Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #231: Platinet ekraani puhastuskomplekt PCK04

Mida rohkem nutiseadmeid, seda rohkem on sõrmejälgedega kaetud ekraane. Ning kuigi kõige paremini käeulatuses olevateks puhastusvahenditeks on enamasti erinevad rõivavarrukad ja pluusiääred, siis pole need tegelikult just eriti ekraanisõbralikud puhastusvahendid ning ega ka mitte just kõige tõhusamad. Kuna aga mustuse, tolmu ja sõrmejälgedega kaetud erinevate seadmete ekraanid on muutunud suhteliselt igapäevaseks nähtuseks, siis siinkohal soovimegi meie ajaveebi lugejate elusid veidi kergemaks teha ning oleme sellenädalaseks kasulikuks vidinaks valinud Platinet ekraani puhastuskomplekti PCK04.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis küsimusele vastajate hulgast seekordseks võitjaks kommenteerija nr 8 – Anne Katrin. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

Platinet on loonud sellise ekraani puhastuskomplekti, kuhu kuuluvad puhastussvamm ja 12 ml suurune puhastusvedelik, mis omavahel koostöös eemaldavad kiirelt ja lihtsalt erinevatelt ekraanidelt nii rasva, tolmu kui ka need kõige visamad näpujäljed. Puhastamine käib seejuures väga lihtsalt – lihtsalt lülita puhastatava seadme ekraan välja, pihusta vedelikku seadme ekraanile, pühi see ülipraktilise puhastussvammiga ning Sinu sülearvuti, nutitelefoni või tahvelarvuti ekraan särabki nagu uus.

Komplekti kuuluv puhastusvedelik on mugava ja praktilise läbipaistva pihustipudeli sees. Imepärane näpujälgede eemaldusvõime pole aga puhastusvedeliku ainuke hea omadus. Nimelt lubab Platinet veel, et vedeliku kuivamisel või pühkimisel ei jäta see ekraanile ebameeldivaid triipe ning annab puhastatud pinnale veel omakorda ka antistaatilised omadused. Lisaks on puhastusvedelik ka täiesti alkoholivaba ning mittetoksilise koostisega.



Komplekti kuuluv puhastussvamm on ülipraktilise ning vastupidava disainiga ning kaetud pehme ja õrna puhastusriidega, mis ei kahjusta ekraani. Seejuures on svammiga veel kaasas ka plastikust kaitsekaas, mis hoiab svammi kahjustumast ning määrdumast, kui seda parajasti ei kasutata.

Puhastussvammi võib mõnevõrra lugeda ka kogu komplekti keskseks osaks, kuna see on varustatud ülipraktilise käepidemega, millest esiteks kinnihoidmine teeb ekraani puhastamise ikka tunduvalt mugavamaks, ning teiseks saab käepidemesse paigutada puhastusvedeliku, et seda seal kindlalt hoiustada (mitte sahtlipõhja sügavustesse kaotada) ning tänu sellele püsivad puhastusvahendid alati kindalt koos ja komplekti võib ka vabalt lihtsalt kotti visata.

Kui nüüd tunned, et just selle Platinet ekraani puhastuskomplektiga saaksid kõikide oma seadmete ekraanid mustusest ja näpujälgedest hõlpsasti puhtaks teha, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning juba esmaspäeval saabki üks õnnelik kommenteerija selle Platinet PCK04 ekraani puhastuskomplekti uueks omanikuks. Kui aga loosiõnne peale lootma ei taha jääda, siis loomulikult leiab Platinet PCK04 ekraani puhastuskomplekti ka meie veebikaubamajast.

(428)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet ekraani puhastuskomplekt PCK04
  • Mugav puhastuskomplekt optilistele pindadele
  • Eemaldab mustuse, tolmu ja sõrmejäljed
  • 12 ml puhastusvedelik
  • Mugav puhastussvamm
  • Annab pinnale antistaatilised omadused
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga