Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #279: Platinet LCD kirjutustahvel 8,5″

Platinet on hiljuti välja tulnud ühe pealtnäha lihtsa kuid seejuures eriti funktsionaalselt kasuliku vidinaga, mis muudab nii tähtsate märkmete tegemise kui joonistuste kritseldamise mugavamaks kui kunagi varem. Viska paber ja pastakas nurka ning haara hoopis Platinet LCD kirjutustahvel 8,5″.

Just täpselt ühe sellise ütlemata praktilise Platinet 8,5″ LCD kirjutustahvli loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Platinet LCD kirjutustahvel on justkui loodud Sinu elu lihtsamaks ja mugavamaks tegema – kirjuta, joonista ja kritselda täpselt nii palju kui soovid täiesti ilma paberita. Kirjutustahvel on nii ideaalne lisaseade Sinu töölauale märkmete tegemiseks kui ka uudne ja põnev vahend lastele joonistamiseks. Lisaks oled Platinet LCD kirjutustahvlit kasutades ka ütlemata keskkonnasõbralik, kuna kasutad vähem paberit.

Platinet kirjutustahvlil on spetsiaalselt loodud madala energiatarbega 8,5-tolline ekraan, millele saad puutepliiatsiga kirjutada ja joonistada sama mugavalt nagu paberile, kuna tahvli ekraan on ka survetundlik. Tekst ilmub ekraanile koheselt ning ekraani all asetseva nupuga saad vaid ühe vajutusega kogu ekraani taas tühjaks kustutada. Muuda näiteks tööalane to-do list poenimekirjaks vaid hetkega.

Tahvli korpuse alumises ääres asetseb praktiline puutepliiatsi hoidik, mis aitab vältida pliiatsi kadumist. Pliiats ise on disainitud tavapäraste pastapliiatsite joont hoides, et seda kasutades säiliks tunne justkui kirjutaksidki pastapliiatsiga paberile.

Et saaksid ka liikvel olles alati vajadusel kiiresti märkmeid teha, on Platinet LCD kirjutustahvli disainimisel silmas peetud ülimat kompaktsust ja kergust. Tahvel kaalub kõigest 150 grammi ning on 7 mm paksune. Tänu niivõrd kompaktsetele mõõtmetele (149,7 × 220,5 mm) saab tahvlit mugavalt ka reisides kaasas kanda ning näiteks pikkadel bussi- või lennureisidel igavust peletada. Kirjutustahvel töötab ühe CR2016 patarei toitel, mis on ka komplektis kaasas, ning sellega on võimalik nii-öelda täis kirjutada koguni kuni 100 000 lehekülge.

Kui nüüd tunned, et just selise kompaktse ja praktilise kirjutustahvliga muutuks elu palju lihtsamaks, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Platinet 8,5″ LCD kirjutustahvli uueks omanikuks. Loomulikult leiad selle asjaliku tahvli ka meie veebikaubamajast.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(889)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet LCD kirjutustahvel 8,5", must (44630)
  • Praktiline LCD kirjutustahvel
  • Joonista või tee märkmeid ilma paberita
  • Ülimalt kompaktne ja õhuke disain
  • Mugav hoidik puutepliiatsile
  • Vooluallikas: 1 × CR2016 patarei
14.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga