Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #238: Omega HDMI kaabel + adapterid

Mida rohkem erinevaid ülesandeid üks asi suudab täita, seda multifunktsionaalsem ning praktilisem see on. Eriti hea, kui sellised oleksid ka need HDMI kaablid, mida meie elutoas leiduvate lisasedmete taha paratamatult ühendada tuleb. Et meie lugejate mitmed erinevad HDMI kaablipuntrad asendada vaid ühe ja kõikvõimsalt praktilise HDMI kaabliga, olemegi sellel nädalal kasulikuks vidinaks valinud Omega HDMI kaabli koos adapteritega.

Just täpselt sellise Omega HDMI kaabli koos adapteritega loosime välja juba esmaspäeval. Nagu uuendatud loosimisprotsessi puhul kombeks, siis leiab loosimine aset hoopis Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

HDMI kaablid ning selle erinevad versioonid (miniHDMI ja microHDMI kaablid) on nii levinud ja praktilised tarvikud, et neid võib ilmselt leida pea igast majapidamisest. Kuid nüüd on Omega loonud ühe kaabli, mis suudab vägagi mitme erineva HDMI kaabli töö täiesti üksinda ära teha. Pealtnäha on tegemist tavalise HDMI kaabliga.. kuid sellega on komplektis kaasas nii miniHDMI kui ka microHDMI adapterid, mida on võimalik siis kas eraldiseisvalt adapteritena kasutada või siis nende abil muuta HDMI kaabel kas miniHDMI või microHDMI kaabliks. Soovid Sa siis suuremalt ekraanilt filmide vaatamiseks telerit ühendada arvutiga või vajad HDMI kaablit hoopis mängukonsooli või Blu-Ray mängija ühendamiseks teleriga – Omega HDMI kaabel koos adapteritega saab igas olukorras seadmete ühendamisega hakkama.

Kogu oma multifunktsionaalsuse juures ei ohverda Omega HDMI kaabel + adapterid grammigi mitte ka oma võimekusest. Kaabel on nimelt 1,5 meetrit pikk ning vastupidava nailonsuka sees. Kaabel vastab HDMI 1.4 standardile ning selle andmeedastuskiiruseks on 10.2 Gbps. Seejuures tagab 24-karaadisest kullast valmistatud kontaktide kate alati just selle parima ülekande. Kuni 4096 × 2160 24 Hz lahutusvõime koostöös 48-bitise värvisügavusega suudavad kasutajale pakkuda koguni 4K UHD videopilti. Lisaks kõigele on tegemist ka Ethernet sertifikaadiga HDMI kaabliga, mis toetab veel ka 3D-tehnoloogiat, 7.1 ruumilise heli formaati ning heli tagastuse kanalit (ARC).

Kui nüüd tekkis tunne, et Sinu elamises olevad seadmed oleksid eriti õnnelikult just ühe sellise multifunktsionaalselt praktilise ja võimeka kaaslase üle, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Omega HDMI kaabli + adapterite uueks omanikuks. Loomulikult leiad Omega HDMI kaabli + adapterid ka meie veebikaubamajast.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad comment/kommenteeri 👇

(632)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Omega kaabel + adapterid HDMI 1,5m (43865)
  • HDMI – HDMI kaabel
  • Vastab HDMI 1.4 standardile
  • Lahutusvõime kuni 4096 × 2160 pikslit
  • Komplektis miniHDMI/microHDMI adapter
  • Pikkus: 150 cm
19.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga