Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik Vidin #263: Camgloss statiiv Octopod

Üha võimsamatele nutitelefonide kaameratele on ustavateks kaaslasteks vaja ka vastupidavaid fototarvikuid. Ning üks korralik ja funktsionaalne statiiv võiks kuuluda ka iga nutifotograafi varustusse. Et meie ajaveebi lugejad saaksid kõik kevade põnevaimad hetked kvaliteetselt jäädvustada, valisimegi sellenädalaseks kasulikuks vidinaks eriti asjaliku Camgloss statiivi Octopod.

Just täpselt ühe sellise kompaktselt praktilise Camgloss Octopod statiivi loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Camgloss Octopod statiivi puhul on tegemist ühe tõeliselt omanäolise ministatiiviga – nimelt on see varustatud omapäraste jalgadega, mida saab väänata, pöörata ja painutada täpselt sellistes suundades, kuhu selle kasutajal pildi tegemiseks parasjagu vaja on. See tähendab, et statiivi on võimalik ülikiiresti kohandada kõikvõimalike erisuguste ja ebatasaste pindadega – painuta see kas või puuoksa, käsipuu või aialipi ümber ning põnevate ja huvitavate võtete kaadrisse püüdmine muutub koheselt tunduvalt lihtsamaks.

Camgloss Octopod statiivi painduvad jalad on tugevad ning kummeeritud ja tagavad seega kindla püsivuse ja stabiilsuse sõltumata, kuidas või kuhu statiivi asetanud oled. Samuti transformeerub Octopod kokku pandud jalgadega praktiliseks ja kompaktseks käsistatiiviks, mis tagab Sulle kindla haarde. Kogu oma funktsionaalsuse juures suudab aga Octopod jääda tõeliselt kergeks (105 grammi) ning selle kõigest 19,5 cm pikkuse juures on statiivi ülimalt mugav lihtsalt kotti visata ja kas või kõikjal kaasas kanda.

Camgloss Octopod on varustatud praktilise integreeritud kuulpeaga, mida on ülimalt lihtne kasutada ning mis tagab seejuures oma topeltlukustussüsteemiga ka ülima turvalisuse. Kuulpea annab Sulle 360° pildistamisnurga ning muudab ka kadreerimise vägagi mugavaks ja paindlikuks. Tänu väikesele kiirkinnitusplaadile on nii kaamerat kui ka telefoni lausa eriti mugav nii statiivile kinnitada kui ka sealt eemaldada. Seejuures tuleb aga silmas pidada, et Octopod statiiv on sobilik eelkõige nutitelefoni või kompaktkaameraga kasutamiseks, kuna talub koormust kuni 1 kg.

Koos statiiviga on komplektis loomulikult kaasas ka reguleeritava suurusega klamberkinnitus, millega on lihtne ja mugav nutitelefoni statiivile kinnitada. Nutitelefoni hoidikul on kaks kinnitusava, mis võimaldavad telefoni statiivile asetada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt. See kinnitub statiivile universaalse 1/4″ keermega ning selle kummeeritud ääred hoiavad seadme turvaliselt paigal ega kriimusta seda.

Kui nüüd tekkis tunne, et Sinu elust on puudu just üks mitmekülgne ja funktsionaalne ministatiiv, mis muudaks nutitelefoniga pildistamise veelgi põnevamaks ja lihtsamaks, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Camgloss Octopod statiivi uueks omanikuks. Loomulikult leidub Camgloss Octopod ka meie veebikaubamajas.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(434)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Camgloss statiiv Octopod
  • Kerge ja kompaktne statiiv
  • Paindlikud kummeeritud jalad
  • Võimaldab pildistada erisugustelt pindadelt
  • Kokkuvoldituna kõigest 19,5 cm pikk
  • Sobib kasutamiseks telefonide ja kompaktkaameratega
29.99€34.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga