Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #253: Vivanco reisiadapterite komplekt

Hetkel väljas valitsev talv võib küll lummavalt ilus ja kaunis olla, kuid kindlasti igatseb nii mõnigi meist juba veidike vaheldust ja soovib end premeerida mõne vahva välisreisiga oma meelispaika. Et aga meie lugejatele praktilised ja kasulikud olla, olemegi sellel nädalal kasulikuks vidinaks valinud Vivanco reisiadapterite komplekti, mis suudab tagada meie lugejatele ligipääsu vooluvõrku igas maailmanurgas.

Just täpselt ühe sellise ülimalt praktilise Vivanco reisiadapterite komplekti loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Vivanco reisiadapterite komplekti kuulub nimelt neli erinevat pistikut, mis on suureks abiks kõikidele reisisellidele nii Euroopas, Inglismaal, USAs kui ka Aasias ja Aafrikas ning aitab Sinu Euro pistikutega seadmeid ühendada erinevatesse seinakontaktidesse üle kogu maailma. Seejuures on komplekti disainimisel nende hoiustamiseks nutikas viis välja mõeldud – nimelt sobituvad kõik pistikud üksteise sisse, moodustades nii ühtselt praktilise nii-öelda torni. Ühtlasi tähendab see ka, et kõik adapterid on eraldatavad ning saad just enda reisi jaoks sobiva kaasa haarata ning soovi korral teised koju jätta.

Samuti on kõik komplekti kuuluvad reisiadapterid nummerdatud ning igale on antud üldistav nimetus vastava piirkonna järgi, kus adapter kasutamiseks sobib. Lisaks nimele on igale adapterile veel peale kirjutatud lühike loetelu peamistest kasutusriikidest. Selline süsteem muudab nende kiirelt eristamise ütlemata mugavaks ja lihtsaks. Komplekti kuuluvad nimeliselt seega Lõuna-Euroopa adapter, Ameerika/Jaapani adapter, Aafrika adapter (peamiselt endised Briti kolooniamaad) ning UK adapter.

Seega pole vahet, millisesse maailma otsa reisi ette oled võtnud – Vivanvo reisiadapterite komplektist leiad igaks välisseikluseks sobiva kaaslase, mis aitab alati Sinu erinevate seadmete akud kõige põnevamate reisi osade ajaks kindlalt täis laadida. Reisiadapteritele on lisaks peale märgitud nii vastavate sihtriikide sisendvoolud kui ka väljundvõimsused, mille abil on vajadusel lihtne kiiresti veenduda adapteri sobivuses.

Kui tunned, et Sinu reisivarustusse peaks kindlasti kuuluma üks ülipraktiline reisiadapterite komplekt, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas need endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Vivanco reisiadapterite komplekti uueks omanikuks. Seejuures leiad selle USB laadija loomulikult ka meie veebikaubamajast.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad comment/kommenteeri 👇

(490)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Vivanco reisiadapter 4tk (7292)
  • Mugav lahendus reisivale inimesele
  • 4 pistikut ja pesa ühes adapteris
  • Sobib kasutamiseks igal mandril
  • Kompaktne – mugav kaasa pakkida
9.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga