Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #247: Omega virtuaalreaalsuse prillid VR Box

Pühadetrall on selja taha jäetud ning on aeg täie rauaga taas tööülesannetesse sukelduda ja argipäeva rutiini laskuda. Õnneks ümbritsevad meid kõikvõimalikud tehnikavidinad, mille abil on veidi lihtsam vahepeal ka lõõgastuda ning igapäevaelust natukeseks põgeneda. Ning just ühe sellise oleme valinud ka uue aasta esimeseks kasulikuks vidinaks – teie ette astuvad Omega virtuaalreaalsuse prillid VR Box.

Just täpselt ühed sellised Omega VR Box virtuaalreaalsuse prillid loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Erinevaid virtuaalreaalsuse prille leidub igas hinnaklassis ja igale maitsele. Omega VR Box prillide puhul on tegemist täpselt sellise mõõdukalt vahepealse variandiga, milles on ühendatud kvaliteetsus ja mugavus, kuid mille hinnasilt ei pane rahakotti hirmust värisema. Omega VR Box toob kõikvõimalikud 3D-virtuaalmaailma imelised võlud ja kogemused otse Sinu silme ette.

Omega VR Box on disainitud täpselt selliselt, et selle kasutamine oleks võimalikult lihtne, kuid seejuures ka mugav ja nauditav. VR Box on valmistatud tugevast ja vastupidavast plastikust ning varustatud eriti mõnusate nahksete pehmendustega, mis muudab ka VR prillide pikaajalise kandmise mugavaks. Ning olgugi, et esmapilgul tunduvad Omega VR prillid olevat väga suured ja kobakad ning seetõttu võib neid olla ebamugav endale pähe toppida, siis tegelikkuses on need Omega VR prillid vägagi kerged ja nende veniv reguleeritav pearihm sobitab need igale kandjale ideaalselt pähe.

Omega virtuaalreaalsuse prillide mugavaks kasutamiseks on need varustatud prillidest eraldi välja käiva telefonihoidikuga, kuhu mahuvad ära 4–6-tollised nutitelefonid. Komplektis on ka kaasas 3 pehmet padjakest, mida saab telefonihoidiku külge oma äranägemise järgi kleepida, et Sinu seade külgedelt kriibitud ei saaks.

Omega on VR Box’i disainimisel silmas pidanud ka inimeste individuaalsust ja silmade tundlikkust. Nimelt on VR prillide läätsed reguleeritavad prillide peal asetsevate mugavate liugurite abil – reguleerida saab nii läätsede kaugust silmast kui ka silmavahe laiust ning selleks ei pea isegi prille peast ära võtma. Kaasas on veel ka 2 läätsede puhastamiseks mõeldud lapikest, kui mõned tüütud tolmukübemed või sõrmejäljed peaksid vaatevälja häirima hakkama.

Kui nüüd tunned, et Sinu elu muutuks veidikene põnevamaks Omega VR Box virtuaalreaalsuse prillide abil, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas need endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik nende Omega virtuaalreaalsuse prillide VR Box uueks omanikuks. Kui aga nii kaua kannatada ei jaksa, siis loomulikult on Omega VR Box olemas ka meie veebikaubamajas.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad comment/kommenteeri 👇

(643)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Omega 3D-virtuaalreaalsuse prillid VR Box (43420)
  • 3D virtuaalreaalsuse prillid
  • Kasutamiseks kuni 6-tolliste nutitelefonidega
  • Sobib Android & iOS nutitelefonidele
  • Vaata 3D-filme ning mänge, 360° pilte ja videoid
  • Läätsede kaugus & silmavahe mugavalt reguleeritav
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga