Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #245: Fiesta digitaalne ilmajaam FSTT03

Veel veidi üle nädala on jäänud ning ongi see jõulutrall taaskord käes. Õnneks tähendab see, et siiski on veel aega oma viimaste jõuluostude tegemiseks ning midagi asjalikku oma lähedastele paki sisse peita. Kui aga kellelgi meie lugejatest hakkavad nutikad ideed juba otsakorrale jõudma, siis proovime ka siin ajaveebi toimetuses veidi abiks olla ning valisime sellenädalaseks kasulikuks vidinaks multifunktsionaalse Fiesta digitaalse ilmaajaama FSTT03, mis sobib ideaalselt ühte asjaliku jõulupaki sisse.

Just täpselt ühe sellise Fiesta FSTT03 digitaalse ilmajaama loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Fiesta FSTT03 digitaalse ilmajaama puhul on tegemist niivõrd multifunktsionaalse ja informatiivse vidinaga, et on lausa auga välja teeninud ilmajaama nimetuse. See kahest osast koosnev komplekt suudab lisaks tavapärasele termomeetri funktsioonile varustada selle kasutajat veel ka hulga teiste andmetega. Seejuures on selle tööpõhimõte ülimalt lihtne ja mugav – aseta juhtmevaba sensor välisele aknalauale, rõdule või mujale õue sobivale kohale, vali ilmajaamale toas sobiv koht ning sensor saadabki täiesti juhtmevabalt signaali toas olevale ilmajaamale.

Lisaks välisele temperatuurile suudab Fiesta ilmajaam näidata nii ruumisisest temparatuuri kui ka toa õhuniiskust ning selle põhjal veel hinnata Sinu üldist nii-öelda heaolu vastavas ruumis, mis kuvatakse ekraanil vastava emotikoniga. Temperatuuride puhul jätab Fiesta ilmajaam endale eksimisruumiks 1° ning õhuniiskuse puhul 1% kummalegi poole. Samuti on ilmajaam varustatud ka ilmaennustuse funktsiooniga, mis seisneb selles, et analüüsides viimase 24h andmeid, oskab see eristada nelja erinevat sorti ilma – päikseline, pilves selgimistega, pilvine ja vihmane.

Lisaks ilmastikuoludele saad Fiesta ilmajaama ekraanilt teada ka kellaaja, nädala- ja kuupäeva ning kuufaasid. Samuti on võimalik seda kasutada ka äratuskellana, mille alarmil on lausa neli nii-öelda piiksumisfaasi, ning snooze funktsioon võimaldab unimütsidel ka äratuskella 5 minuti võrra edasi lükata. Seadme režiimide vahel liikumine on kasutajale mugavaks tehtud ilmajaama tagaküljel asuvate juhtnuppude abil ning praktiline tugijalg võimaldab ilmajaama just endale sobiva riiuli- või kapiääre peale asetada.

Kui arvad nüüd, et selline multifunktsionaalne Fiesta ilmajaam oleks asjalik vidin kas Sinu või mõne lähedase kapiäärel, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Fiesta ilmajaama FSTT03 uueks omanikuks. Kui aga esmaspäevani kannatada ei jõua, siis loomulikult leiad selle asjaliku Fiesta SDTT03 ilmajaama ka meie veebikaubamajast.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad comment/kommenteeri 👇

(1341)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Fiesta digitaalne ilmajaam FSTT03, must (42292)
  • Mugav ilmajaam sinu koju
  • Sise- ja välistemperatuuri kuva
  • Juhtmevaba sensor
  • Kella ja kuupäeva kuva
  • Äratuskella funktsioon
14.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga