Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #270: Xiaomi aktiivsusmonitor Mi Band 2

Aktiivsusmonitorid ja spordikellad muutuvad päev-päevalt üha populaarsemateks ning on juba vallutanud paljude eestlaste randmed. Ning kui siiani ei ole Sul veel igapäevaselt liikuma utsitamiseks lisajõude vaja läinud, siis peagi saabuvate jaanipäeva pidustuste raames on ülesöömise oht alati päris tõsine ja veidi lisaliikumist kuluks kindlasti ära. Seejuures oleks veel eriti hea, kui mõni abiline annaks seda lisamotivatsiooni kas või korraks lõkke äärest ka veidi kaugemale end liigutada. Ning siinkohal tõttabki appi meie sellenädalane kasulik vidin – Xiaomi aktiivsusmonitor Mi Band 2.

Just täpselt ühe sellise stiilse ja funktsionaalse Xiaomi aktiivsusmonitori Mi Band 2 loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Xiaomi Mi Band 2 puhul on tegemist aktiivsusmonitoriga, mis näeb näeb randmel kaunis ja stiilne välja ning peidab endas ka hulganisti harjumuspäraseid funktsioone, mida ühelt korralikult aktiivsusmonitorilt oodata võiks. Soovid Sa siis jälgida oma pulssi, sammude arvu või hoida silma peal unetundidel – Mi Band 2 suudab märkamatult silma peal hoida kõigel ning lisaks utsitab Sind ka üha enam aktiivsem olema.

Mi Band 2 on varustatud integreeritud pulsianduriga, mis mõõdab südame löögisagedust nii ärkvel olles kui ka magades ning nii treeningu ajal kui ka väljaspool treeningut. Seejuures suudab integreeritud kiirendusmõõtja ise tuvastada, millal Sa oled treeninguga alustanud ning lülitab ise end ümber treeningrežiimile. Samuti loeb Mi Band 2 kokku kõik Sinu tehtud sammud ning kui oled liiga kauaks istuma jäänud, utsitab Mi Band 2 Sind õrna passiivsusmärguandega taas liikuma.

Üks tänuväärne ja ütlemata põnev aktiivsusmonitori funktsioon on ka une jälgmine. Mi Band 2 mõõdab ka une ajal Sinu pulssi ning tänu sellele suudab kaardistada nii kerge kui ka sügava une mustrid. Seejuures ärkvel olles võimaldab Mi Band 2 tuua otse oma randmele ka kõik nutitelefoni märguanded sissetulevate kõnede, sõnumite ja muude teadete kohta, et saaksid vajadusel alati maailmaga ühenduses olla. Ja kõige selle eest seisab hea Mi Band 2 muljetavaldav liitium-polümeer aku, mis kestab ooterežiimis koguni 20 päeva.

Tänu oma tagasihoidlikule ja kompaktsele disainile ei ole Xiaomi Mi Band 2 ka liialt silmatorkav ja näeb randmel välja lihtsa võruna, sobides seega ideaalselt just igapäevaseks kandmiseks ja aktiivsuse jälgimiseks. Pehme silikoonist käepael on vaha vastu õrn ning praktiline kinnitus muudab selle randmele panemise eriti lihtsaks ja mugavaks. Selgelt OLED ekraanilt on lihtne kogu infot lugeda kas või käigu pealt sirvida, aga kui soovid põhjalikumat ülevaadet nii sammude, une tundide kui pulsisageduse kohta, siis siinkohal tõttab appi Mi Fit rakendus, kus saad kogu infot näha nii päeva-, nädala- kui ka kuupõhiselt ning kus on võimalik seadistada ka teavitusi ja märguandeid.

Kui nüüd tekkis tunne, et Sinu elust on puudu üks stiilne ja mitmekülgne aktiivsusmonitor, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle ülimalt praktilise Xiaomi Mi Band 2 aktiivsusmonitori uueks omanikuks. Kui loosiõnne peale ei taha lootma jääda, siis loomulikult leidub Xiaomi aktiivsusmonitor Mi Band 2 ka meie veebikaubamajas.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(964)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Xiaomi aktiivsusmonitor Mi Band 2, must
  • Integreeritud pulsianduriga aktiivsusmonitor
  • Nutitelefoni märguanded otse randmel
  • Loeb samme, jälgib unetunde
  • Automaatne treeningu tuvastus
  • Märkimisväärne kuni 20 päeva kestev aku
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga