate vältel. Lisaks on CO anduri korpusel kolm praktilist LED-indikaatorit – igal oma ülesanne. Roheline power indikaator vilgub põgusalt iga 30 sekundi tagant, et saaksid alati olla veendunud anduri töötamises. Kollane error indikaator süttib vaid sellisel juhul, kui anduril peaks midagi viga olema ja/või see pole enam töökorras. Punane alarm indikaator hakkab põlema siis, kui aktiveerub ka vingugaasianduri signaal. Korpuse peal asetseb ka praktiline testnupp, millega saab esiteks kontrollida anduri töökorras olekut ning lisaks alarmi ka vaigistada.

Vivanco vingugaasianduri kasutamine on lihtne ja mugav, kuna see ei vaja paigaldamiseks mingeid kaableid ning komplektis on kaasas paigaldamiseks vajalikud kruvid ja tüüblid. Seejuures tuleb lihtsalt silmas pidada, et vingugaasianduri paigaldamise juhiseid järgides leitakse anduri paigaldamiseks ka õige koht, mis tagaks selle kindla töö. Vivanco vingugaasiandur vajab töötamiseks 2 × AA patareid, mis on samuti komplektis kaasas.

Kui nüüd tunned, et just selline vingugaasiandur oleks vaja Sinu koju paigaldada, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Vivanco M10Y CO anduri uueks omanikuks. Lisaks on Vivanco CO andur M10Y loomulikult saadaval ka meie veebikaubamajas.

(654)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Vivanco CO andur M10Y (39618)
  • Lihtne paigaldada
  • Ei vaja kaableid
  • Vali signaal: 85 dB
  • Korpusel LED-indikaator
  • 2 × AA patareid
34.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga