Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #243: Speedlink hoidik tahvelarvutile ja telefonile Cavity Fold

Me hoiame oma nutiseadmeid alati enda lähedal, sest nendega on pidevalt tarvis midagi teha ja toimetada nii tööl kui ka vabal ajal. Tihtipeale oleks palju mugavam, kui kontoris arvuti taga usinalt tööd tehes saaks samaaegselt ilma erilise vaevata ka nutitelefoni või tahvelarvuti ekraanil millelgi silma peal hoida. Või pika bussireisi ajal tahaks mugavalt mõnda filmi vaadata, kuid telefon ei jää kuidagi istmelaual just selle õige nurga all püsima. Sellistes situatsioonides tulebki meie ajaveebi lugejatele appi sellenädalane kasulik vidin – Speedlink Cavity Fold hoidik tahvelarvutile ja telefonile.

Just täpselt ühe sellise Speedlink Cavity Fold hoidiku tahvelarvutile ja telefonile loosime välja juba esmaspäeval. Nagu uuendatud loosimisprotsessi puhul kombeks, siis leiab loosimine aset hoopis Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Speedlink Cavity Fold hoidiku disain on nii lihtne, et esmapilgul ei taha väga uskudagi, et niivõrd universaalse hoidikuga tegemist on. Lihtsalt reguleeri selle laius enda nutiseadmele vastavaks ning juba sobitubki Sinu seade ilma erilise vaevata hoidikusse. Seejuures tänu veidi paindlikele kummeeritud otstele püsib Sinu nutitelefon või tahvelarvuti kindlalt ka paigal ja seda nii horisontaalses kui ka vertikaalses asendis – täpselt Sinu vajadustele kohaselt.

Tänu oma universaalsele disainile ei pea üldse ka muretsema, et Sinu nutiseade hoidiku jaoks kas liiga väike või liiga suur on – Speedlink Cavity Fold ühildubki reaalselt pea kõikvõimalikus suuruses nutiseadmetega. Samas on hoidik niivõrd kompaktsete mõõtmetega (112 × 32 × 8 mm), et tänu selle volditavale disainile on seda kokkupanduna väga lihtne nii arvutikotis kui ka kas või taskus kaasas kanda.

Speedlink Cavity Fold hoidiku maksimaalne töönurk on umbes 80°, mis ongi just selline hea mugav nurk nutitelefoni või tahvelarvuti ekraanilt kas siis näiteks filmide vaatamiseks või mõne dokumendi või e-raamatu lugemiseks. Seega kogu oma universaalsuse ja kompaktsuse juures on Speedlink Cavity hoidik niivõrd praktiline vidin, et kasutuna sahtlisse seisma see kellelgi kohe kindlasti ei jää.

Kui nüüd tekkis tunne, et Sinu elu oleks kohe palju lihtsam tänu ühele sellisele praktilise nutiseadme hoidjale, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Speedlink Cavity Fold nutiseadme hoidiku uueks omanikuks. Kui aga esmaspäevani kannatada ei jõua, siis loomulikult on Speedlink Cavity Fold hoidik olemas ka meie veebikaubamajas.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad comment/kommenteeri 👇

(632)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink tahvelarvuti- & telefonihoidik Cavity Fold (SL-700200-MTCL)
  • Universaalne tahvelarvuti hoidik
  • Mahutab enamik nutitelefonid ja tahvelarvutid
  • Kummeeritud pealispind kaitseb ja hoiab kindlalt paigal
  • Reguleeritav töökõrgus nii horisontaal- kui vertikaalasend
  • Kokkupanduna kompaktne ja mugav kaasas kanda
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga