Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #272: Platinet akupank Fabric Braided LiPo 10 000mAh

Puhkuste aeg on täies hoos ning eestlaslikult ilma trotsides saavad kõik planeeritud sõidud ja reisid tavaliselt siiski suure õhinaga ja edukalt ette võetud ning seejuures on kõikidele meie seiklustele pea asendamatuteks kaaslasteks saanud akupangad. Et olla stiilne ka oma nutiseadmeid laadides, olemegi sellenädalaseks kasulikuks vidinaks valinud kaks eriliselt muljetavaldava disainiga Platinet Fabric Braided LiPo 10 000 mAh akupanka.

Täpselt selliseid ülimalt stiilseid ja võimsaid Platinet Fabric Braided LiPo 10 000 mAh akupankasid loosime välja juba esmaspäeval lausa kaks tükki. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Platinet Fabric Braided LiPo akupankades on ühendatud omanäoliselt stiilne välimus ülivõimsa sisu ning kerge ja kompaktse disainiga. Nagu nimestki võib välja lugeda, on Platinet Fabric Braided akupangad tekstiilist pealispinnaga, mis on omakorda kombineeritud metallik detailidega, et luua ütlemata stiilne ja elegantne välimus. Akupankasid on saadaval kahte varianti – helehall ning tumehall, millel on siis vastavalt kas heledad või tumedad metallikvärvi detailid.

Lisaks kaunile disainile saavad Platinet Fabric Braided akupangad uhkeldada ka märkimisväärselt võimsate tehniliste näitajatega. Nimelt on tegemist akupankadega, mille sees peitub vastupidav ja võimas 10 000 mAh liitium-polümeer aku ning see ongi ka põhjuseks, miks saavad need akupangad oma disainilt teistest liitium-ioon akupankadest niivõrd palju kergemad, õhukesemad ja kompaktsemad olla, kuid seejuures ohverdamata oma võimsust. Nimelt on akupanga mõõtmed vaid 138 × 76 × 17,5 mm ning kaaluks tühised 230 grammi.

Platinet Fabric Braided LiPo 10 000 mAh akupangad on varustatud kahe USB 2,1 A väljundiga, mis suudavad edukalt laadida nii nutitelefone kui ka tahvelarvuteid. 10 000 mAh mahutavus võimaldab lisaenergiat vajavat seadet laadida umbes kuni 5 korda, kuid see muidugi oleneb suuresti ka Sinu poolt laetava seadme aku mahutavusest. Akupangad on lisaks varustatud ka LED näidikuga, mille abil on ütlemata lihtne ja mugav aku taset kontrollida. Lisaks on akupankadega komplektis kaasas ka microUSB kaabel.

Kui nüüd tekkis tunne, et üks neist omanäolistest Platinet Fabric Braided akupankadest oleks Sinu nutiseadmetele ideaalne lisaenergiat jagav kaaslane, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas need endale võita, sest just esmaspäeval saavadki kaks õnnelikku nende stiilsete ja võimekate Platinet Fabric Braided LiPo 10 000 mAh akupankade uuteks omanikeks. Loomulikult leiad Platinet Fabric Braided LiPo 10 000 mAh akupangad ka meie veebikaubamajast.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(507)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet akupank 10000mAh Fabric Braided LiPo 2.1A, helehall (44243)
  • Lae oma seadmeid igal ajal, igal pool
  • Eriti suur 10 000 mAh mahutavus
  • Kaks 2,1 A USB väljundit
  • Vastupidav liitium-polümeer aku
  • Stiilne kangaga kaetud disain
37.99€
Platinet akupank 10000mAh Fabric Braided LiPo 2.1A, tumehall (44385)
  • Lae oma seadmeid igal ajal, igal pool
  • Eriti suur 10 000 mAh mahutavus
  • Kaks 2,1 A USB väljundit
  • Vastupidav liitium-polümeer aku
  • Stiilne kangaga kaetud disain
37.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga