Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #271: Velbon käsistatiiv Ultra Selfie Kit

Vahel kipume unustama, et iseenda pildile püüdmine on sama tähtis kui oma lähedaste, lemmikloomade, kaunite loodusvaadete ning uhke õhtusöögi jäädvustamine. Ning loomulikult on just nende parimate kaadrite edukaks saavutamiseks kõige tähtsam tarvik üks korralik ja kvaliteetne selfie stick. Ning täpselt sellistele kriteeriumitele vastava käsistatiivi oleme valinud ka meie sellenädalaseks kasulikuks vidinaks – teie ette astub Velbon käsistatiiv Ultra Selfie Kit.

Just täpselt ühe sellise ülimalt praktilise Velbon käsistatiivi Ultra Selfie Kit loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Käsistatiivi ehk selfie stick’i kasulikkuses ei kahtle ilmselt keegi – see on ütlemata praktiline käepikendus igas olukorras ning võimaldab hõlpsasti jäädvustada põnevaid kaaderid nii üksi kui ka kogu seltskonnaga ilma, et peaksid ise kaadrist välja jääma. Velbon Ultra Selfie Kit koosneb käsistatiivist, nutitelefoni adapterist ning karabiinkinnitusest, mis üheskoos muudavad piltide ja videote tegemise ülimalt mugavaks.

Tegemist on siis pikendatava käsistatiiviga, mida on võimalik vahemikus 18,7–73,5 cm reguleerida ning tänu 1/4″ keermele ühildub kõigi kaameratega. Velbon on seda käsistatiivi luues mõelnud eelkõige mugavusele ja praktilisusele ning et kasutajal oleks statiivi pikkust võimalikult lihtne reguleerida. Selle jaoks on selfie stick disainitud sellise lukustussüsteemiga, et selle vart õrnalt vastupäeva keerates on vabalt liikuvad kõik statiivi lülid ning päripäeva keerates fikseerub statiiv just selles pikkuses, kuhu see sätitud on. Tänu sellel on käsistatiivi pikkuse vastavalt olukorrale reguleerimine väga kiire ja lihtne.

Komplektis olev nutitelefoni adapter on reguleeritava suurusega ning mahutab ära enamik telefonid. Adapter kinnitub statiivile tänu 1/4″ keermele ning seda on võimalik nii horisontaalses kui ka vertikaalses asendis käsistatiivile kinnitada. Lisaks on adapter vooderdatud ja pehme kummiga, mis tagab Sinu seadme turvalisuse.

Lisaks on liikuv ja hõlpsasti reguleeritav ka statiivi pea ning seda on võimalik just endale kõige meelepärasema nurga alla sättida. Seejuures tänu kindlale ja tugevale lukustussüsteemile ei pea kartma, et pildistamise hetkel paika sätitud vaatenurk paigast liiguks.

Velbon Ultra Selfie Kit käsistatiiv on valmistatud tugevast ja vastupidavast magneesiumsulamist, mis muudab selle selfie stick’i ehk mõnest teisest küll veidi raskemaks (188 grammi), kuid käes hoides on see-eest tunda statiivi kvaliteetset ning kindlat konstruktsiooni. Käsistatiivi vars on kaetud pehme libisemiskindla materjaliga ning selle küljes on ka mugav käepael, mis koostöös tagavad statiivi kasutamisel kindla haarde. Lisaks annab erinevaid kinnitusvõimalusi ka komplektis olev karabiinkinnitus.

Kui nüüd tekkis tunne, et just see ülimalt kvaliteetne selfie stick on Sinu elust hetkel puudu, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle praktilise Velbon käsistatiivi Ultra Selfie Kit uueks omanikuks. Kui loosiõnne peale ei taha lootma jääda, siis loomulikult leiab Velbon Ultra Selfie Kit käsistatiivi ka meie veebikaubamajast.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(614)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Velbon käsistatiiv Ultra Selfie Kit
  • Mugav pikendatav käsistatiiv
  • Pikeneb kuni 73,5 cm pikkuseks
  • Ideaalne kompaktkaameratega pildistamiseks
  • Turvalisuse lisamiseks mugav käepael
  • Komplektis nutitelefoni adapter ja karabiinkinnitus
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga