Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #248: Panasonic eneloop laadija BQ-CC61USB

Ülikvaliteetsed Panasonic eneloop seeria akupatareid on väga laialt levinud ja leiavad aktiivset kasutust ilmselt nii mõnelgi meie ajaveebi lugejal. Kuid ükskõik kui kvaliteetsed ja vastupidavad akud Sul kasutuses on, ühel hetkel tuleb neid taaskord uuesti täis ka laadida. Et aga kõik leiaksid oma laadimisharjumustele ka vastava laadija, ongi Panasonic taaskord laiendanud oma universaallaadijate valikut ning sellenädalase kasuliku vidinana astubki teie ette Panasonic eneloop laadija BQ-CC61USB.

Just täpselt ühe sellise Panasonic eneloop laadija BQ-CC61USB loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

NB! Eneloop akud on illustreerivad ja ei kuulu komplekti.

Kohe kui Panasonic BQ-CC61USB laadijale peale vaadata, saab aru, et midagi on selle eneloop universaallaadija puhul veidi teisiti. Nimelt puudub sellel laadijal harjumuspärane pistik seinakontakti ühendamiseks. Ning seda just seetõttu, et Panasonic BQ-CC61USB puhul on tegemist sellist tüüpi eneloop laadijaga, mis on varustatud hoopis microUSB sisendiga. See tähendab, et enam ei pea akude laadimiseks ilmtingimata mõne vaba seinakontakti läheduses olema. Selline USB pesa kaudu laadimise võimalus laiendab oluliselt akude laadimise võimalusi ning muudab selle universaallaadija ülimalt praktiliseks kaaslaseks ka tihti liikvel olevatele inimestele – saad akupatareisid laadida kas või sülearvuti vabas USB pesas või kui kõik vabad seinakontaktid on parasjagu hõivatud, torka kaabel lihtsalt lauaarvuti USB pessa ning akud saavadki laetud. Seejuures loomulikult säilib ka seinakontaktist laadimise võimalus – kasuta selleks näiteks USB vooluadapterit või koguni microUSB otsaga telefonilaadijat.

Panasonic BQ-CC61USB laadijaga on võimalik laadida nii AA kui ka AAA elemente ning loomulikult ei diskrimineeri Panasonic seejuures ka teiste tootjate NiMH tüüpi akusid – kõik saavad laetud. Korraga on võimalik laadida kahte või nelja akupatareid ning samaaegselt saab laadida nii AA kui ka AAA tüüpi elemente. Seejuures tuleb aga silmas pidada, et erinevat tüüpi elementide puhul ei tohi neid laadijasse asetada läbisegi, vaid lähtuda reeglist, et 2 AA tüüpi akud asetsevad ühe poole pesades ja 2 AAA tüüpi akud teise poole pesades.

Kogu oma mugavuse ja praktilisuse juures on BQ-CC61USB universaallaadija ka nutikalt funktsionaalne. Nimelt on laadija varustatud kahe erivärvilise LED indikaatoriga, mis süttivad põlema vooluvõrguga ühendades ning näitavad vastavale poolele laadima pandud akude laetuse taset. Esmalt vooluvõrguga ühendades vilguvad LED indikaatorid, et diagnoosida akude olekut, ning seejärel süttivad vastavalt akude laetusele püsivalt põlema.

Akude laadimisaeg muidugi sõltub küll elemendi tüübist, mahutavusest ning nende hulgast, kuid näiteks kahe ja nelja AA kuni 2000 mAh AA tüüpi eneloop akupatarei täis laadimiseks on Panasonic keskmiselt öelnud kuni 10 tundi. Lisaks on Panasonic BQ-CC61USB loomisel mõeldud ka selle kasutamise ohutusele ning laadija on varustatud nii ülekuumenemise kaitse kui ka automaatse väljalülitamise funktsiooniga, kui akusid on laetud kuni 10 tundi. Kõik ikka selleks, et tagada nii ohutus kui ka akude pikaealisus.

Kui tunned, et just selline ülipraktilise USB laadimisvõimalusega eneloop universaallaadija on praegu Sinu elust puudu, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Panasonic eneloop laadija BQ-CC61USB uueks omanikuks. Kui aga nii kaua kannatada ei jaksa, siis loomulikult on Panasonic BQ-CC61USB olemas ka meie veebikaubamajas.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad comment/kommenteeri 👇

(744)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Panasonic eneloop laadija BQ-CC61USB
  • Funktsionaalne laadija igapäevaseks kasutamiseks
  • Sobib 2 või 4 AA / AAA aku laadimiseks
  • Laadimisaeg kuni 10 tundi
  • Saab laadida USB pesa kaudu
  • Sobib erinevate tootjate NiMH akudele
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga