Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #280: Silicon Power mälukaardilugeja Key USB + microDSHC 32GB mälukaart

Mälukaardilugejad on ühed ütlemata kasulikud abimehed nii piltide kui ka muude failide liigutamiseks erinevate seadmete vahel. Ning Silicon Power on Photopointi veebikaubamaja tootevalikut taaskord rikastanud ühe imepisikese kaardilugeja näol, mille oleme loomulikult valinud ka sellenädalaseks kasulikuks vidinaks – teie ette astub ultrakompaktne Silicon Power mälukaardilugeja Key USB + microSDHC 32GB.

Ühe sellise Silicon Power Key USB mälukaardilugeja koos microSDHC 32GB mälukaardiga loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Silicon Power Key puhul on tegemist ülimalt pisikese mälukaardilugejaga, millega on ülimugav kopeerida erinevaid andmeid nii mälukaardilt arvutisse kui ka arvutist mälukaardile. Ning isegi mälukaardi puudumise üle ei pea muretsema, kuna koos kaardilugejaga on komplektis kaasas ka 32 GB suurune microSDHC mälukaart, mis on ideaalne vahend näiteks oma nutitelefoni mälu suurendamiseks.

Silicon Power Key kaardilugeja ongi mõeldud just microSD kaartidega toimetamiseks ning on varustatud USB 2.0 ühendusega, mis tagab 480 Mbit/s andmeedastuskiiruse, võimaldades seega oma lemmikpildid vaid mõne hetkega nutitelefonist või tahvelarvutist arvutisse tõsta. Oma disainilt vaid napilt mälukaardist suuremasse kaardilugejasse tuleb kaart sisestada ülemisest otsast ning seejuures peitubki mälukaart täielikult kaardilugeja sisse. Selline lahendus võimaldab niigi pisikest microSD kaarti näiteks ka palju turvalisemalt transportida, kuna kaart on kindlalt kaarilugejasse peidetud.

Silicon Power Key puhul tuleb aga ütlemata märkimisväärseks just pidada selle ülimat väiksust. Kõigest 0,9 grammi kaaluv mälukaardilugeja on vaid ~2,5 cm pikkune ning mahub seega suurepäraselt näiteks rahakotti ning ka kõige pisemasse taskusse. Seejuures on kaardilugejale lisatud ka pisike kuid mugav aas, millega saab sellest teha kas või funktsionaalse võtmehoidja, mis võimaldab mälukaardil olevale infole ligipääsu kus tahes oled.

Kui nüüd tunned, et just selline ultrakompaktne microSD mälukaardilugeja muudaks Sinu elu palju mugavamaks ja kiiremaks, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Silicon Power Key USB mälukaardilugeja ning 32 GB microSDHC mälukaardi uueks omanikuks. Loomulikult leiad selle asjaliku kaardilugeja ka meie veebikaubamajast.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(464)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Silicon Power mälukaardilugeja Key USB + microSDHC 32GB mälukaart
  • Ülikompaktne mälukaardilugeja
  • Toetab microSD mälukaarte
  • USB 2.0 ühendus
  • Komplektis 32 GB microSDHC mälukaart
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga