Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #264: Platinet akupank 2×5000mAh + laadimisdokk

“Mida rohkem, seda uhkem” ja “kaks on parem kui üks” – just need väljendid võiksid sellenädalast kasulikku vidinat kõige paremini iseloomustada. Nimelt tuleme appi kõigile meie ajaveebi lugejatele, kes on siiani oma sõprade ees pidanud isekalt vaid enda nutiseadmeid oma akupanga abil turgutama ja oleme sellel nädalal kasulikuks vidinaks valinud komplekti, mis võimaldab lisaenergiat ka teistega jagada – teie ette astub Platinet akupank 2×5000mAh + laadimisdokk.

Just täpselt ühe sellise ülimalt praktilise Platinet akupankade komplekti 2×5000mAh + laadimisdokk loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Platinet on kokku pannud ühe tõsiselt praktilise komplekti, kuhu kuulub koguni kaks akupanka ning ülimugav laadimisdokk. Selline kooslus tähendab, et akupankade regulaarne laadimine muutub tunduvalt lihtsamaks, praktilisemaks ja mis kõige tähtsam – juhtmevabaks. Lihtsalt leia laadimisdokile enda elamises just see kõige sobivam asukoht, ühenda dokk vooluvõrguga ning akupankade laadmiseks piisab vaid nende laadimisdokki asetamisest. Nii dokk kui akupangad on varustatud integreeritud magnetitega ning kullatud kontaktidega, mis tagavad alati kvaliteetse laadimise. Samuti on akupankadel ka klassikaline microUSB pesa nende tavapäraseks laadimiseks.

Mõlemad akupangad saavad uhkeldada 5000 mAh mahutavusega ning 2,1 A väljundiga. Seega saavad kiiresti täis laetud ka veidi nõudlikumad seadmed ning seejuures võimaldab 5000 mAh mahutavus lisaenergiat vajavat seadet laadida keskmiselt 2 kuni 3 korda, mis muidugi oleneb ka Sinu seadme aku mahutavusest. Kumbki akupank on varustatud ka LED indikaatoriga, mis siis vastavalt näitab nii aku kui ka akupanga enda laetavuse taset ja annavad akupankadele stiilse välimuse. Lisaks on komplektis kaasas ka microUSB kaabel.

Kogu oma funktsionaalsuse juures ei ole unustatud selle komplekti juures ka disaini. Nii akupankadel kui ka laadimisdokil on must matt pealispind, mis on kergelt kummeeritud viimistlusega. Šampanjavärvi detailid lisavad komplektile veidi stiilselt luksuslikku välimust. Akupangad ise on ülimalt kompaktsete mõõtmetega, mahtudes ideaalselt kätte ning võtmata kotis liigselt ruumi. Laadimisdokil on ka praktilised kummeeritud jalad, mis tagavad selle kindla püsivuse ja stabiilsuse.

Kui tunned, et just selline Platinet 2×5000mAh akupanga + laadimisdoki komplekt oleks Sinu seadmetele ideaalne lisaenergia jagamiseks, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle ülipraktilise Platinet akupank 2×5000mAh + laadimisdokk komplekti uueks omanikuks. Loomulikult leiad Platinet 2×5000mAh akupanga + laadimisdoki ka meie veebikaubamajast.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(585)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet akupank 2x5000mAh 2.1A USB + laadimisdokk, must (44352)
  • Lae oma seadmeid igal ajal, igal pool
  • Kaks 5000 mAh mahutavusega akupanka
  • Mõlemal akupangal üks 2,1 A USB väljund
  • Juhtmevaba laadimine laadimisdoki kaudu
  • Komplektis ka microUSB kaabel
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga