Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #223: Vivanco statiiv WT 0252

 

Liivahunnik, köögilaud, auto katus, heinarull, ustava sõbra õlg – need kõik võivad suure häda korral mõne tähtsa pildi tegemisel sellist abimeest nagu statiivi asendada. Sest kellel ikka on viitsimist seda suurt ja kobakat statiivi igapäevaselt kaasas vedada.. kuid samas on pärast ikka nukker vaadata küll, kui värisev käsi on hea pildi ära rikkunud. Siinkohal tulebki sellenädalane kasulik vidin meie ajaveebi lugejatele appi – teie ette astub Vivanco ministatiiv WT 0252, mis jätab käevärinast rikutud pildid minevikku.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis küsimusele vastajate hulgast seekordseks võitjaks kommenteerija nr 13 – Sulev. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

Selleks ei pea olema profifotograaf, et sattuda olukorda, kus statiivist puudust tunda. Kuid hobifotograafina ei pruugi alati olla otstarbekas teha tavapärasest suurem väljaminek sellist tüüp statiivi peale, mis suure tõenäosusega kuulub just nende kallimate fototarvikute hinnaklassi ning üldiselt on ka ilmselt ebamugavalt suuremõõtmeline, et igapäevaselt kaasa kanda. Siinkohal tulebki appi Vivanco WT 0252 statiiv, mis liigitubki eelkõige pigem ministatiivide alla just tänu oma kompaktsusele ja kergusele. Nimelt on tegemist vaid 110 grammi kaaluva statiiviga, mis on kokku voldituna kõigest 14 cm pikk – lihtsalt viska see endale märkamatult kotti ning kõik järgnevad pildid on käevärinavabad. Statiivil on aga ka kaheosalised pikendatava alumiiniumist jalad, mis teevad selle maksimaalseks töökõrguseks 21 cm.

Statiivile kinnituvad mistahes seadmed, millel on 1/4″ keere. Kuid seejuures tuleb siiski silmas pidada, et selle väikese ja tubli ministatiivi kandevõime on kuni 800 grammi, mis on just ideaalne eelkõige näiteks kompaktkaamerate ja väiksemate hübriidkaameratega koos kasutamiseks. Kuid massiivse peegelkaamera ja näiteks telesuumobjektiivi kandmine käiks suure tõenäosusega sellele Vivanco statiivile siiski üle jõu.

Vivanco WT 0252 statiiv on loomulikult varustatud ka integreeritud kuulpeaga, mille abil on kaamera vaatenurga muutmine eriti mugav ja lihtne. Lihtsalt pööra ja kalluta, kuidas just parasjagu vaja on, keera küljel asuv kruvi lõpuni kinni ning võidki kindel olla, et kaamera on kindlalt soovitud positsiooni sätitud ega vaju sealt kusagile.

Kui just selline Vivanco WT 0252 statiiv on Sinu fotovarustusest hetkel puudu, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning juba esmaspäeval võibki see ülipraktiline ministatiiv Sinu omaks saada. Kui aga vajad seda statiivi endale kohe, siis leiad selle loomulikult ka meie veebikaubamajast.

(606)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Vivanco statiiv WT 0252 (30763)
  • Kerge ja kompaktne statiiv
  • Kaheosalised alumiiniumist jalad
  • Maksimaalne kõrgus: 21 cm
  • Kandevõime: kuni 800 g
  • Integreeritud kuulpea
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga